HUR MAN GÖR EN COOKIE MONSTER TÅRTA!I den här videon kommer jag att visa hur man gör en riktigt enkel snabb cookie monster kaka. Du kan använda denna teknik på ganska mycket alla sesame street tecken.

Jag har en annan video där jag visar hur jag gör min buttercream :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Cookie Monster

har något att göra? Vill du inte göra det? Göra en Cookie Monster!Förhalning på allra högsta nivå! plus... en jätte cookie...Steg 1: Vad du behöver... Här är en lista över vad du behöver:1. en college lägenhet eller bostad av något slag. Det behöver...

Hur man gör Pixel Cookies!

Detta är en gå igenom om hur man gör Pixel Cookies! Det innebär med en playdough extruder för att göra länge fyrkantiga stavar cookie deg, och bygga själv en cookie. Det är mycket roligt!Steg 1: Gör degen! För cookies, använder jag smör cookie deg re...

Hur man gör varm cookie deg som i pizza hut

Hej alla detta är min första steg för steg vänners kompatibla så vänligen vara trevligt.Detta instructable visar dig hur man gör varm cookie deg som den i pizza hut.Kom ihåg att betygsätta och kommentera.Steg 1: Vad du behöver What you need:110g ljus...

Hur man tar hand om ett Monster hög Doll

här är hur man tar hand om ditt Monster hög DollSteg 1: Hålla honom/henne på sitt stå när du inte spelar med dem Också, spelar inte med dina dockor också ungefär som detta kan orsaka dem att brytaSteg 2: Hålla tillbehör med din docka Man vet aldrig,...

Hur man tecknar Godzilla: kungen av monster

I detta Instructables ska vi visa dig hur man tecknar Godzilla kungen av monster från den nya Godzilla film remaken.Steg 1: Dra huvudetFörst Rita en grundläggande översikt över huvudet. Rita en skiss av huvudet först fokusera på munnen eftersom munne...

Hur man gör en skulpterad zombie tårta.

Detta är min Instructable om hur man gör en skulpterad zombie tårta.Jag gjorde denna kaka för en mycket god vän oktober födelsedag, som är en enorm skräck och komisk fan. Detta gjordes anpassade att likna honom men du kan skräddarsy utseendet hur du...

Hur man gör en enkel ram hjärta!

Denna video tutorial ska show dig hur man gör en enkel ram hjärta!...

Hur man gör lätt origami hjärta - Video tutorial

hur man gör lätt origami hjärta från A4 eller Letter tryckpapper....

Hur man gör en handväska tårta

I denna video kan du se hur man gör en fancy handväska tårta.Detta är ett enkelt sätt hur man gör en handväska tårta. Du kan göra det i valfri storlek du. Jag föreslår att du skär den rund kakan i en handväska form innan du fyller det. Detta sätt kom...

Hur man gör en 3D Bunny tårta

varför nöja sig med en tråkig pan-gjutna, 2 dimensionell cake design när man kan ha en vacker 3D bunny som knutpunkt för partiet? Jag har förutsatt stegvisa instruktioner om hur du skapar din egen läckra tårta som är perfekt för påsk, din favorit 2 å...

Hur man gör en Origami meddelande hjärta 2!

Inget säger jag älskar dig bättre än en origami hjärta! Detta origami hjärta med ett budskap är billigt och minnesvärd present, och är perfekt för dig nära och kära. I den här videon hittar du steg för steg instruktioner om hur man gör en origami hjä...

Hur man gör en charlieplexed LED hjärta

med alla hjärtans dag precis runt hörnet, du är förmodligen tänker om vad du ska få din betydande andra, eller hur man imponera på någon nog att bli en SO.Detta hjärta är lätt att göra, och kommer att visa upp din Maker färdigheter till att speciella...

Hur man gör en enkel Origami hjärta

detta steg tutorial ska show dig hur man gör ett Origmai hjärta i ett par minuter!Steg 1: Vika och klippa Vik papperet (som jag gjorde) sedan klippa längs den streckade linjen* Observera: du behöver inte rita streckade linjerna, jag gjorde bara så at...

Hur man gör en origami blomma hjärta!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami Heart & Flower. Njut av: D!Den här modellen var utformad av Marcela BrinaLänk till designers youtube tutorial: http://www.youtube.com/watch?v=RMGgBZ-9VZQFör mer origami besök Marcela Brina h...

Hur man gör en Skylander födelsedagstårta: Eruptor 3D tårta

hur man gör en Skylanders Eruptor födelsedagstårta. En tid förfaller video om hur jag gjorde en 3D Eruptor födelsedagstårta för min 5 år gamla son. 100% ätlig, 100% skylander;-).Kakan vägde ca 3kg och stod 40cm höga och var större än min sons huvud h...

Hur man gör en ond Clown tårta.

Hello everyone!För Halloween 2010 jag gjorde detta onda clown skulpterade tårta. Denna kaka är en specifik onda clown, förstör clownen från hemsöka hus i Caddo Mills, TX (gjord för mannen bakom clownen.) Det var en överraskning för honom och han älsk...

Hur man gör en hund-födelsedagstårta

hundens födelsedag kommer upp? Visa honom hur man kan njuta en födelsedag som en människa med denna läckra hund-godkända kaka.Steg 1: Samla leveranser You will need:-En hund vars födelsedag är det, eller en människa som gillar hundmat-En maträtt stor...

HUR MAN GÖR EN KFC HINK TÅRTA OCH CHOKLAD PEPSI MAX FLASKA!

Så förra veckan medan jag njuter av min middag på min favorit ta bort var jag äta och tänker hur kan jag göra detta till tårta! och från där jag var på ett uppdrag och detta är vad jag kom med! hoppas du gillar videon! Låt mig veta i kommentarerna va...

Hur man gör fotboll Cookies

min familj älskar pepparkakor! Och färgen på dem är nästan samma färg som en fotboll... hmm... ska vi kombinerar de två idéerna? Säker!Och kan göra det utan en fotboll formade cookie cutter, eftersom jag inte har en och jag slår vad de flesta människ...