Hur man gör en handske-o-telefonhar du någonsin velat göra lite musik men inte har ett behändigt instrument? Eller letar du efter ett roligt och lätt hantverk projekt med barn att göra? Jaha då är handsken-o-telefonen för dig.

Du behöver bara:

1 latex (engångs) handske
1 gummiband
1 papprör (som en rulle papper handduk)
1 halm
En bit maskeringstejp

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör Homemade handske Gun (DIY)

Hur man gör episka Mini pistol som är extremt kraftfull pistol från handske och taggtråd kontakt. Dess billigt, lätt och som alltid kul att göra. Men denna gång se till att stanna säker eftersom dess mycket farligt.Steg 1: Vad du behöver?SaxHandskeEl...

Hur man gör en Instructable (på telefon)

jag kommer att visa dig hur man gör en instructable. Jag är uttråkad just nu och jag hade denna idé lol.Steg 1: Klicka på denna ikon Denna ikon ska vara i det övre högra hörnet av skärmen. Klicka på den.Steg 2: Där det tar Sätta i instructable rubrik...

Hur man gör en laserstyrda, trä telefon stå

Jag använde en dator styrs Co2 laser på min skola för att skära bitar ut. Jag drog upp varje del i uppfinnaren först sedan konverteras ipt. filer till dxf. för laser programvara. Min design bygger på tanken att man har alltid någon form av kort i sin...

Hur man gör ett läderfodral telefon

Jag hade velat göra ett projekt med läder en stund. Jag slutligen fick jag tag på några riktigt fina material och beslutade att ge det en chans.I detta Instructable, ska jag visa dig hur jag gjorde ett Läder fodral för en telefon. Jag planerar att an...

Hur man gör en en papper telefon pouch som kostar ingenting.

Detta mina damer och herrar är hur du gör en papper telefon pouch som kostar ingenting.Steg 1: Samla material Vad du behöver.1. ett ark A4.2. sax3.A pinne av limmet.4. en telefon5. färgade pennor. (att dekorera) (tillval, som inte används i detta ins...

Hur man gör ett Duct Tape telefon fall

Material:SaxTelefonSilvertejp (valfri färg)KardborrbandSteg 1: Inslagning telefonen Besluta om du vill göra din telefon kommer att gå in i ditt fall vertikalt. Om du vill göra ditt fall vertikalt, lämna 1/8 av telefonen sticker ut från toppen av silv...

Hur man gör en lodrät telefon stå

har du någonsin försökt att använda telefonens kamera utan att hålla det? Du sticka nog den i olämpliga ställen eller gjort någon annan hålla det för dig. Jag har en bättre lösning. Vad sägs om en bärbar stå som håller telefonen på plats?Steg 1: mate...

Hur man gör cykel handske Horn

varför inte ta bort din cykel horn till din handske?Steg 1: vad vi behöver 9v batteri9V summernmikro-switchhandskebatteri-kontaktEn liten bit tygSteg 2: Utsidan - batteri och hornInuti - mikro-switchSteg 3: Sydda mikro-switch i inuti fingerSteg 4: Et...

Hur man handskas med irriterande människor.

Vet du någon som är irriterande? De irritera dig? Har du ingen aning om hur man handskas med dem?Sedan läsa detta Instructable och du hittar.Varning: Inte 100% garanteradSteg 1: Berätta för dem Detta är förmodligen det enklaste steget, men också den...

Hur man gör en kolfiber telefon fall

IntroduktionI behov av ett starkt, hållbart och skyddande telefon fall? Inte leta längre! Denna handledning kommer att berätta allt du behöver veta om hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber kompositer blir ett ledande material i olika br...

Hur man gör en silvertejp telefon fall

Steg 1: Varorna du behöverSteg 2: Hur man Måste du först anka tape.you kan hitta silvertejp verkligen anywhere.but jag hittade min på target och WalmartSteg 3: Du behöver en gammal telefon fall Kan du gå på dollar store och få en. Och det måste också...

Hur man gör en sol telefon laddare ryggsäck

Hej! Detta är min första instructable så låt mig veta vad ni alla tycker!Under längst tid, hade jag velat en laddare som jag inte hade att plugga i, en jag kan lita på när jag är utanför. SÅ detta är vad jag kom med. En awesome lätt att göra sol ladd...

Hur man styr en 3D-skrivare med en telefon via DIY AstroBox

Detta Instructable visar dig hur du ställer in en Raspberry Pi-baserade utskriftsserver så du kan styra och övervaka din 3D skrivare distans (inklusive remote skivning) från telefonen, tablett, eller dator.Trådlös utskriftHuvudsyftet med detta Instru...

Hur man spela telefon musik på din TV

någonsin velat spela musik högt men du inte vill betala för och dyra dock eller en dyr adapter kabel? Denna tutorial ska show dig hur man gör en för bara om under $10!Steg 1: Saker du behöver: Behöver du (uppifrån och ned) â ¢ 1 RCA Y kabel â ¢ 1 dub...

Hur man Solar avgift litium-jonbatterier för smarta telefoner

Vänligen klicka nedan för att besöka vår kicken projektsida för Solderdoodle Pro 2.0, som använder samma krets som vår sol laddare, och förbeställa en produktionsmodell!http://www.Kickstarter.com/projects/249225636/sol...Detta Instructable är en hand...

Hur man gör en telefon står

Steg 1: Telefon stativet Först behöver du en telefon står jag fick min telefon stand från min pappa men det bara måste vara en telefon stå liknar min.Steg 2: Papperskorgen kan jag fick papperskorgen från leksaken heter papperskorgen pack orange serie...

DT-projektet: hur man gör en lätt vika ned telefon eller tablett stå

I vår DT klubb i skolan, vi har gjort ihopfällbar telefonen/tablett står och jag tyckte det var dags att dela!Jag har haft år 3s (7-8 åringar) framgångsrikt att göra detta projekt, så det är mycket genomförbart, även som del av en större klass.Med en...

Hur man gör en telefon eller tablett stå

hur man gör en enkel men effektiv stå för din telefon eller tablett / iPad. Bra för att titta på film eller läsa recept medan du lagar mat.Vad du behöver:KartongSaxKanske en gammal kredit kort eller lagra kortMetodTitta på videon för fullständiga ins...

Hur man handskas med hemorrojder?

Hemorrojder är bland de vanligaste hälsoproblem människor upplever idag. Tack till våra ofta inte riktigt aktiv livsstil och bristen på motion, vissa erfarenhet stora obehag, samt smärta.Steg 1: Vad är hemorrojder?Hemorrojder är svullna venerna i omr...