Hur man gör en 40 lb bambu spjut pistol.Idag kommer jag att visa dig hur man gör en 40 lb bambu spjut pistol som kan göras med minimalt supplies. Detta är den absolut farligaste och mest kraftfulla vapen jag någonsin har gjort. Det tog mig 15 minuter att göra och den enda anledningen att det slutade fungera var eftersom paracord jag använde var för tunn. (detta kommer att förklaras senare)

Till skillnad från mina andra, mindre kraftfulla vapen vore typ av saker du skulle vara på jakt med detta kaniner, woodchucks, tvättbjörnar, stora fiskar etc.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en pyramid från bambu spett

detta Instructable kommer att lära dig hur man bygger en pyramid från bambu spett och gummiband.allt du behöver är:8 bambu spett9 gummibandSteg 1: Gör delarna redo Ta 8 grillspett bambu och klippa deras skarpa slutet.Steg 2: Bygga basen ta 4 spett oc...

Hur man gör en skjutbana för din pistol armborst

detta är min första Instructable. Jag går att visa dig hur man gör en skjutbana för din pistol armborst.Steg 1: Verktyg och material du behöverDetta är de verktyg du behöver:.en häftpistol.en sax.Staples.och en pistol armborstDetta är material som:en...

Hur man gör en multi spetsiga överlevnad spjut

Hej idag im kommer att visa dig hur man gör en multi pekade spjut. Du kan använda detta för spearfishing och primitiva jakt. Om ni undrar varför jag kallar detta en överlevnad spjut med alla grejer dess eftersom du ska ha allt som i ett survival kit....

Hur man gör en K'NEX halvautomatiska gummiband Pistol

I denna tutorial får du lära dig att göra en semi-automatisk gummiband pistol ur K'NEX.Beroende på gummiband använder du, pistolen kan hålla upp till ca 8 rundor med ammunition. Ett skott avfyras för varje dra i utlösaren.I en tidigare Instructable d...

Hur man gör en dödlig Mini Dart pistol

Välkommen idag jag ska visa dig hur man gör en dödlig dart pistol som är mycket powerfu och inte en toy.lSteg 1: Saker du behöverVarm limpistol eller mycket starkt lim (Använd varmt lim om du vill använda direkt)Borr eller vasst spetsiga föremålliten...

Hur man gör Knifes, kniv slidor, piskor, spjut och mycket mycket mer

ansvarsfriskrivning:Först vill jag ha två säger att jag gör inte acceptera något ansvar för skada eller skada.(också ledsen för stavfel eller skiljetecken fel som jag är bara 13 år gammal)Så är här min instructible på hur man gör massor av projekt! D...

Hur man gör en kraftfull och billiga luft pistol

Här är en pneumatisk pistol som jag byggt. Jag postat nyligen en liknande version som du kanske har sett men jag beslutat att ändra den upp och göra den version du ser här eftersom många människor inte kunde erhålla material som används i den tidigar...

Hur man skapar en enkel men effektiv DIY luft pistol på ditt hem från lite smått och gott liggande

denna pistol är ett bra tidsfördriv och liksom de flesta andra DIY produkter, behöver inte några särskilda komponenter men med detta är att du inte ens behöver kliva ur ditt hus för det!Det material som krävs för denna pistol är följande:1) ett 6 tum...

Hur man gör en mini bärbar penna pistol/launcher

det är mycket enkelt att göra. Först måste du ta en penna isär. De enda delarna du behöver från det är röret och bläckpatronen. Skär röret i halv eller vilken storlek du önskar. Snitt gummi band så i stället för en loop, det är en lång strand skär gu...

Hur man gör en Orust powered mini spud pistol

du kan skjuta patatoe bitar på din syster när din arg på henneSteg 1: push... driva häftstift i behållaren om en centimeter ifrån varandraSteg 2: koppla krok sparker trådarna på häftstift (otroligt ledsen om bilden, bara en 1 megapixle camers-10 år)S...

Hur man gör en gummiband pistol med Popsicle pinnar

Idag ville jag visa dig hur man gör en enkel Popsicle Stick gummiband pistol med en utlösare.-(TITTA PÅ VIDEO)-Detta cool pistol rymmer 2 gummiband, en på toppen och på botten. Det är lätt att lasta och kul att skjuta.Dessa är de saker som behövs:-3...

Hur man gör ett papper Mini pistol

Från denna video tutorial kan du lätt lära dig hur man gör en enkel papper pocket mini pistol som skjuter gummiband. Vi använder bara några enkla sätt att göra denna vackra pistol. För att göra detta papper pocket mini pistol behöver du bara följa gi...

Hur man gör en Mini Pocket pistol kanon

i den här videon kommer jag visa dig hur man gör en mini, bärbar pocket pistol kanon!!...

Hur man gör en kraftfull penna gun

Hur man gör en enkel men kraftfull penna pistol!Steg 1: Verktyg + material:3 kulspetspennorstål bar (klädhängare)slipning av stålVarmlimma fastsågklinga502 lim och tändareSteg 2: Titta på videon!...

Hur man målar din Airsoft Gun

i denna tutorial jag kommer att visa dig hur man förbereder och måla din airsoft pistol i några enkla steg. Detta är min första instructable så snälla kommentar på hur du gillade eller ogillade det.Steg 1: material För detta instructable, du behöver:...

Hur man gör bambu pilar

detta är ett komplement till min hur man gör en röd ek Pyramid båge. Du vill ju inte att skjuta kolfiber eller aluminium från en traditionell stil båge.Steg 1: axlarDet första du behöver är några bambu axlar. Dessa finns tillgängliga på Lowe's (eller...

Hur man gör en bambu praktiken svärd (Shinai) som ser ut som en Bokken

som min första Instructable, jag ska visa dig hur man gör en Shinai som ser ut som en Katana. Gruvan blev ut ganska väl, och jag hoppas din kommer till. Denna idé kom till mig när jag såg valkiraun's bokken Instructable. Vänligen njuta av, och inte b...

Flying "Tandlös" - hur man gör din drake!

Helt orelaterat till min andra "kompatibel!Det här är instruktioner för att göra dina egna flygande 'Toothless' Nightfury dragon, från hur man tränar din drake filmer.Min lillebror är ett stort fan av filmerna, bor i England medan jag bor i Sydafrika...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...