Hur man förlorar 100 + Pounds och hålla den bort för livetflera år sedan, bestämde jag mig för att mitt liv var tvungen att ändra. Jag var väldigt överviktig, helt stillasittande och skäms över vad jag gett mig att bli. Jag hade varit på så många Dieter i hela mitt liv och hade alltid fått vikt tillbaka. Denna gång var det värre än någonsin. 100 pounds att förlora. Jag åtagit sig att förlora vikt och gör detta till den allra sista gången. Jag förlorade 100 pounds och i år gör 3 år för att bibehålla viktminskningen.
I detta Instructable planerar jag att ge dig en inblick i vad det tar för att förlora en stor del av vikt (100 + pounds) utan jippon eller nonsens, inga skakningar eller piller krävs. Jag planerar också att berätta vad som krävs (psykiskt och fysiskt) för att behålla den vikten för så länge du är villig att lägga fram möda!
Ta hjärta, vänner! Sluta läsa kost böcker! Det är ingen hemlighet, bara vetenskap!

Disclaimer: jag gör inte anspråk på att har förlorat vikt i den mycket hälsosamma eller bästa möjliga sätt. Jag åt bearbetade livsmedel, jag åt av sockerersättningsmedel och jag hängav sig åt emellanåt. Detta är det sätt som jag gått ner i vikt. Det fungerade för mig och har gjort mig till en mycket frisk person. Jag är på rätt BMI för min längd och har en stor kropp tjock delen. Det är inte för att säga att det bästa sättet för dig eller att det inte kan göras på andra sätt. Detta är upplevelsen av en kvinna. Jag skulle också vilja betona att du bör rådfråga läkare innan du börjar någon form av ny diet eller utöva rutin.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör skärp och armband av soda pop flikarna

detta instructable visar dig hur man gör skärp och armband av flikarna finns på soda burkar.Detta projekt är ganska enkelt men tar lite tid.Armband i genomsnitt 10-20 minuter och bälten tar ca 1-2 timmar beroende på hur snabb du är.Steg 1: leveranser...

Hur man gör ordentlig Rainbow och slumpmässiga färger med RGB-färgmodellen

Det verkar att sådana enkla saker som en regnbågseffekt eller smidigt ändra slumpmässiga färger på en RGB-LED är ganska trivialt. Men kommit gång på gång jag på projekt som använder konstiga förhållningssätt till denna fråga. Det vanligaste märkliga...

Hur man gör stativ Iphone och Samsung Smartphone

Hur man gör stativ iphone och samsung smartphone med rakbladYouTube-videor...

Hur man grädde smör och socker (för Hand eller med en Mixer)

många läckra dessert recept ber oss att grädde ihop smör och socker, utan som faktiskt beskriver stegen. Vissa personer beskriver det som en "konst", vilket jag tycker är över påstå saker bara lite. Avgiftsbelägga betyder helt enkelt blanda dina...

Hur man gör en sprite och objekt i Gamemaker Studios

Det är där du kommer att lära dig hur man gör en sprite och objekt i Gamemaker Studios.Steg 1: Få en spriteFörst gå till "www.spriters-resources.com". När du kommer dit i vänster spalten klicka sedan på NES som tar dig för en massa spel.Steg 2:...

Visa hur man viker dinosaurie Tyrannosaurus Del1 och 2 ORIGAMI hur man viker dinosaurie Tyrannosaurus Del1 och 2 Origami

Visa hur man viker dinosaurie Tyrannosaurus Del1 och 2 ORIGAMI hur man viker dinosaurie Tyrannosaurus Del1 och 2 OrigamiHoppas du gillar. Pls kommentar....

Hur man löser en skjuvning och ögonblick Problem

Detta instructable kommer att lära dig hur du löser för krafter och moment på en balk och hur man drar en skjuvning och ögonblick diagram för att stråla. En skjuvning och nu problemet är ett vanligt problem i en teknisk kurs som använder olika grunde...

