Hur man gör en anime katt perukSommaren är den bästa tiden för sömnadsprojekt eftersom det finns så många konventioner under sommaren. Kons möjliggöra massor av kreativitet och fantasin kan flöda. Med den senaste filmen "Alice i Underlandet" ut kommer A Cheshire Cat att vara en populär kostym på Kons och eventuellt för Halloween också. Jag ville ha ett sätt att snabbt göra mitt hår och inte behöva oroa en hel del bitar till min kostym. Genom att kombinera en peruk och katt öron, var mitt problem löst.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör "Snake" animation på Stop Motion Pro v7

första vad du behöver göra är samla rätt material. Vad som behövs är:1. en kamera monterad på ett justerbart ställ eller små stativ2. en kork ombord3. gott om push pins4. en dator som kör Stop Motion Pro v7.Om du använder ett litet stativ, föreslår j...

Hur man gör papper animation

här hur till kommer att visa dig hur man gör papper animation. Gilla på SouthPark. Här hur till exempel animation är inte lika färgstarka som southpark men den visar hur man gör. Detta är inte svårt det är bara tidskrävande om du vill att det ska se...

Hur man drar anatomicaly korrigera Manga katter (det kan göras!)

Vad du behöver:GIMPGrundläggande kunskaper i GIMPellerPapperEn pennaEn pennaFärgade pennor eller markörerHär är en senare video jag gjorde på felint anatomi.Här är en Instructable om att rita manga människor.Här är en länk till min nya YouTube-kanal....

Hur man gör en tjurig katt plysch

hela dagen igår, försökte jag göra den tjurig katten. Det är inte perfekt, och det finns saker jag skulle göra annorlunda om jag skulle göra det igen, men jag tror jag gjorde ett okej jobb på att göra kändis katten till en plysch katt. Det tog ett ta...

Hur man gör lego animation

det fungerar för allt lös men lego är ett bra exempel.Det är lätt när du hamnar i kläm på den.Steg 1: plan göra en storyboard om du gör en lång historia. Du kanske också vill planera vilka ljudeffekter som du villSteg 2: 2. göra några rekvisita och c...

Hur man skapar en Lego Animation

Cool video va? Gissa vad, kan du göra detta också! Hej alla, i detta Instructable jag kommer att lära dig om vad du behöver göra en Lego animation använda IStopMotion och göra en Lego kille promenad. Jag hoppas du kommer att ha som mush kul som jag g...

Hur man gör hand animation i MS Powerpoint

jag tycker om att göra animeringar i PowerPoint, men inställningarna anpassad animering är begränsade. Idag kommer jag visa dig hur man gör mer komplexa hand animation i MS PowerPoint.Du behöver...-En dator med PowerPoint 2007 eller högre (detta komm...

Hur man gör en animering på Adobe Flash

detta instructable kommer att berätta hur man gör en grundläggande animation på Adobe Flash. Detta kommer att hjälpa dig göra tillfredsställande, rolig och riktigt coola animeringar. Hoppas detta hjälper dig att göra riktigt awesome animationer. :)St...

Hur man gör whiteboard animation

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en lyckad whiteboard animation.Steg 1: Saker du behöver:Whiteboardtorr radera markörerkameradatorSteg 2: Första sak du behov till gör är sätta upp kameran så dess ansikte direkt på Whiteboard-tavla...

Hur man skapar Stop-Action Animation

hur man använder en Point & Shoot kamera skapa Stop-Action animationer med Windows Movie Maker....

Hur man gör en Animal Crossing Leaf kaka

Hej min raring! Hur länge har det varit sedan min senaste video? För lång!Här i Europa är det fortfarande en lång vecka tills vi kan få tag på den nya Animal Crossing spelet, så jag tänkte jag skulle göra en video att fördriva tiden. Och vad vore bät...

Hur man gör Hand Crafted katt hyllor eller katt vägg

Detta är min andra Instructables, jag hoppas du njuter! :)Att införa katten hylla väggen av Andrew JonesVänligen scrolla ner för mer bilderFör några år sedan skapade jag vissa grundläggande katt hyllor i källaren, visas i den första delen av videon o...

Hur man gör en enkel katt säng i en gammal korg

okej, så jag är starkt emot den hela giving-every-last-cent-to-make-your-cat-feel-like-family rörelsen. Jag tror att de är enkla varelser och inte bör tvingas att leva vår typ av livsstil. De behöver några grundläggande väsentligheter och ingen av de...

Hur man får hundar och katter att gilla varandra

Steg 1: kärlek Mata dem nära varandraSteg 2: hund Enheter hundarna okSteg 3: katt om katten är ok då din godaSteg 4: Om inte Om det inte bara gör shire du inte lämnar dem tillsammans under en lång tid...

Hur man gör en Awesome katt leksak

en enkel billig leksak som mina katter bli galen över.Steg 1: material Stanley knivEn tennisbollKattmynta eller katt myntaSaxSteg 2: Döda bollen... Slash hål i bollen som i bilden. Gör en skåra med kniven och sedan skära över sedan upp med saxen, ell...

Hur man gör en lol katt bild

Tja, jag är säker ni alla har sett minst en lolcat bild. Så jag bestämde mig att göra en av mina egna och lära dig hur du gör din egen.Steg 1: Steg ett. Först hitta en bild på något roligt. Jag beslutade att använda instructables roboten.Steg 2: Steg...

Hur man bygger en två-nivå katt träd

har du katter som har massor av energi? Är du trött på att söka efter det perfekta katt trädet? Är du orolig över att betala för mycket för en katt-träd som du enkelt kan göra själv? Tja, har jag det perfekta projektet för dig. Det är en underbar och...

Hur man drar en Chibi/Anime ögon

Steg 1: leveranser Du kommer behovet-papper (fodrade), och en penna eller pennaSteg 2: Toppen av ögat Dra två parallelltrapets formade linjer som denna. Detta kommer att vara upp i ögat.Steg 3: Botten av ögat Lägga till en böjd linje under vart och e...

Hur man gör en snö katt.

Katter är awesome, och en snö katt är en måste har för någon katt-älskare gård.Material:-Snö-2 studsbollar-6 eller 8 små pinnarValfritt material:-Leksak mus-Jack-O-Lantern carving material-KattleksakerSteg 1: Steg 1: DesignVi gjorde vår snö katt (som...