Hur man gör en fiske jiggdetta instructable handlar om: hur man gör en fiske jigg. Jiggar är en typ av fiske lockbete som kan beskrivas som en stor enda krok med en målad bly huvudet nära ögat tillsammans med delar av silikon bifogas huvudet att bilda en kjol. Anledningen jag väljer att göra detta Instructable är att jag gillar att titta på min man göra dem och jag ville ta med honom i detta uppdrag. Även om du inte är en fiskare om du såg och lyssnade på min man prata om att göra dessa jiggar (eller fiske) skulle du vara hooked. Han talar med så mycket passion och kunskap som du fastna i vad han gör och säger. Instruktionerna för att göra dessa jiggar ser lätt men det tar en hel del övning och färdighet.

Disclaimer: Varning ledningen är mycket het (621F) och andning leder röken kan vara farliga för din hälsa. Du ska alltid vara i ett väl ventilerat utrymme och även bära skyddsglasögon och handskar. Ta alla nödvändiga åtgärder för att se till att du skyddas ordentligt. Se till att bära ögonskydd och hålla alla vätskor från smält metall. Tillsyn av en vuxen är nödvändigt om barn eller ungdom är inblandade. Säkerhet är alltid viktigt och det bör noteras att detta instructable inte är avsett som en säkerhet guiden men snarare en översikt över processen. Tillsyn av en vuxen är nödvändigt om barn eller ungdom är inblandade.

Här är all nödvändig utrustning för hälla jiggar
1. bly - får jag min leda från Bass Pro Shops.
2. smältdegel - jag har haft min smältdegel för länge. Fick den på Maumee bete och ta itu med. Jag helt enkelt ansluta den och den värms upp i täten. Försiktighet: bly har ett antal föroreningar i den och kommer att visa på toppen av smält bly. Du kan skumma det med en sked. Ledningen är också giftigt och du vill se till att du arbetar i ett väl ventilerat utrymme. Ledningen är mycket varmt och kommer att bränna din hud omedelbart om du får det på dig.
3. jiggen formar-jag fick min jigg formar från gör-det corporation och har flera olika sådana.
4. jig krokar-den formar som jag har kommer att ange vad krok för att använda i varje kortplats.
5. färg - jag föredrar att använda pulverfärg för dess hållbarhet och användarvänlighet.
6. värme pistol - du vill ha en värmepistol med temperaturkontroll så du inte remelt ledningen.
7. långa tänger-jag använder dessa dra heta jiggen ur formen och ta bort överskott bly från jiggen.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en is fiske jigg spö

jag gjorde detta instructable för "Gör att lära ungdomar tävling". Här är svar på frågorna som krävs.Vad gjorde du? : Jag gjorde en jigg spö för isfiske. Material som behövs är en is spö tomt (du kan köpa en eller bara göra en från toppen av en...

Hur man gör en fiske pil.

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en fiske pil av mycket grundläggande material som kan användas med en båge eller sling rosett för att fånga yta simning fisk som alligator gar, orm-huvuden, karp, sutare etc. Denna pil är inte kompatibel med n...

Hur man gör en fiske kan

OK har du någonsin ville fiska men du har inte tillräckligt för ett fiskespö? väl im kommer att visa dig hur man gör en fiske enhet ur en läsk kan. Dess mycket billigt att göra! Fundera på det en läsk kan är ganska mycket gratis och värt en nickel!St...

Hur man gör en fiske lockbete från Paracord

I hela detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en fiske lockbete ur paracord. När i en överlevnad situationen att veta hur man tar isär din paracord redskap och använda är det för överlevnad viktigt. Efter alla, varför annars skulle du ha...

Hur man gör en fiske lockbete från kök sked

hur man gör en fiske lockbete från vanliga rostfria kök sked....

Hur man gör en fisk krok örhängen med tråd

detta klipp visar hur man gör en fisk krok öra tråd. Klipp är från DVD nybörjare smycken gör av Stari tjej smycken. Fler filmer kommer snart....

