Hur man gör en kläder stift Minei detta instructable, du kommer lära dig hur man gör en kläder stift gruva som är bra för, upptåg. Det "blåser upp" med liten inverkan. Det kommer att skrämma fan av irriterande roomates, eller andra personer som du vill skrämma.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en läder plånbok av Ghandi20

Hur man gör en läder plånbok...

Hur man gör en fjäder korsett

idag vill jag visa dig hur man gör en fjäder korsett.Steg 1: Lista Material lista:-korsett - om du vill göra det själv, se "Hur man gör en korsett (snabb + lätt)"-Varmlimma-fjädrar (mycket mjuk)-bias tejp-satin bandSteg 2: Fastställande av fjädr...

Hur man tråd en läder nål

Gängning läder nål kan vara lite knepigt när du gör det första par gånger, men det blir lättare för varje gång. Detta var en av de mest förvirrande sakerna för mig när jag började arbeta med läder - jag hade aldrig gängad en nål så sätt för någon av...

Hur man gör en fjäder penna (plus osynligt bläck!)

Fjäder pennor är awesome!De kan användas som kostym rekvisita, hemligt meddelande pennor, låtsaslek leksaker och mycket mer!Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en fjäder penna, PLUS osynligt bläck att gå med den!Snälla rösta p...

Hur man gör en läder Pauldron (eller Spaulder)

Varje gång jag går till en Ren Faire verkar jag komma undan med något som jag måste göra. Efter en resa bestämde jag att jag behövde en läder pauldron. Jag skulle gärna köpa en av de vackra bitarna där, men jag bara hade råd inte att och lyckligtvis...

Hur man gör en läder Bushcraft hatt

Jag hade gjort en fantastisk video tutorial om hur du skapar en bushcraft hatt, men efter att online för de senaste 6 åren YouTube beslutat att ta bort det utan att tala om mig. Så nu, tyvärr jag har inte en annan kopia av vid men jag hade några bild...

Hur man gör Zombie kläder

i den sista delen av detta år Halloweeny hur-till s-Threadbanger får Deadbanger som Rob lär du dig att göra en outfit som du har bara fått atacked av en hord av mänskliga hungriga zombies!Titta på full avsnittet här!Steg 1: leveranser Zombie kläder ä...

Hur man gör en fjäder Quill (2 väg)

Dont worry detta har att göra med halloween! Detta kan vara en stor prop om du behövde göra några skriva på en haunted house eller halloween fest! Här är två enkla sätt att göra en falsk och verkliga fjäder quill eller penna. Dessa kan användas i en...

Hur man gör en läder handtag för en kartong art portfölj...

Någonsin försökt göra en 80 av 61 cm art portfölj utan handtag? Om man råkar vara välsignad med armar som en apa... inga problem.För att vara på den säkra sidan, men (och som en överraskning till min fru) gjorde jag en läder handtag att bära den förb...

Hur man gör ett läder pass täcka (med laserskärare)

när du är en erfaren resenär (som min partner), passet tar en hel del slitage. Lyckligtvis kan du förebygga en försämring av ditt pass (aka "din biljett hem") i några korta steg!Detta projekt kräver användning av en laserskärare som jag åt på Te...

Hur man dokumenterar du förfäder-origami stil

jag hade mina vänner och familj spela in ett minne de har deras förfäder-morfar, mormor, bra morfar etc och hade dem spela in sina minnen på ett återvunnet papper hittade jag dumpster dykning. Jag sedan tog de dokumenterade minnen och vikta dem i int...

Hur man drar "Kropp-kramar" kläder

OK! Ledsen jag har från Instructables under så lång tid! Lång historia kort, jag hade en dålig internetuppkoppling... Och sommaren hände. Detta är en handledning som rekommenderas av den awesome Thergox! Detta är typ av en uppföljning till mitt tidig...

Hur man gör en läder Fitbit

Ett par månader tillbaka medan arbeta utomhus min fitbit flex tore i mitten och tracker föll ut utan mig inse det. Lyckligtvis kunde jag hitta spårning bit senare när jag upptäckte att det saknades. Armbandet själv men var obrukbar så det är därför j...

Läs mig först: Hur man ställer in den ultimata Mac Mini superdatorn

mac mini är i grunden en laptop utan en skärm och inget tangentbord eller mus ingår. Man skulle kunna tro på dig själv, vem sjutton som kommer att använda denna sak? Men datorn använder mindre El än de flesta glödlampor, fungerar sublimt väl, och nat...

Hur man gör en arduino "get off min egendom" maskin

Detta instructable visar dig hur man gör min arduino "get off min egendom" maskin. Det enda syftet med denna maskin är att ta bort objekt placeras på den. Videon ovan förklarar detta mycket väl.Steg 1: leveranserMaterial:X 2: 7 cm * 9 cm PCBNågr...

Hur man gör 400 Watt borstlös Mini Sumo

detta instructable är 18 + kategori i tävlingen och kommer att visa dig hur man gör en Mini sumo med borstlösa motorer och brushless ESC:Det första var projektet en verklig utmaning för mig att passa alla componenets på 10 x 10 cm projektionen område...

Ljussabel FX Super Gadget - hur man gör eller mod ljussabel med min uppfinning POCKET BLASTER

följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör eller mod den coolaste ljussabel någonsin. En av mina största uppfinningen. Det är fars dag epos. Star Wars-fans...

Hur man gör en Wheezy och Lenny mini repliker från Toy Story

har du någonsin önskat Toy Story siffror i liten skala mycket detaljerade till filmen? Väl detta instructable visar dig hur man gör Wheezy. Lenny kommer snartYouTube uppladdninghttp://www.youtube.com/watch?v=77rRm4F7W2oSteg 1: Material som behövsMåst...

Hur man installerar sy-på läder styre grepp

Idag ska jag lära dig att installera sy-på läder styre grepp.Du kanske här eftersom du precis köpt några söta läder grepp från trevar eller valnöt studiolo eller Velo Orange eller kanske du gick den billiga vägen och följt min instructable om hur att...