Hur man gör en DIY upprätthålla pedalbehöver du:
-Tejp
-Sax
-CD-fodral
-Folie
-1/4 tum jack ledningen med två anslutningen på andra änden strippad till en tum
-Pen (valfritt)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Redneck MIDI upprätthålla pedal - DIY

de stora secreat av sustain pedaler för elektronisk tangentbord är att de är bara på / av brytare. Dvs när du trycker på pedalen, är två kablar anslutna. Det var allt. Nu antar att du är på humör för att komponera och spela, och du inser att saknas d...

HOW TO MAKE A upprätthålla PADEL

i denna TUTORIAL jag har försökt att förklara hur man gör A upprätthålla PEDAL för PIANO KEYBOARD....

Att upprätthålla pulserande rött hår

Jag har varit döende mitt hår rött i över 16 år och har försökt nästan varje produkt som säger sig ge och upprätthålla levande färger. Under de senaste 8 åren eller så, har jag haft mitt hår olika nyanser extremt ljusa röda, ingefära röd, auburn, vin...

Hur man gör en gratis (eller billigt) Sustain Pedal

vänligen bära med me... eftersom detta är min första instructable. All konstruktiv kritik skulle uppskattas (som skulle prisa!).Jag har nyligen fått lära att spela en bit på min elektroniska tangentbord som har ökat avsevärt genom användning av en pe...

Hur man upprätthålla personlig Wellness - gratis från jippon och list

varje dag ser vi en ny reklamfilm för det nästa största vikt förlust läkemedlet eller en annons för den nya boken om hemligheten med att vara frisk. Sanningen är, det ingen finns hemlighet att leva på ett sätt som upprätthåller sin hälsa. Eftersom pe...

Hur att upprätthålla / Immprove en lång sträcka relation.

Hej alla, dess mig Ethan här och alla jag ska göra är att försöka hjälpa dig, min kollega instructiblers. Nu kan du säga "Varför tror du jag behöver hjälp med detta"? Ja sir / lady (eftersom det finns några med intresse, inte att domaren.) du kl...

Hur man gör en DIY UNIVERSALFJÄRRKONTROLL

https://www.youtube.com/watch?v=HUv4y56Uwzs&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en DIY UNIVERSALFJÄRRKONTROLL du behöver! I dagens video ska jag dela en briljant idé om hur man gör en DIY universalfjärrkontroll.För att göra en DIY fjärrkontroll hemm...

Lätt papper hantverk: Hur man gör vackra DIY Floral Craft för dekoration

Att göra lätt papper hantverk är en hobby som alla hantverk älskare utvecklas i deras initiala dagarna av crafting. med mig ger den här gången, jag dig möjlighet att lära den lättaste av lätt papper hantverk! Lär dig hur man gör vackra DIY Floral Cra...

DIY underhuggare hantverk: Hur man gör återvunnet DIY Minion spargris

Vem älskar inte att göra DIY Minion hantverk! Det är därför jag tar du en awesome återvunnet hantverk och lätt papper hantverk idé att göra en helt bedårandeDIY Minion spargris som kan hjälpa dig spara pengar på ett roligt sätt. Om du är en lätt papp...

Hur man gör en DIY pull up bar

Behöver en no-brainer DIY pull up bar? Med några delar och ännu färre verktyg kan du hängande på nolltid.Denna video visar hur man gör en DIY pull up bar och några saker jag gör på min. Att ha det hemma i min tystnad lamm-källaren medel behöver jag i...

Hur man gör en DIY Jumpsuit, bär den 17 sätt | DIY kläder för resande

Här är hur du kan skapa en snygg jumpsuit för sommarenSteg 1: Hur man gör en DIY jumpsuit och bär den 17 sättPRENUMERERA PÅ MIN KANALhttp://www.youtube.com/subscription_center?add_use...Tyg används är från http://www.siebrenmodestoffen.nl/Vad du behö...

Hur man gör en DIY kameleont mugg

https://www.youtube.com/watch?v=5DjMis2n6RI&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en DIY kameleont mugg du behöver! I dagens video ska jag dela en intressant idé om hur man gör en DIY kameleont mugg eller som många kallar den termo mugg eller värme öv...

Allt du någonsin velat veta om att upprätthålla en gitarr (men var rädda att fråga)

Gitarr underhåll kan vara en frustrerande och dyr affär. Detta instructable syftar till att hjälpa med det. Om jag missat något du tycker bör finnas med, låt mig veta; Likaså om du har en fråga, lägga den i kommentarerna och vi får se om vi inte kan...

Ett lågt underhåll / egen upprätthålla saltvatten ekosystem

jag har alltid varit fascinerad av miniatyr ekosystem. När jag blev intresserad av saltvatten akvarium, var jag alltid dras till de mindre system. Vid första många skulle säga att det var svårt att upprätthålla ett litet akvarium. Efter att ha experi...

Fyra enkla tips för att upprätthålla din gräsklippare

Hej, människan upp och underhålla din gräsmattaklipparen. Det är lätt. Medan din på det, få ditt barn bakom tabletten och in på gården. Praktisk, baby. Här är några saker vi gör.Steg 1: Ny säsong, nya tändstiftOm din gräsklippare hosta och sputtring,...

Ett lågt underhåll / själv upprätthålla ekosystem och akvarium!

själv upprätthålla ekosystem har alltid intresserat mig och jag trodde att det bara en enkel ekosystem så jag gör detta instructable jag hoppas du gillar den.Jag beslutade att lägga till en flaska trädgård (en växt i en flaska) eller någon lufttät be...

Hur man gör en Diy varm kniv / handledning

https://www.youtube.com/watch?v=AD2udt-7Vfo&feature=youtu.beSteg 1: för att göra en diy varm kniv du behöver! Steg 2: Idag kommer du att veta hur man gör en enkel varm kniv från en billigaste lödkolv, tillverkade i Kina. Steg 3: Med sådan DIY varm kn...

Hur man gör en DIY griffeltavla

Älskar du med svarta tavlor för utsmyckning och organisera ditt hem? Varför inte lära sig att skapa dem själv? Kom och ta reda på hur man gör en lätt, DIY griffeltavla i någon färg med vår färg!I den här helt nya video tutorial, ska vi visa dig våra...

Hur man gör en DIY handväska av en halsduk

Halsduk världen, har vi har satt ihop en väldigt enkel DIY halsduk handväska hacka. Detta är en sex steg hur man enkelt använda en extra halsduk hemma. De stora fördelarna med en halsduk väska är det mycket lätt, stark och lätt att göra för en dag på...