Hur man drar en Oscar (fisk krokar)

lär dig hur man drar Oscar av fisk krokar med den bästa ritning handledningen online. För full tutorial med steg för steg & speed control besök: SketchHeroes!...

Hur man gör en fisk risotto

Idag ska jag visa dig hur man gör en fisk risotto. Det är god och krämig, du måste verkligen prova det.Låter få matlagning :)Steg 1: ingredienserAtt göra fisken risotto behöver du:-50 gram smör-2 lök finhackad-20 gram lök hackad-1 tsk Vitlök-1 dl fry...

Hur man gör bra fisk bete

min pappa visade mig hur man gör detta och jag och han har fångat några fet fisk med den. Fungerar bäst i öring strömmar.Steg 1: Vad du behöver Gummi minnowHitch hiker (våren sak)ViktKrokFiskelinaSteg 2: Den första delen Skruv i hitch-hiker.Steg 3: D...

Hur man gör konstgjord fiske bete till lite att nr $

jag kommer att visa dig hur man återanvänder några vanliga hushållsartiklar och göra dem till nya iögonfallande fiskedrag.Jag tänkte häromdagen om hur mycket det kostar för att köpa fiskedrag, när jag alltid förlorar eller bryta dem. Jag tyckte också...

Hur man gör en fiske lockbete med en plastsked

denna kompatibel är om hur man gör en fungerande fiske lockbete med ingenting men en plastsked och ett par andra saker.Steg 1: Saker du behöver en borr och en liten bit,1 plast sked,2 slip loopar,1 krok,1 vridbar,måla,1 pensel,och en såg.Steg 2: Skär...

Hur man kan kasta aluminium fisk

Idag kommer jag att visa dig hur jag göra aluminium fisk.Steg 1: Samla material Vad du behöver:Tång för att plocka upp degeln.Poker för omrörning ritkol om det behövs.Tång eller kanal lås för att hälla.Degeln att smälta och hålla aluminium.En annan b...

Hur man gör trä fiske lockbete

detta är hur jag gör min hemmagjorda fiskedrag. Det finns många sätt att göra en fiske lockbete och det tar en hel del trial and error tills du hittar vad som fungerar för dig....

Hur man rengör en fisk

detta är ett enkelt sätt att rensa en fisk utan Avtrubbning din kniv eftersom du aldrig skär genom ett ben. Jag har en sked svart-tejpade handtag för enkel rengöring av raden blod och jag har rengjorts upp till en 100 på en dag, så måste man vara sna...

Hur man gör en fisk svälla i 30 SEK

https://www.youtube.com/watch?v=0-huSwTdDHA&feature=youtu.beSteg 1: för att göra en fisk svälla i 30 sekunder du behöver! Steg 2: Med hjälp av sådan fisk fälla kan du fånga en liten fisk, som elritsa, loach, SANDKRYPARE. Steg 3: Man har märkt att på...

Hur man korrekt hus betta fisk @ home

Betta fisk är några av de mest misshandlade fiskarna i världen. I detta instructable jag kommer att visa dig hur att ordentligt hand om dem.Steg 1: Bostäder din bättre För att ge din bättre ett bra liv använder inte någon tank mindre än 10 liter (2,5...

Hur man gör en fisk tank eller akvarium

detta är hur jag gjorde en fisk tank med akvarium silikon, var försiktig när du använder glas dess sharp...

Hur man gör en Spline jigg till hjälp göra din ramar vackra på TechShop

jag ville visa min son hur stolt jag var av sin senaste karate framgångar. Så jag tänkte var göra en skugga om du vill visa hans prestation ett sätt att göra det. Vad bättre att göra en shadow box stå ut och ge det hållbarhet, utan att lägga till rän...

Hur man gör A fisk fälla

fisk fällor är roligt och enkelt att göra också de fånga lite fisk antingen koka och äta eller bara för att titta på.Steg 1: Du behöver: - En tom flaska (Powerade fungerar bäst)-En kniv-fortfarande vattenförekomst-vikter (valfritt)-Lina (valfritt)-be...