Hur man gör en dold kamera YouTube VideoDet har varit ett tag sedan min senaste instructable; Det har varit nästan ett år faktiskt. Jag fortfarande ofta ta del av webbplatsen, men min kreativa insatser har skiftat. Jag gick igenom en stark fotografering fas ett tag, och nu är jag intresserad video. Denna förändring i vad jag gör är inte dåligt, och om någon där ute funderar på att prova något nytt jag uppmuntrar helhjärtat den.

Hur som helst, för att komma tillbaka på rätt spår, jag har varit intresserad av att göra videor ett tag nu. Slutmålet är att direkt filmer, men för nu vill jag börja små: med YouTube-videor. Inspirerad av verk av LAHWF och Stuart kant, bestämde jag mig att denna sommar jag vill göra sociala experiment/prank videos. Jag tvekar att skriva det, men eftersom tilltag har en negativ conotaiton. Jag tror de flesta människor tror att ett spratt måste ske på bekostnad av en annan persons undergång, och att vi skrattar åt i motsats till med. På baksidan är sociala experiment besvärligare, som fortfarande kan göra personen "experimenterade" på Känn dig tröttas och, Tja, tafatt. Mitt mål var att göra alla nöjda: mig, folk jag beröringsmarkören och tittarna. Jag ska sluta här eftersom detta övergångar väl in i det första steget. C'mon, Följ mig!

-John Mulaney

Jag tänkte just här är det bästa stället att sätta min video. Njut!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man konvertera & hämta någon Youtube-video att spela på din MP3

jag ska visa dig hur du tar någon Youtube-video eller en video med en webbadress och konvertera och ladda ner för att lägga den på din MP3.Steg 1: starta Gå till http://youtube.com/ och Sök efter den video du vill ladda ner.När du är där, markera URL...

Hur man laddar ner musik från YouTube till din dator

En enkel handledning om hur man laddar ner musik från YouTube till din dator! Vill du att extrahera ljud från en YouTube-video och ladda ner den till din dator utan några extra program? Då detta instructable är för dig! Var noga med att också titta p...

Hur man gör en dolda blad från en BIC penna

Så, denna tutorial ska show dig hur man gör en dolda blad från en enkel office BIC penna. W A R N I N G!: AssassinDude är inte ansvarig för eventuella skador till följd av detta, så att inte orsaka problem. PS, jag är inte heller ansvarig för de kons...

Hur man gör ett papper Fortune Teller - Video instruktioner

hur man gör ett papper Fortune Teller - Video instruktioner...

Hur man gör en Origami Tulip flower - Video Tutorial

hur man gör en Origami Tulip flower - Video Tutorial...

Hur man ladda ner, konvertera och spela Youtube-videor för N00Bs

en vacker dag du surfar youtube och du ser en riktigt cool video. Du vill spara den på datorn, eller lägga den på din iPod eller MP3/Video spelare att visa dina vänner eller titta på igen. Men, du vet inte hur man får video till din dator.Ja nu kan d...

Hur man gör en dold, ännu bekvämt för dig att tillgång Store

Om du har ett litet värdefulla objekt som du behöver för att hålla dolda i ditt hus, men har det lätt att nå. Du kan behöva hitta något enkelt men hemliga lagringssystem. Många tycker att det är bekvämt att lagra alla sina nycklar, bilnycklar hus nyc...

Hur man fotograferar mat utan Fancy kamera

som en bidragande författare för en topp matblogg, det är ingen överraskning som jag måste ta kvalitet foton av min mat att gå med på mina blogginlägg. Mina vänner frågar ofta mig vilken typ av kamera som jag har när jag lägga min mat bilder. Du måst...

Hur man gör en konkret kamera

som ett foto-entusiast jag har kameror i alla former och storlekar, vissa analoga vissa digital, några låga tech & lite hög men ingen så tillfredsställande som den som jag gjort själv! Det inte tar för lång tid att piska din alldeles egna konkreta ka...

Hur man gör en POV kamera armatur för unika perspektiv i videochatt.

Hälsningar! Som bildkonstnär är min apparaturar val fotografi, video och digital media. Min praktik är mycket engagerade i en ålder av Internet och med hjälp av digital teknik för att undersöka kopplingar mellan personliga mytologier och mytiska real...

Hur man gör en dold Kodak TAZER

(Varning: användning av denna TAZER såväl som alla andra elektriska objekt relaterade till detta projekt kan vara dödlig. KONTROLLERA ATT DU ÄR FRI FRÅN ALLA HJÄRTSJUKDOMAR SAMT PSYKISKA SJUKDOMAR INNAN BYGGANDET AV DETTA OBJEKT. GENOM ATT LÄSA DETTA...

Hur man drar en Despicable Me Minion ritning Video

hur man drar en föraktliga mig gunstling. Lär dig att rita, bläck och färg denna version av en föraktliga mig gunstling. Du kan rita det själv och för bättre resultat försök och Google några Minion referens bilder Rita ytterligare inspiration från....

Hur man använder Emerson Action Cam HD Video

Hey guys, jag kommer att visa dig hur du använder Emerson action cam.Steg 1: Hur öppna vatten bevis fallet. Första, pt fingret under klippet. Sedan dra upp för att göra främre klipp loos från långa utskjutande linjen. Och sedan öppna den.Steg 2: Hur...

Hur man inte ska göra en rekommendation Video med The MB

Bikeskills version av Failblog. Medan video-avlyssning några omdömen från Santa Cruz cykel ägare, sätter MB på en fantastisk sekundära prestanda. Håll ögonen på den gula jackan. Och nej, han var inte skadad. Inte allsMedan videon visade sig (beroende...

Hur man gör en dold vägg säkra facket eluttag Video

Detta är en annan av mina mest populära Youtube kanal videos. Jag gjorde detta till en ca 5 år sedan (2008) och HowCast kanal lurade mig. Beviljade, har deras version en mycket mer professionella produktionsvärde, så jag antar att jag åtminstone är s...

Hur man väljer en Trail kamera.

Hur att välja rätt spel kameran för jakt.Steg 1: En kamera till ett bra prisDet första steget att köpa en kamera är priset. Några bra kameror för priserna är den vilda spel innovationer blad 6. (msrp: $79,99).Steg 2: Prissättning forts. Dessa nästa k...

Hur man gör en dold mapp i alla Windows-system (lätt, ingen Cmd)

Hej där! Im HadesGamingPL och dag du lära dig att skapa en hemlig mapp i alla Windows-system med IE eller mig! Ledsen för dålig stavning och interpunktion, im polska. Utan vidare, kan få till det!Steg 1: Få en mapp.Detta är enkel. Skapa en ny mapp oc...

Hur man gör en dold dörr

Steg 1: En vägg Hitta en 3 hög och 4 lång och 1 bredSteg 2: gräva Gräva ut en 2 hög och en lång och en wideSteg 3: dörren Sätta en dörr och placera den som visasSteg 4: bild Sätta en bild på dörren som visasSteg 5: Använd det Nu promenad tors den och...

Hur man gör en Psycheldelic kamera

ser du någonsin en hög med Kodak Instamatic kameror samlar damm på sparsamhet butik? De verkar alltid vara i överskott. Kanske är det eftersom folk tror de är lite för speciellt att kasta bort, men anta 126 film är långt av disketten. Tja, jag köpte...