Hur man gör en akryl Ardunio Box!Hello! Jag heter Aaron och detta kommer att vara min allra första Instructable! I detta Instructable vi att täcka hur man gör en akryl fall för en Arduino med en avtagbar topp. För detta Instructable behöver vi akryl, lim, en laserskärare, ett skjutmått, ark av kartong och en dator med Coreldraw. För att detta Instructable, kommer vi att använda en 6 x 2 x 4 tum låda för exemplen i detta Instructable.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en akryl skrivhuvud

Hej! I detta Instructable kommer vi att täcka hur man gör en akryl skrivarhuvudet. För detta Instructable jag fick en fil av skrivarhuvudet från Zego Robotics och justeras mina mätningar.Steg 1: Ritning skrivarhuvudet I CorelDRAW, börja genom att rit...

Hur man gör en Origami Hexagon Box bas (modulära 2 enhet)!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami Hexagon Box bas (modulära 2 enhet). Njut av: D!Origami: 2 bit Hexagon Box Box bas (modulära 2 enhet)!Designad av: Tomoko säkringTre bit Hexagon Box lock:http://www.youtube.com/watch?feature=...

Hur man gör en Origami Hexagon Box lock (modulära 3 enhet)!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami Hexagon Box lock (modulära 3 enhet). Njut av: D!Origami: 3 bit Hexagon Box Box lock Ver. 8 (modulära 3 enhet)!Designad av: Tomoko säkringAndra lock:http://www.youtube.com/watch?feature=playe...

Hur man gör en Origami Hexagon Box lock (modulära 2 enhet)!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami Hexagon Box lock (modulära 2 enhet). Njut av: D!Origami: 2 bit Hexagon Box lock (modulära 2 enhet)!Designad av: Tomoko säkringTre bit Hexagon Box lock:http://www.youtube.com/watch?feature=pl...

Hur man gör en Origami Hexagon Box lock (modulära 3 unit)

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami Hexagon Box lock (modulära 3 enhet). Njut av: D!Origami: 3 bit Hexagon Box Box lock Ver. 9 (modulära 3 enhet)!Designad av: Tomoko säkringAndra lock:http://www.youtube.com/watch?feature=playe...

Hur man gör en Origami Hexagon Box lock Ver. 3 (modulära 2 styck)!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami Hexagon Box lock Ver. 3 (modulära 2 styck). Njut av: D!Origami: Hexagon Box lock Ver. 3 (modulära 2 styck)!Designad av: Tomoko säkringTre bit Hexagon Box lock:http://www.youtube.com/watch?fe...

Hur man gör en akryl solglasögon racket med en laserskärare

dessa är instruktionerna för hur man gör en akryl solglasögon racket med en laserskärare. Jag använde en laserskärare på TechShop i Menlo Park, CA. kolla deras hemsida, http://www.techshop.ws, om du är intresserad. TechShop är ett medlemskap-baserade...

Hur man gör en del två box mögel

denna handledning visar hur man gör en del två box mögel av ett objekt. Videon visar utökad klipp där jag visar dig processen och prata dig igenom den medan jag göra mögel framför kameran. Materialet som används är en RTV silikon och Chavant NSP lera...

DIY lätt ytterkartong: Hur man gör handgjorda papper Gift Box på 5 minuter!

Hej min kollega Instructable älskare! Denna gång jag ge för dig en vacker att titta på och lätt att göra DIY lätt papper Box idé som gör för en bedårandesteg för steg komplett handledning om hur man gör en handgjorda papper presentförpackning i 5 min...

Hur man gör en akryl låda

denna steg för steg guide visar dig hur man designar och gör en stark akryl låda med hjälp av datorn och laser cutter.Du behöver kunskap om CAD/CAM och tillgång till en laserskärare (uppenbarligen).Filen design är på 123dapp.com, här är länken:http:/...

Hur man gör en A / B box

lära sig hur man gör en valruta amp.Steg 1: Verktyg och förnödenheter:-Lödkolv med kolofonium core löda-Borra w / bitar-Phillips skruvmejsel-Eltejp1 x projektet Box1 x DPDT switch3 x 1/4 uttagen Monooch tråd.Steg 2: Förbereder rutan * Du bör gå vidar...

Hur man gör ett elektriska Cigar Box gitarr för $25

Totala bygga (inte inklusive lim torr tid) tog ca 3 timmar för denna gitarr. Jag gjorde mitt bästa att använda den mest billiga delar möjligheten. De enda verktyg jag använder att hugga halsen är en kniv, hand såg och en vass yxa. Grön trä är det enk...

Hur man gör en fantastisk öl Box Hat

Öl låda hattar är populära tillbehör för frat parterna och tailgating, och lyckligtvis de är billigt och relativt lätt att göra. Här är hur man gör en öl låda hatt själv:Steg 1:Börja med tre tomma öl lådor (den typ som håller 24 burkar öl.) Se till a...

Hur man målar en akryl porträtt

I denna tutorial kommer jag visa dig hur man målar med min 7-stegs metoden som jag ibland kallar Rainbow stil. Du kan följa med och lära sig att måla utan olägenheter med att blanda alla färger eller nyanser. Vi kommer att använda akryl och endast 7...

Hur man gör en ganska rund box

Ja, det ska bli ganska runda. Hur runt? Det beror på dina kunskaper om sax!Vad du behöver:-starka papper-kritor, färg pennor, etc. (och fastställande spray)-sax-en fräs-lim-en kompass-en linjal-Klädnypor-trubbig sax eller en trubbig knivSteg 1: Klipp...

Hur man gör en växa Box från A till ö

ett stängt växa box system gör att du kan skapa och kontrollera din egen uppväxtmiljö som sol, regn, vind, luft, näringsämnen och pest kontroll.Jag har nyligen beslutat att bygga en växa låda som mäter 5'x 2'x 2' så det kommer att passa i min lilla l...

Hur man gör naken akryl pulver

ville bara visa er hur jag gör min naken akryl blanda med min ögonskugga/brons...

Hur man gör en akryl Ring med Corian

I denna tutorial visar jag dig min process för att göra ringar från plast eller akryl.För detta projekt jag använde Corian, som är ett varumärke för en solid yta material skapat av Dupont.Det består delvis av akryl och är lätt att arbeta med trä verk...

Hur man gör en akryl Smartphone Stand (CNC och varmformning)

i helgen, jag beslöt att göra en grundläggande smartphone stå för mitt skrivbord på jobbet. Det finns många sätt du kan göra en telefon stå sådär, men jag ville ha något enkelt med mycket liten, om någon, montering krävs. Jag mindes en metod för varm...