Hur man gör en avlägsen kontrollerade Robotic Hand med ArduinoDetta är mitt skolprojekt för den 5: e året i gymnasiet (jag är italienska, vi har 5 år på gymnasiet).

Det består i en konstgjord hand kontrolleras av en handske med flex sensorer. Konstgjord hand återger rörelser i handen med kontroll handsken, trådlöst. Handen och handsken fungerar både med Arduino.

Jag ville bara dela min arbete för alla intresserade :)

Denna guide är fortfarande under utveckling, ledsen om vissa delar inte är klart, jag lägger vissa 3D-bilder i framtiden.

Jag delar något om mitt projekt på min Facebooksida: https://www.facebook.com/Gabry295

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en avlägsen kontrollerade leksak för barn

Lär dig att göra en avlägsen kontrollerade Robot leksak hemma. Denna leksak arbetar med två små DC motorer och styrs av en trådbunden fjärrkontroll. Den har 360 graders rotation och enskilda manövrering kapacitet i alla riktningar bara med att trycka...

Avlägsen kontrollerade robot med mobila video inspelningen

hiiiii killar! Detta är min första instructable... idag iam kommeratt Visa u hur man gör en avlägsen kontrollerade robot med kamera (mobila videoinspelning)så följ stegen...STEG-1:material som behövs:1) 3 inriktad motors (två för hantering och andra...

Avlägsen kontrollerade robot med Arduino och T.V. remote

Denna fjärrkontroll bil kan flyttas runt med praktiskt taget alla slags remote såsom TV, AC etc.Det använder sig av det faktum att fjärrkontrollen avger IR(infrared).Den här egenskapen är gjord använda av med hjälp av en IR-mottagare, vilket är en my...

Mobil kontrollerade robotic bilen med arduino och DTMF

Hej killar!Detta är mitt första projekt på instructables, hoppas du kommer att njuta av denna.Detta projekt handlar om hur du kan kontrollera en robotic bil med hjälp av mobiltelefon och hur du kan kontrollera att bil från var som helst i världen.Pro...

Avlägsen kontrollerade växla med Atmega 328p

Någonsin drömt om att kontrollera en apparat som en Lågenergilampa eller en fläkt vid dina fingertoppar och tänker för en billig lösning?Ja, då du tittar på det just instructable!Detta instructable kommer att ge dig en billig och bästa möjliga lösnin...

Utmana avlägsen kontrollerade Robot

detta är en robot som mig och mitt team hade att bygga för min design klass. Syftet var att gå runt en bana och återställa några bollar och sätta in dem i en ange plats. Vi använde 2 stegmotorer, 1 servo och en pneumatisk arm för att åstadkomma detta...

Hur man använder en Force känsliga motstånd med Arduino

Force känsliga resistorer är användbara verktyg för att mäta kraft. De är inte tillräckligt noggranna för att mäta till en enhet, men de är ganska effektiva på att mäta ett antal vikt.Steg 1: Video: hur du använder kraft sensorerDenna video kommer at...

Bygga en alla SOLAR avlägsen kontrollerade båt RC båt med Solar Attic Fan delar - Rescue Boat -

kan du bygga en alla SOLAR avlägsen kontrollerade båt med solar attic fläkt delar.Har du någonsin varit i sjön för att titta på killar med Chris Craft eller seglar båtar? De sitter runt och prata 90% av tiden. Varför inte de kör sina båtar mer? Efter...

Lätt naturen gjorde avlägsen kontrollerade lampa!

Hej grabbar, den här gången jag är här med en enkel men en mycket grön design att göra lampor för du hushållsbruk och dekoration, att ett retro och nykter titt. Denna idé kan att användas var som helst, men för mig är det nya. Det är en grundläggande...

Avlägsen kontrollerade Pan och Tilt huvud

jag alltid velat ha en avlägsen kontrollerade pan och tilt huvud. Kanske var det för min videokamera, en gummisnodd shooter eller en vatten pistol aimer. Det spelar egentligen ingen roll vad du sätter på översta däck (så länge det inte är för tunga),...

Avlägsen kontrollerade korg Ball Robot - HARLEM GLOBETROTTERS -

här kommer jag visa dig hur man bygger en avlägsen kontrollerade basket robot. Just det, inget skämt! Jag har byggt en liknande boll för HARLEM GLOBETROTTERS och nu kan du bygga din egen.Här är en lista över leveranser du behöver.Petsmart:7" hamster...

80cm trasiga LED-TV förvandlats till 50W avlägsen kontrollerade ljuslåda

Idag kommer vi förvandla trasiga 80cm LCD TV till en avlägsen kontrollerade ljuslåda för ljusterapi.Jag kom TV: N för billiga pengar som LCD-skärmen var trasig. TV: N används LED-teknik för ryggen ljus och allting arbetat böter. Det är formen en kine...

Avlägsen kontrollerade grävmaskin

jag växte upp med entre och jag har drivs grävmaskiner i många år. Min favorit maskin är den hydrauliska grävmaskinen. Jag ändrade dock jobb så jag inte fungerar grävmaskiner längre. Olyckligt, eftersom jag fortfarande regelbundet få kliande händer n...

Avlägsen kontrollerade Bluetooth bil

I detta instructable, vi kommer att göra en avlägsen kontrollerade bluetooth bil det var laserskuren och vars mått är modellerade efter Bigtime muskel 2006 Chevy Camaro konceptetSteg 1: material 1. Arduino UNO styrelse2. L298N motorn förarens IC3. HC...

Avlägsen kontrollerade larm krets

detta är en av de mest praktiska och användbara krets i vår verkliga livet. Det ringer ett larm när du pekar TV remote på det och trycker på någon knapp. Det kan också användas som anropande klocka för att ringa någon. Är du intresserad av att lära s...

Avlägsen kontrollerade Titanic papper

detta är min Titanic modell som jag gjord av papper. Det är 5 fot lång och har ljus i den. Det är också avlägsen kontrollerade. Det tog mig 17 veckor att göra det. Jag hoppas du gillar den....

Avlägsen kontrollerade dörrlås

Detta instructable är baserad på att utforma en automatisk dörr låssystem. Detaljerad ritning får också stöd av förståelse.Syftet med denna rapport är att utforma en avlägsen kontrollerade elektroniska låsmekanism. Denna design är en lösning till säk...

Avlägsen kontrollerade ubåt / undervattens ROV

vad kan vara roligare än att utforska kolsvart djupet, att hitta nya fiskeplatser, utför båt underhåll eller att upptäcka skatt med din alldeles egna avlägsen kontrollerade ubåt? Jag kommer att hänvisa till avlägsen kontrollerade ubåten som en UROV f...

Avlägsen kontrollerade hummer

jag vet denna galna lilla unge, allt han ville för julen var en avlägsen kontrollerade hummer.Han bad sina föräldrar... han bad Santa... han bad någon som vill lyssna.Tyvärr... "Din sökning - Remote kontrollerade hummer - matchade inte något dokument...