Hur man gör en Instagram Moon Filter effekt - Adobe Photoshop CC 2015 Tutorial - GraphixTVJag väljer att göra denna handledning eftersom några av er mina vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~)

Ursprungliga bilden: Kriss av Dmitry Borisov - http://borisovdmitry.com

--Detta är tredje av 23 video tutorials som jag postar. Snart blir det alla 23 full Photoshop tutorials tillgängliga för er. Detta är bara en enkel Instagram Moon filtereffekt med bara kurvor på Photoshop

Jag hoppas att ni mina vänner gilla den. Vänligen dela detta innehåll till andra människor så att de kan vara inspirerade också. Njut av och glöm inte att prenumerera på min kanal. Dela med dina vänner, sprida världen! :~)

-Ladda ner INSTAGRAM FILTERÅTGÄRD och källor: https://goo.gl/SwqWtC

--

Låt oss få sociala

http://www.Facebook.com/graphixpage

http://Twitter.com/ramiro_nei

http://Behance.net/screamonei

--

Tack för stöd!

Kärlek!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Instagram Clarendon Filter effekt - Adobe Photoshop CC 2015 Tutorial - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er mina vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~)Ursprungliga bi...

Hur man gör en Instagram Gingham Filter effekt - Adobe Photoshop CC 2015 Tutorial - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er mina vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~)Ursprungliga bi...

Hur man gör en Instagram Lärka Filter effekt - Adobe Photoshop CC 2015 Tutorial - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er mina vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~)Ursprungliga bi...

Hur man gör en realistisk Neon ljus Text effekt - Adobe Photoshop CC 2015 Tutorial - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er prenumeranter och vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~) K...

Hur göra en Spotify dubbelverkande effekt - Adobe Photoshop CC 2015 Tutorial - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er mina vänner ochabonnenter fråga mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~)I...

Hur man färglägga ett svartvitt foto med Adobe Photoshop CS6

Hej!Har du en gammal svart en vit foto som du skulle vilja se i färg? Eller kanske du vill göra en bild i ett svartvitt foto "pop" genom att ge den lite färg? I denna tutorial kommer jag visa dig hur att göra just detta. Idag kommer du att färgl...

Hur man utskuren Text från en bild i Adobe Photoshop

Denna handledning visar hur man skär ut text från en bild med någon version av Adobe Photoshop.Steg 1: Öppna Adobe PhotoshopÖppna Adobe Photoshop på datorn genom att klicka på ikonen och vänta på att ladda.Steg 2: Öppna ett nytt dokumentÖppna ett nyt...

Hur man gör en billig Pop Filter (HD video)

en guide om hur man gör en billig pop filter från objekt som är lätt att hitta....

Hur man bygger en bänkskiva dricksvatten Filter att ta bort fluor eller klor

Här är en YouTube instruktion video om hur man bygger ett kök bänkskiva dricksvatten filter för att ta bort fluor och klor med vattenfilter delar tillgängliga från VVS leverantörer på Internet. De delar som behövs för att bygga ett fungerande vattenf...

Hur man laser skär formad bokeh filter

inte äger en laserskärare? Inte jag heller. Men jag sparar för att köpa en.Under tiden har jag lägga ut alla mina lasercutting projekt som dessa anpassade bokeh filter.Ovanstående video tutorial förklarar allt du behöver veta för att skapa din egen l...

Hur man gör en awesome zombie-fighting scen i Photoshop

detta Photoshop tutorial ska show dig hur man gör en intensiv zombie bekämpa scen. Detta instructable kräver vissa mycket elementära Photoshop färdigheter, men även om du inte vet Photoshop du förmodligen fortfarande kan följa med. Exempel på vad vi...

Hur man gör en Double Exposure - Adobe Photoshop CC 2015 - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er prenumeranter och vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~)I...

Hur man gör en enkel Text porträtt effekt - Tutorial | Adobe Photoshop CC 2015 - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er prenumeranter och vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~)De...

Hur man skapar en blyertsteckning från en bild i Photoshop

I denna tutorial ska jag visa dig hur du skapar en blyertsteckning från en bild i Photoshop.Denna effekt är mycket rättfram; Du kan tillämpa den på nästan alla bilder, men tänk på att det kommer att se bättre när du har ett ämne med en vit bakgrund.D...

Regn Text! Hur man skriver på ett dimmigt, regniga fönsterrutan i Photoshop

Photoshop CC 2014 handledning visar hur man skapa utseendet på ett handskrivet meddelande på en dimmig, regniga fönsterruta.Få upp till 20% rabatt Photoshop + Lightroom! Endast $7.99 p/månad: https://db.tt/4PNmz1S8Dimmigt, regnigt, fönsterrutan bild:...

Hur man gör en nyår e-kort i photoshop

i detta turorial jag lär dig hur man gör en enkel och lätt e-kort i photoshopSteg 1: Öppna photoshop Steg 1:För det första måste du ha en programvara allerade photoshop cs6 installerat i din datorDu måste öppna den och;Gå till ArkivKlicka på nyttvälj...

Hur man gör en Iron Man låg Poly effekt - Turorial | Adobe Photoshop CC 2015 - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er mina vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~)--I detta grafi...

Hur man gör Schwein i en filt från Scratch

i skolan, en av mina favorit luncher var svin i en filt. Den bestod av en varmkorv uppslukas av ett kex. Detta projekt är en variant av detta. Min familj älskar min hemlagade pretzels, så jag bestämde mig att använda min kringla deg och en polsk korv...

Hur man gör en Instagram

efter att ha läst dessa få enkla steg, kommer du att kunna gå med på populära sociala medier webbplats, Instagram, och ansluta med Instagrammers över hela världen!Steg 1: Vad du behöver:Steg 2: Steg 1Steg 3: Steg 2Steg 4: Steg 3Steg 5: Steg 4Steg 6:...