Hur man gör din egen hemsida gratis i 10 minuter (med egen domän och Host)Jag ska visa dig hur du gör din egen hemsida på mindre än 10 minuter, inklusive registrera ett gratis domännamn, registrera ett gratis webbhotell, ställa in sidor, ladda upp filer och postar innehåll - alla gratis!

Bilden ovan är en av mina färdiga platser. Nu kan du göra en själv, precis som den här.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör din egen t-shirt logo

detta instructable visar hur du gör din egen t-shirt logo genom att bygga din egen återanvändbara avtrycken skärmDu behöver:1/2 tum fyrkantiga trä pluggenmod podge-limnågon typ av "skärm som" tyg (jag använde chiffong från tygaffär)en häftpistol...

Hur man gör din egen medicin boll

detta instructable visar dig hur du gör din egen medicin boll, för användning med alla olika typer av övningar, för en bråkdel av kostnaden för att köpa en!Steg 1: Få en basketboll! jag köpte min basket från Wal-mart för $6, så du kan definitivt hitt...

DIY: Hur man gör din egen Glitter!

Idag kommer jag att visa dig hur du gör din egen glitter!Steg 1: Material som behövs:Material som behövs:Epsom SaltPlastpåseMat färg*Note* (du kan använda Dr.Teal's Epsom Salt blötläggning lösning eller du kan du andra Epsom salter för att förstora!)...

Hur man gör din egna helt anpassningsbara sårad pinne med bonus

Jag kommer att visa dig hur du gör din egen helt anpassningsbara ont fast med 2 extra bonusar One av dem i dag är att jag också kommer att visa din hur att göra en mini hurt pinneoch andra är en länk till några fler videos på you tubeSteg 1: vad du b...

Hur man skräddarsy din egen skjorta

nyligen, fick vi en video inlämnande från John Paul. Han ville veta hur man gör en baggy tröja som passar, för vi vet alla hur dyrt det är att få en skjorta gjord speciellt skräddarsydd för dig.Vi kommer att visa dig en liten metod som vi tror är bäs...

Hur man gör din tvätt gratis.

Hållbar och rättsliga grå-vatten återvinning.Behöver en tvättmaskin så att du slipper gå på tvätt mattan och slösa en massa pengar, tid och vatten bara så att du kan ha några rena kläder?Problemet är att din plats inte kanske har de korrekta uppkoppl...

Hur man väver din egen Paracord (Video)

här är en video jag gjorde om hur att väva kumihimo flätor, en fläta som mycket liknar paracord. Detta är en cool sätt att göra din egen costom Nyckelband med mönster du gjort med den kumihimo mönster generator.Jag har en blogg här!...

Hur man beräknar din egen bränsleförbrukning (MPG).

Om du är på en budget eller bara intresserad av vad för slags körsträcka du få i olika miljöer, är för dig!Först behöver du ett ämne, för mitt ämne jag använder våra hem, jag vill visa dig en 7 fyllning period (i följd) av vår körning motor. Mina ämn...

Hur man solen-bleka din egen skjorta

i detta instructable jag kommer att visa dig en teknik jag inte har sett förut.Vi selektivt sun-bleka en design på en skjorta.Fördelarna med att använda denna metod över andra oftast inte lägger till något annat material i vår skjorta (t.ex. ett lage...

Hur du gör din egen läckra och hälsosamma bröd

Efter massor av experimentera kom jag på detta recept, som är nu det enda bröd som vi har ätit i vårt hem i flera veckor. Min 5 år gamla älskar det (hon äter även skorpan!) och min fru älskar det alltför. Det är också super lätt att göra. Det enda fö...

Hur man gör din egen olivolja lampa

en olivolja lampa är en förvånansvärt säker och enkel lampa som du kan gör det själv. Det ger ljus, som mycket som eller mer än en vanlig ljus, och är ett alternativ till fotogen-stil oljelampor. Begreppet brinnande olja från grönsaker (olivolja) i h...

Hur man gör din egen organiska, bara frukt Popsicles!!!

Yum!!! Endast frukt Popsicles!!!Steg 1: leveranser Behöver du bara en mixer, ditt val av frukt, en Popsicle vittra, kniv att skära körsbär från fröet att smälta, apple utsnittet att skär äpplet i bitar inte använda frön eller hejda i mixern.Steg 2: B...

Hur du gör din egen montering haremsbyxor och topp

Detta är en annan sommar utseende, mycket lätt att göra! Så låt oss börja!Du behöver.Tyg: bomullsjersey, lycra eller bomullSaxElastiskt bandPinskritaSweing maskinMåttbandSteg 1: Första steget Measure from your waist to above the ankle. Markera detta...

Hur du gör din egen klocka i batch

Batch-är ingenting utan programmering med hjälp av Kommandotolken. Nu ska vi använda % date % och % tidskod för datum och tid och vissa grafiska koden till ger vårt projekt ett trevligt utseende.Steg 1: Hur man gör din egen klocka i batchNu börjar vi...

HUR DU GÖR DIN EGEN IPOD HOODIES {NY OCH FÖRBÄTTRAD!}

hur man gör din egen ipod tröjor nu större och bättreDetta instructable är baserad runt min ipod touch men du kan fortfarande göra en för alla ipod.Vänligen se mitt första ipod hoodies instructable ocksåvad du behöver:tyg valsymaskin (valfritt)blixtl...

Hur man gör en egen personlig fullmakt gratis utan annonser

Hej, detta är en instructable om hur man gör en egen personlig fullmakt gratis, och till skillnad från alla dePre befintliga fullmakter som mario guld och den förunderliga ännu nu spammad ut proxy http:// (du kan skriva något här). Talk.criticalsecur...

Flying "Tandlös" - hur man gör din drake!

Helt orelaterat till min andra "kompatibel!Det här är instruktioner för att göra dina egna flygande 'Toothless' Nightfury dragon, från hur man tränar din drake filmer.Min lillebror är ett stort fan av filmerna, bor i England medan jag bor i Sydafrika...

Hur du gör din egen Quadcopter batteri

Istället för att använda LiPo batterier för min quadcopter beslutat jag att försöka använda Samsung 18650's. Batteriet fungerar väl och har aldrig för varmt. Batteriet ger en konstant ström av 22Amps och en brast ström på 35Amps. Här är steg för steg...

Hur man färga din hund eller katt (med hemgjorda färgämne)!

Det är så svårt att hitta en cool färg som fungerar för hundar med långa mörka hår (jag har en pudel). Så uppfann jag min egen färg och här är det! (min sista steget har instruktioner om hur att få ut). Snälla rösta på mig i dyeing för färg tävling!V...