Hur man gör en Iron Man Maskdetta instructable är en av två delar beskriver hur man bygger en bågreaktorn och en iron man mask. Båda arbetar tillsammans men skrivs som separata instructables klarhet. Denna del är för Mask och du kan hitta bågreaktorn här:

Du kan köpa dessa masker relativt billigt överallt på internet men inget slår att handen gjorde utseende. Igen fungerar jag bäst när jag har ett mål i åtanke och något att kopiera så jag satt ute letar efter skott av Iron Man mask. Bilden på sidan gav mig mest information om design och var nyckeln till att utveckla min egen mask. Jag ville skapa något som monteras mitt eget ansikte väl men också ville att det skulle vara smidigt över med inga uppenbara kopplingar i masken, det visade sig vara ganska knepigt för mig men nu har jag arbetat fram Detaljer det bör bli lättare för alla som annars vill ge det ett försök.

Jag är nöjd med resultatet och med facit i hand tror inte jag skulle ha gjort något annorlunda

Uppdatering - augusti 2009:
Fortfarande massor av intresse för den här också, tyvärr gör jag inte detta eftersom de tar alltför lång tid att göra dem mycket kostar verkningslöst för dig.

Människor hålla också berättade de har problem med mallarna så jag har satt dem på min egen webbplats för, här är länken och du måste förlåta mig att sidan är väldigt ny så förvänta dig inte alltför mycket från det. http://msraynsford.googlepages.com/Home

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man Mask av ett område för aggressiva sandblästring

i detta Instructable, jag visar dig hur man maskerar utanför ett visst område före sandblästring för att skydda det, i detta fall jag kommer att maskering av emblemet på en cykel ram. Denna typ av maskering är idealisk för aggressiva sandblästring på...

Hur man mask din häst lätt

Denna video togs när jag gjorde kliniker i Australien. Detta sto är 14 år gammal och hade inte pasta avmaskas för de 2 senaste åren eftersom hon kommer att vända över bakåt eller dölja sitt huvud mellan benen front. Med lite att göra fel saker hårt o...

Hur man binda upp

hur man maska av när stickning, en video följeslagare till detta instructable....

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man gör en Silver Birch Leaf läder Mask

En vän till mig nyligen frågade mig att designa henne en "lummiga halv mask eller skogen kronan." Jag frågade om några specifika detaljer som Rekommenderad träd, och hon svarade att hon ville lämna det upp till min kreativitet. Så är här vad jag...

Hur man gör masker (Tokyo Ghoul Cosplay)

Detta är en enkel instruktion om att skapa twin masker från Tokyo Ghoul. Du kan använda denna teknik för att skapa någon form av mask. Om du vill ta reda på hur man gör smink, kolla in min andra instructable på det: Twin makeup.Steg 1: Skapa formenDu...

Hur man gör en MASK | HANDLEDNING | ANSIKTE KOPIA |

https://www.youtube.com/watch?v=hPzRyZUYp-E&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en MASK du behöver! Idag kommer jag att visa dig en bra idé hur man gör en mask!Steg 2: Det är mycket lätt att kopiera ansikte! Viktigaste är att du kan göra det hemma n...

Hur man gör en varulv Mask

detta instructable kommer att visa dig en grundlig guide om hur man gör en varulv mask ur ganska enkla leveranser. Tillverkningen av denna mask kräver tid och tålamod, men det är mycket anpassningsbara och ganska bekväm! Det finns många steg eftersom...

Hur man skapar en enkel mask

idag jag visa dig hur man gör en enkel mask. Jag gjorde detta med en laser på Techshop. http://www.techshop.ws/.Steg 1: Rita ansiktsmaskJag använde Adobe Illustrator för att skapa denna mask. Jag bygger det från ett par glasögon. Du kan använda en bi...

Hur man gör en David Miscavige (eller någon) papper mask

detta är egentligen ganska enkelt, men att ha ombetts häromdagen om hur man gör en mask som är mer än bara ett platt papper, jag ändå, varför inte.For resten, vad bättre sätt för att irritera Co$?Steg 1: Ta din bild Få bilden du ska använda, någon bi...

Hur man gör en skrämmande fågelskrämma Mask (med rörliga käken)

detta är min första instructable så kalt med mig snälla. Göra sjuk mitt bästa för att förklara varje steg noggrant och jag hoppas detta ger vissa människor idéer eller inspiration för andra saker.Steg 1: Skaffa några material.För denna Mask använde j...

Hur man gör en läskig mask på TechShop

detta är en instructable om hur vakuum form en läskig mask. Vad du behöver du:En TechShop medlemskapA vakuum tidigare SBU klassEn bit av akrylA mögel av ditt ansikte, eller någon annans läskiga mugg.En person att krypa på.Se till att du tar det Vacum...

Hur man gör en snabb skräck mask

Denna instructabble är att de ovanliga använder: kök utmaning och jag tänka jag skulle vinna eftersom det egentligen är en ovanlig använda för ett objekt som är i köket.Jag gjorde detta instructable efter återkomsten från stormarknaden, jag hålla en...

Hur man målar en paintball mask

i detta instructable jag visar dig hur man sprayfärg en paintball mask kamouflage. Du kan också välja olika mönster och färger på din mask att måla. Detta instructables är bra för amatör paintball lag som vill ha matchande masker. Följ bara de enkla...

Pappa gör grejer - hur man gör superhjälte masker!

Ett slumpmässigt stopp vid Aaron Brothers Art och inramning gav en eftermiddag av superhjälte åtgärder! Vi plockade upp en "Kreativitet för barn min första kul kände masker" kit och fick arbeta att göra söta superhjälte masker.Du kan få din på a...

Hur man bygger en Hybrid mask Bin

Detta är de fullständiga instruktionerna om hur man bygger en Hybrid mask Bin. Du kan använda denna video som en guide, kan du pausa det som behövs, och bygga den mask Bin med mig om du vill. Jag hoppas detta är till hjälp! :)Denna bin var avsedd att...

Hur man gör en Iron Lung för växtbaserade bruk

en iron lung är en 2 liters skära på botten och tapeing och bröd påsen i botten och sedan du klippa hålet i du lock som passar en hitter.when u få alla att detta är hur man använder det sätta din örter i en torped och sätta en torped tätt i kapsyl (s...