Hur man gör en Halo M6C Prop Pistolredo att göra ytterligare ett vapen från Halo?

Med Halo 2 årsdagen precis runt hörnet, jag bestämde mig att göra M6C pistolen från Halo 2. En tystade versionen Åh pistolen är också med i Halo 3 ODST.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Halo 4 ledar-högsta dräkt

detta är min handledning om hur man gör en Halo 4 Master Chief dräkt/cosplay. Huvudbyggnad materialet blir EVA foam och craft skum för detaljer. EVA skum kan köpas nästan på alla byggvaruhus och liknande. Jag kommer att använda 1/4" EVA skum från en...

Hur man gör en RPG-7 prop.

Dag ska jag visa dig hur man gör en RPG-7 prop för din egen film, kostym, några råa skämt eller bara för att göra en regnig dag. Jag valde RPG på grund av det är distinkt utseende och eftersom det är mycket vanligt i dagens värld och det är helt enke...

Hur man gör en Spring Powered Paintball pistol

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en våren drivs pistol som kan skjuta bollar, stenar, etc.** JAG TAR INGET ANSVAR FÖR VAD DU GÖR MED INFORMATIONEN I DETTA INSTRUCTABLE **Steg 1: material 5 fot bit av PVC (3/4 tum)1 fot bit av PVC...

Hur man gör väktare galaxen Starlord Pistol

här är hur man gör min väktare av Galaxy Starlord pistol. Om du vill se lite statistik, kolla in recensionen. Utan någon ytterligare adjö, låt oss se hur man gör detta fantastiska lilla Starlord pistol!Steg 1: Vad du behöver Här är vad du behöver.Ste...

Hur man gör en halo magnum

med halo reach ut och halloween runt hörnet kan du vara en spartansk, men vad är en spartansk med ut hans vapen. Detta instructable visar dig hur man gör en prop gun och även om jag gjorde en magnum im säker på att du kan använda denna samma consept...

Hur man gör skum Halo armor

Har du någonsin velat äga din egen Master Chief Halo spartanska rustning, eller någon annan rustning för den delen? Väl inte leta längre eftersom du kan göra det själv! För detta projekt kommer vi använda 10mm skum golvmattor och 2mm crafting skum. D...

Hur man gör en realistisk piller Prop (L4D)

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en flaska av piller från Left 4 Dead. Mycket realistiskt, och det är även relativt billigt! Jag gjorde flaskan först, sedan tänkte, "Jag vad andra människor skulle älska det här." och besl...

Hur man gör en Borderlands: "Boom valp" pistol

Som Borderlands spelet? som tecken? som vapnen?!?!?Tja, är jag här för att visa dig hur man gör en Boom valp. En vän hade bett mig att skapa en boom valp för Chicago komisk och Entertainment Expo 2015. Hur kunde jag stänga ner en utmaning?Så låt oss...

Hur man gör en lätt CO2 pistol

Detta Instructable visar dig hur man gör en spud gun till skillnad från någon annan innan det; istället för att använda tryckluft eller förbränning, använder den trycksatt CO2 skapad av en kemisk reaktion för att driva projektilen. Detta projekt är e...

Hur man gör en k'nex gummiband pistol med riktiga utlösa

allt du behöver är en låda med k'nex och ca 3-6 gummiband.egentligen gjorde jag av misstag avtryckaren men så jag ville dela det med er alla.Det är inte dåligt att göra men det kan vara svårt på vissa delarSteg 1: hur man gör "tunnan" ta en oran...

Hur man åter klä stolar med en stapelvara pistol

detta är en snabb och enkel steg för steg om du är intresserad i åter täcka stolar. Det är ett roligt sätt att uppdatera eller uppdatera gamla möbler, och tar inte mycket tid alls! I denna tutorial kommer jag att använda en stol från matsalen samling...

Hur man rengör och underhåller din Pistol

jag kommer att visa dig hur man korrekt rengöra och underhålla en standard Pistol. I denna demonstration jag kommer specifikt att använda Sig Sauer P227.45 ACP. Denna pistol följer liknande dis församlingen mönster jämfört med H & K, Glock och Smith...

Hur man gör en Halo MA5C Assault Rifle Prop

MA5C Assault rifle, först sågs i Halo 3, är av 2552 den standard fråga geväret för FN: s säkerhetsråd styrkor. Ersätta MA5B, den har en bullpup design, 32 runda kapacitet och rustning peircing FMJ rundor. Åh, och det används också av Master Chief.Til...

Hur man gör en Halo 3 Battle Rifle (Trigger, Reloader, Borttagbart magasin)

i denna Tutorial jag visar dig hur du kan göra en billig och enkel Halo Battle Rifle Prop. Njut av och vill youn mer prenumerera, så du inte missar en handledning. Önskemål är välkomna. Kolla in min kanal för mer Prop Tutorials.http://YouTube.com/cat...

Hur man gör en Halo hjälm med hjälp av Pepakura!

jag såg en massa tutorials men många var ofullständiga eller låg närmare. Så, här har jag min första, er andra Halo hjälm, vänligen kritisera allt du vill, jag inte bryr mig om detta är min första instructable om konstruktiv kritik hjälper.BETYGSÄTT...

Hur man gör en Halo kaka

detta är en Halo tårta jag gjorde till min systersons 14: e födelsedag. Detta är min 3: e skulpterade/3D tårta. Huvudet och bålen är jordgubbstårta och axlarna är ris Krispie behandlar. Det har alla omfattas av marshmallow fondant och sedan detaljera...

Hur man gör gömda blad prop

du kanske undrar, "Hur kan jag göra en dold blade prop med verktyg enkelt accesed hemma?" Ja, är den instructable här!Du kan lätt göra min design med hjälp av material som lätt kan hittas i hemmet, på baksidan av din garderob eller under sängen....

Hur man gör en Halo spartanska hjälm

* varning * detta inte passar för konstruktion och är inte tänkt att ta en hel del skada. och jag är inte ansvarig för eventuella skador som uppstår.Jag ber om ursäkt för att hoppa det första steget, men i princip är allt det är att göra det av karto...

Hur man gör en Halo kostym steg för steg...

All kredit går till Andrew Cook som ursprungligen släpptes ritningar online. Jag gjorde det lite enklare att hitta allt på ett ställe och gjort kostym med lite hjälp från min mamma som älskar att designa grejer.Projektet kostade mig ca $200,00 i mate...