Hur man gör en gamla skateboard i en mini kryssare (spray färg stil)Jag började med mina bröder gamla skateboard jag hittade i mitt garage. Det hade inte använts i år och var i ganska dåligt skick. Tyvärr jag har inte fått några bilder av stiga ombord det är det helt original stat så detta instructable är från punkten och framåt efter I:

  1. Tog den rostiga lastbilar, hjul och maskinvara av
  2. Används en elektrisk hyvel och en hel del sandpapper till undan alla lack, färg och antika grepp-tape. (Detta kan bara göras med bara sandpapper men det tar lite längre tid)

Jag gjorde denna styrelse för runt £70 ($120), men beroende på ditt val av material och tekniker du kan halvera detta. Det är bara hur jag ville göra min ombord.

Nästa steg kommer att förklara hur man förvandlar gamla styrelsen till en snygg liten kryssare

NJUT AV :)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man sätter ihop en skateboard

detta kommer att visa dig hur man sätter ihop en skateboard. Jag föreslår du åtminstone bära hjälm eftersom jag nyligen bombningarna ett hilll och fick fart vickar och mitt huvud gjorde kontakt första och jag tror jag fick lite dummare orsak jag kan...

Hur man gör din gamla gitarr ser helt nya

i detta Instructable, kommer jag visa dig hur man måla, reparera och göra din gamla gitarr ser helt nya.Observera: upp till steg 5 jag har gjort innan jag började detta Instructable, hoppas som kommer att klara någon förvirring när det gäller bilder....

Hur man kan föra gamla handborr tillbaka till livet

Hej, alla!!!Jag ska idag Visa dig hur man kan föra, cirka 70 år gamla handborr producerad av "Venusberg", tillbaka till livet, men först lite info om den."Venusberg" borren producerades efter andra världskriget, dess kallas även "...

Hur man målar din Longboard/skateboard

detta är en lätt Nybörjarguide om hur man målar botten av din longboard eller skate board. Samma metod kan användas på lastbilar för din styrelse!Steg 1: Vad du behöver - En longboard däck, helst tomt - vit sprayfärg eller valfri färg-Spray färg färg...

Hur man gör en Longboard Skateboard

så har du någonsin varit intresserad av att köpa en longboard, men kunde inte på grund av kostnaden? Detta är en kostnadseffektiv metod att göra en longboard av någon stil du gillar.Obs: Jag tar ingen responcibility för din utförande, om din styrelse...

Hur man Refinish som bla gamla tidning och göra den din egen.

Jag älskar att skriva i min dagbok. Alla jag känner ger mig journaler av något slag. Några representerar min personlighet mer än andra. Det är när jag satte min egen personlig touch på den. vill du lära dig hur? Det är ganska enkelt och du kan lägga...

Hur man lägger ett gångjärn till min replik av en Altoids tin.

Innan du läser detta måste du läsa min instructable om hur man gör en Altoids tin replik.Heres länken.MATERIALMin replik av en Altoids tin avslutatGemLödning kitscisorsSteg 1: ändra Gem och tenn måste först vara "modifierat"Använd tång för att s...

Hur man gör coola rullskridskor och en sjuk mini woodward ramp

hur man gör en söt mini ramp och några söta rullskridskorSteg 1: De saker du behöverdu behöver en skrivare, hårda konstruktion papper, grundläggande internet-anslutning, sax och (rekommenderas) snabbt torkande limSteg 2: gå till denna webbplatsför at...

Hur man väljer en bra Skateboard

nybörjare skateboardåkare, akta dig. Det är inte bara en typ av skateboard kan du välja att använda som din första skateboard. Beroende på hur mycket du vill investera, en bra skateboard kan vara dyrt, men värt investeringen om det är något du vill g...

Hur man sätter tillsammans en Skateboard

följande instruktioner och information hjälper dig ordentligt sätta ihop en skateboard. Om du sätter ihop din första styrelse, letar efter förslag eller en uppdaterare, hittar du dessa instruktioner att utföra uppgiften.Steg 1: Skateboard delar Du fö...

Hur man gör Mituna's skateboard ~ Homestuck

Material:TvålRengöring objektVattenEn hel del hushållspapperWD-40Rostfritt stål renare (inte nödvändigt)TejpSvart sprayfärg (beror på färgen på skateboard)Gul sprayfärg (beror på färgen på skateboard)Steg 1: Rengöring din SkateboardBeroende på hur ga...

Hur man gör egna gamla Bay solrosfrön

i detta instructable jag ska visa dig hur du gör din egen gamla Bay solrosfrön!Steg 1: material 2 plastpåsarVanlig frönGamla vikenSteg 2: Skölj fröna Ta vanlig fröna och lägg dem i den första påsen och skölj saltet av dem. Detta kommer att hjälpa den...

Hur man förvandlar din gamla elektrisk ugn till en modern digital termostat kontrollerade en (aka: maränger lösningen!)

Om du någonsin försökt att laga maränger du Knut att det är nästan omöjligt om din ugn inte håller en konstant temperatur över tiden. Moderna elektriska ugnar har en integrerad digital termostat så att uppnå detta mål med inga ansträngningar, men om...

Hur man förnya din gamla Converse

detta instructable visar dig hur du anpassar och återanvända din gamla converse med ett par enkla punkter. Du behöver inte följa min instructable hela vägen, kan du lägga till din egen stil och design. Dock njuta av :DSteg 1: Materialz Behöver du:> g...

DIY-Hur man förnya din gamla handväska: Hummingbird

Är du tona med din gamla handväskor? Prova det här hemma. Dess mycket enkelt. Du kan omvandla din gamla handväska till en ny elegant utseende.Vad du behöver:1 skumplastskydd2 lim3 glitterlim4 glitter5 svart färg akrylfärger...

Hur man lägger den gamla datorn att använda.

WAIT! Kasta inte ut den gamla bärbara eller stationära. Du kan ge dem en ny chans på livet. Ta bara en titt på min Instructable.Steg 1: Verktyg du behöverSamt med de flesta instructables behöver du några verktyg.Jag använde:En skruvmejselTorx skruvme...

Hur man gör en gamla mp3-spelare till en flashdrive

Ive beslutat att vända min gamla mp3 till en flashdrive samt att kunna lyssna på musik.Disclaimer:Jag är inte ansvarig för skada till din dator eller mp3-spelare. Detta kunde anses olagligt på vissa ställen. Det kan skada din dator eller mp3-spelare...

Hur man bygger en jätte Skateboard

har du någonsin velat vara det "coola kid?" Har du någonsin hatat gångavstånd klass? Bra med jätte skateboard, du kan kryssning till klass på några heta hjul och har alla stirra i aw som de svartsjukt avgudar dig. Åh du vill ha en gör du nu? Du...

Hur man gör ett gamla hederliga Sling

detta är en jakt verktyg används främst av indianer och människor i överlevnad situationer. Lycklig jakt!Steg 1: material Behöver du:Vissa trådEn nålen bit av kläder aprx 4 x 1-1/2Steg 2: Skär dina strängarSkär 2 strängar en var lite längre än 2 fotS...