Hur man gör alla det VideoGame saker du alltid velatAh TV-spel... Jag menar, seriöst... har det någonsin funnits en bättre senaste tiden? OK, så det har, men ingen som är brytt sig om att klicka på denna speciella post har inte lidit sinne bedövande timmar det tar att verkligen och desperat älskar ett spel eller annat, och sedan gå igenom kval ångerrätten när du har till stänga ned och vandra tillbaka in i vår värld, där hoppa på sköldpaddor eller sprängning allt i sikte med en plasma gevär är ogillat , och oavsett hur hårt du försöker, du ändå inte kan göra eld skjuta ur någon del av din anatomi.

Suger. Jag vet.

Nu finns det sätt att främja den erfarenheten. Det finns alltid en sak i spel som du bara inte kan leva utan, och tur för oss det finns sätt att få dessa saker. Naturligtvis allt inte ute, och det är där det börjar.

Om du är lite händig (snackar du instructables publiken) har du möjlighet att göra sånt själv.

"Men ärevördiga värd, hur gör vi det?" kan du fråga forlornly. Och jag skulle svara "frukta inte, min kära vän, jag är här mumla mig igenom processen med dig så vi kan lista ut tillsammans, och senare kan du Visa mig hur man gör."

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör alla Block i en kista i vanilj Minecraft!

I denna tutorial, kommer jag att visa dig hur man gör alla block i en kista med vanilj (normal) Minecraft! Inga Mods!Steg 1: leveranserDu behöver:1 block av val (detta kommer att användas som bröstet, jag använde en diamant Block10 kvarter val (dessa...

Hur man ska gå till detta instructable

Tja om du är här än du redan hittat själv hur man får till detta instructable så du inte längre behöver min hjälp. medan du är här titt på min hund!...

Hur man lägger alla Linux-distributioner på en USB blixt driva

i detta instructable jag visar dig hur man lägger nästan alla linux-distributioner på en usb flashdrive. Så du kanske har hört talas om linux innan eller kanske inte. Det spelar egentligen ingen roll om du vet om det eller ingenting om den. I grunden...

Hur man spelar säga det är inte så av Weezer

Oavsett om du är en allvarlig rocker, eller bara en laid back gitarrist, kan ingenting vara mer frustrerande än att fastna på en del när man lär sig en ny sång. Visst, du kan bara glömma det och hålla sig till spelar kören över, och över och över. Tr...

Hur man ta vackra bilder av vackra saker

dag ska jag visa er hur man tar bra bilder med dig Apple-produkter! (iPhone, iPod, iPad, etc)Steg 1: Vad du behöver!Detta är ganska uppenbart, men jag kommer att lista dem på något sätt. ?1) din Apple-produkt2) torra fingrar (?, men tro mig, det hjäl...

Hur man gör några enkla saker hopplöst tjocka

Hej alla,Detta är min första instructable. Jag hoppas det kommer att vara till hjälp för vissa och tydligt nog att förstå.Detta är en maskin som jag gjort som gör saker hopplöst tjock. Stegen som följer är inte perfekt, det finns variabler. Dessa var...

Hur man gör Micarta - det enkla sättet

Om du aldrig gjort hemmagjord Micarta för anpassade kniv hanterar innan, inga problem, vår process kommer göra dig ett proffs på nolltid. De material som du kan göra micarta med inkluderar färgat papper, tyger, gamla par blå jeans eller genomsläpplig...

Hur man gör alla hjärtans dag Quilling lavendel kort

Alla hjärtans dag närmar sig, om du planerar att göra alla hjärtans dag quilling kort, måste jag säga hur lycklig du är! Du kommer att lära sig några tekniker på hur man gör quilling kort från dagens PandSteg 1: Material behövs för att göra kortet la...

Hur man gör (ätbara) läskiga saker inkapslade i gelatin

Allt du ser på bilden är gjord av gelatin (jello), även de fångade läskiga crawly sakerna inuti! Processen för att göra detta är samma som du ser med färgglada blommor inkapslade i gelatin, som har sitt ursprung i Mexiko.Jag såg några vackra blomma i...

Hur man ladda ner alla filformat från nätet

detta Instructable kommer att lära dig hur man laddar ner filer från nätet.Steg 1: Gå till webbplatsen Här är den webbplats som jag använthttp://www.rjlsoftware.com/Software/Internet/SaveSteg 2: Ange filen du vill spara Här är vad jag har skrivit i:h...

Hur man resinate (ren trädet harts)

jag är sorten kille som ibland vill göra saker för att se hur de gjort eller om han kan. Men du bryr förmodligen sig inte att veta att. Du vill veta vad det innebär att resinate. Tja, har jag ingen aning eftersom jag gjorde bara det ordet, men det ja...

Hur man gör en fantastisk fyra "sak" kostym

Så bad min vän Big dave mig att bygga honom ett "Sak" färg från marvel comics för Chicago komisk och Entertainment Expo.-Särskild anmärkning att några av bilderna inte korrelerar med anvisningarna. Detta är eftersom jag arbetar på dräkten som he...

Hur man gör en skill-stick sak som kastar stuff(catapult)

Hej, Välkommen till Chowman's andra instructable! Innan vi börjar, vet jag att bilderna är suddiga, jag använde en Nintendo DSi för att ta bilder eftersom ingen annan kamera jag kunde hitta tog SD-kort. Hursomhelst, detta är en enkel katapult att gör...

Kaffe Merignue - en episk misslyckande och hur man inte gör det!

Jag planerar för kaffe tävlingen. Jag har aldrig gjort en maräng och därmed tänkt på att göra en kaffe maräng. Jag började på riktigt bra.Men en gång gick ur och jag försökte rätta till det. Sedan så småningom visade det sig vara en riktig röra.Jag h...

Frukt buketter hur man gör alla hjärtans choklad omfattas godis hjärtat ananas spett

Letar du efter en tankeväckande alla hjärtans dag idé för honom eller henne?Göra Chocolate Covered Heart-Shaped ananas som din älskade kommer att vara säker på att älska.Steg 1: Samla alla nödvändiga material KnivSpettHjärtformade Cookie CutterAnanas...

Hur man skalar ett äpple, det manliga sättet.

Problemet.Faderskap för med sig en mängd svåra val och dilemman som man måste möta. Ta till exempel äppelmos. Min dotter älskar äppelmos. Förutom bröst är äppelmos hennes favorit sak någonsin. Detta seemlingly innocuous ämne orsakar mig en hel del av...

Hur man gör alla hjärtans magnetiska hjärtan

komma i stämning för alla hjärtans dag med dessa hjärtan som lyser upp när de rör.Varje hjärta har en magnet switch och magnet dolda längs kanterna och när de är uppradade med varandra, en krets skapas och sann kärlek förklaras!Hjärtan är handsydda o...

Hur man multiplicera som kinesiska, det enkla sättet! (Snabb och kul)

Antika kinesiska var en av de största uppfinnarna, vi alla vet om svartkrut, papper, etc. alla kineser. Men visste du om kinesiska sättet att multiplicera?Här är hur, dess snabba "n" enkelt och det fungerar med ekvationer från 1 x 1 till 3856 x...

Hur man gör alla läppstift Matte!

Har du en favorit läppstift som du vill bära men önskar att det hade en matt finish? I denna tutorial jag visar dig hur du kan göra alla läppstift matte, och du förmodligen redan har allt du behöver i hemmet!För mer skönhet videor och tips, glöm inte...