Hur man skriver en enkel ackord och ostinato baserad melodi och ackompanjemang

bonjour instructables! i detta "vänners kompatibla kommer jag visa dig hur man skriver en enkel melodi och ackompanjemang! du behöver några musikaliska kunskaper! (om någon vill ha en hur man på musik behandlingen och teori bara lämna en kommentar oc...

Hur man gör en pappers-och dalbana | DIY tidningen Craft handledning

Hur man gör en tidning-och dalbana | DIY tidningen Craft TutorialI denna tutorial får du lära dig att göra vackra glasunderlägg med tidningar i bara några steg. Låt oss komma igång.Jo jag hoppas att du haft detta hantverk och så glöm inte att dela, k...

Hur man gör en billig och enkel högtalare för Mp3, ipod, etc

hur man gör en enkel och billig högtalareDet är enkelt men inte högljudd och inte använder stora högtalareoch om du vill ha högtalare för ipod eller mobiltelefon (någon sak som jack inte 3,5 audio jack, du kan ändra jack.)och om du har några frågor s...

Hur man jailbreak (untethered) 3.0 och 2.2.1

uppdatering: dev team har släppt en ny version av redsn0w och saurik har släppt nya versioner av mobila substrat och winterboard för 3GS!-champster2.2.1 är endast för ipod touch 2G.Och även kolla in de data som jag, Cyle/cyleleghorn/A.C.E., har lagt...

Hur man botar poison ivy, ek, och sumak

Hej toxicpaw100 här jag kommer att visa dig hur man botar gifter ivy, ek och sumak.Steg 1: Använd calamine lotion eller pulver (lotion rekommenderas starkt eftersom fungerar på ett kick) få några calamine lotion eller pulver (lotion rekommenderas). C...

Hur man gör mål och glida

hur man gör mål och glidaScoring och halka är en viktig del av lera byggnaden och om det inte görs rätt, kan generera några stora problem. Titta på videon för att se en steg för steg guide om hur man fäster lera korrekt.Material:-lera-pin verktyg ell...

Hur man gör en skruv och ett gängat hål i 123d Design

Om du gillar mitt arbete så Överväg att gå och donera en liten mängd pengar till mig att hjälpa till att finansiera en öppen källkod tabletter jag arbetar på ett framtida projekt.http://www.Gofundme.com/Rpitablet-Tack---------------------------------...

Hur man gör bestick (sked och gaffel) armband

jag gärna re-syfte gamla bestick till wearable konstverk. Här är hur jag gör den.Steg 1: jag väljer 2 matchande bitar av bestick.Steg 2: jag pundet den platt på städet portion av min vise.Steg 3: jag böja det med bestick bender. Köpt på www.flatweara...

Hur man gör en enkelsäng - del III den färdiga produkt

det här är tredje delen av en serie i tre delar om hur man gör en enkelsäng. I denna video Visa jag dig hur man fäst gaveln på ramen. När du bifogar gaveln på ramen, ville jag göra det enkelt, så att varför jag kunde ta isär utan kampen för att få de...

Fånga en snö flinga och hålla den för alltid

i detta instuctable jag kommer att berätta hur att fånga en snöflinga och hålla den för alltid.Detta instructable är för snö-utmaningen.Vänligen rösta.Steg 1: Samla objekt Saker som behövs:Snöfall.En glasskiva.Ett täckglas.En bit kartong.Limmet.Pince...

Hur man gör 3 friska och smaskiga tilltugg - under 100 kalorier!

På den här videon kommer jag visa hur man gör 3 lätt tilltugg som också är under 100 kalorier! De är verkligen yummy och friska, så om du undrar vad du ska äta mellan måltiderna jag hoppas jag kan ge dig några idéer med denna video.För kiwi smoothie...

Hur man väljer en titel och sökord för din instructable

Att välja rätt titel och sökord kan vara skillnaden mellan en instructable kommer på första sidan i Googles sökresultat eller krascha och bränna in fruktade nr-visningar i internets.Nyckelord och titel inte är det enda som kommer att avgöra popularit...