Hur man gör en awesome knex granatVänligen observera att detta är min första instructable. Så snälla bara snälla Lägg inte alla dåliga kommentarer.

Detta är en ganska cool knex granat uppfann jag... ge kredit till 291jd87 för däck sak idén
men resten är ren mig :D
Om du kastar granat hårt nog bitar "sharpnel och ram" kommer att blåsa om meter 5 bort (15 fot) så... uhhmm... dess goda :D

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en vit knex golv

denna anvisning är mer några allmänna instruktion - hur man gör en vit knex golv för bollen maskiner!Vänligen kommentera, ränta och prenumerera!Kolla in min hemsida för mer awesome grejer!Åh, och om du ska posta en bild på din vita golv jag ska lägga...

Hur man gör verkligen Awesome magiskt Trick!

I den här videon kommer jag lära dig hur man gör en awesome magiskt trick med en packe av kort! Detta trick kan ta en liten bit av praxis men det kan fortfarande dras från en nybörjare! Detta trick är mycket effektiv och trotsigt kommer att blåsa någ...

Hur man gör en Awesome Lemondrop Cocktail

Cocktails, fram till omkring 1960, var en konstform, ungefär som fenomenala matlagning. Jämföra en vodka tonic från en lokal dyka när jag var barn till en hantverksmässig cocktail, är som att jämföra massmarknaden makaroner och ost till en skapelse a...

Hur man gör en awesome foto Manipulation (HoverBoarding)

Denna min egna hur man gör. Det är en futuristiska foto Manipulation.Ladda ner för att titta på VideoSteg 1: Hur man gör en awesome foto Manipulation (VIDEO)https://www.youtube.com/watch?v=tFZI7P0XQLs...

Hur man gör en Awesome Tshirt

hur man gör en awesome tshirt med tyg färg.Steg 1: leveranser Leveranser du behöver:TshirtKartong och affisch styrelseCutting Mat och knivTyg färg + skum borsteJärnAluminiumfolieSteg 2: Steg 1: gör stencilen Rita din Design med en affisch styrelse om...

Hur man gör en cool knex Michael Myers / Halloween kniv

Hej detta är min korta instructable om hur man gör en cool knex Michael Myers / Halloween kniv. Om du har några frågor eller problem att bygga denna kniv gärna kommentera!Steg 1: Få bitar Bara få alla dessa bitar i pic! (normalt skulle jag säga det n...

Hur man gör en Awesome plan som du kan styra

detta är hur man gör en awesome pappersflygplan som du kan kontrollera för att vända upp slå och göra spins beroende på hur du förvandla roder på baksidanSteg 1: Vik Vik papperet på mittenSteg 2: Vik upp hörnen Vik upp hörnen att göra en punktSteg 3:...

Hur man bygger projektet "tändning" knex berg-och dalbana

Hej jag är Tornado 96 och detta är en instructable om hur man gör min senaste knex coaster "Projektet tändning". Detta är min första instructable så snälla berätta om det är något som jag skulle kunna göra bättre. Du kan göra detta från ormen sp...

Hur man gör en mini knex gun

detta instructable visar hur man gör en mini knex pistol med 12 delar totalt!PS Detta är min första instructable så inte säga dåliga saker om den.Steg 1: Samla delar Att göra detta behöver du:-2 blå stavar-2 gröna stavar-2 orange anslutningar-2 grå a...

Hur man gör en awesome natt ljus (men det varar inte länge)

detta kommer att visa dig hur man gör en awesome natt-ljus med hjälp av en laser, vax och en glödlampa.Steg 1: material & verktyg de material du behöver är:-en glödlampa-ljus vax-en laserpekare (kan vara grön eller röd)verktyg du behöver:-nål näsa tä...

Hur man gör dessa awesome vatten marmorerade naglarna!

Hur man gör dessa awesome vatten marmorerade naglarna!Steg 1: Vatten marmor Tutorial Vatten marmor TutorialSteg 2: nagellackSteg 3: akryl naglar Leveranser: orange pinne eller tandpetare, sköt glas eller kopp (ju mindre omkrets, den mindre polskt du...

Hur man gör en Awesome ansikte jul prydnad

detta outgrundlig l lär dig hur man gör en awesome ansikte jul prydnad för din julgran.Steg 1: Vad du behöver - En guld/gul Christmas ball ornament eller valfri storlek(Om du inte har en guld/gul du kan spraya måla en)-Siccors-Lim-Utskrift av "Awesom...

Hur man gör en awesome mapp :)

detta är hur man förvandla en tråkig vanlig mapp till en som är mycket mer spännande. Jag gör alltid detta att köpa en cool en är ca £6, medan en vanlig en är £1 och jag är pank studerande. Plus min hamna alltid mer awesome iallafall. :)Steg 1: Allt...

Hur man gör en enkel Knex armborst

detta instructable visar hur man skapar en mycket enkel men väl utformad armborst av Knex. Avslutade pistolen kommer skjuta Knex kulor ett avstånd på cirka 50 fot. Designen var konstruerad för att vara konstruerade med en minimal mängd av bitar, men...

Hur man gör en vinnande Knex slaget Bot

jag har varit i ett antal knex slaget bot tävlingar. Varje gång jag lärde mig några nya saker om att göra en vinnande slaget bot. Jag ska sammanfatta grunderna och visa dig hur man gör en bit effektiv kamp bot.Det viktigaste att komma ihåg när du pla...

Hur man skapar en "ridiculously.awesome" gjuten glas reproduktion av din favorit film Prop

jag skulle vilja börja med att säga att jag älskade att uppfinna och dokumentera de senaste stora instructable att jag skrev rätt hur man bygger en ekvatoriella montera för lång exponering fotografering. Jag skrev detta för den "göra den verkliga utm...

Hur man gör en Awesome Design (använda Paint och Adobe Photoshop)

på detta Instructable, jag kommer att visa dig hur man drar en awesome design på Paint (eller något annat program som du använder för att rita på datorn), och Adobe Photoshop. Jag kom med denna idé från en historia som jag skriver. Det fanns en viss...

Hur man gör en Tornado Airsoft granat

detta visar du hur jag gjorde min tornado airsoft granat från saker jag haft liggande runt mitt hus. Det är återanvändbara och lätt att ställa upp.Detta är min första kompatibel och ledsen min bilderna är dåliga eftersom jag var tvungen att ta dem me...

Hur man gör en awesome Halo Assault Rifle, levereras med extra klipp!

Har du letat för alltid på denna webbplats för hur man gör en automatkarbin, men couln't hitta en awesome nog/deatailed en? Här är hur.Bondo bas och härdareTejpSuperlimPVC-rör kommer att se vad röret fungerar för dettamag-liteGlasfiber tygPepakura de...