Hur man gör en läder plånbokAtt göra en cool läder plånbok är lätt. Bara skaffa dig några skrot remsor av läder ant du är bra att gå. Inget speciellt verktyg krävs.

Du kan se hela processen att göra denna enkla plånbok i videon.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en läder plånbok av Ghandi20

Hur man gör en läder plånbok...

Hur man tråd en läder nål

Gängning läder nål kan vara lite knepigt när du gör det första par gånger, men det blir lättare för varje gång. Detta var en av de mest förvirrande sakerna för mig när jag började arbeta med läder - jag hade aldrig gängad en nål så sätt för någon av...

Hur man gör en kläder stift Mine

i detta instructable, du kommer lära dig hur man gör en kläder stift gruva som är bra för, upptåg. Det "blåser upp" med liten inverkan. Det kommer att skrämma fan av irriterande roomates, eller andra personer som du vill skrämma.Steg 1: Samla ma...

Hur man gör en fjäder korsett

idag vill jag visa dig hur man gör en fjäder korsett.Steg 1: Lista Material lista:-korsett - om du vill göra det själv, se "Hur man gör en korsett (snabb + lätt)"-Varmlimma-fjädrar (mycket mjuk)-bias tejp-satin bandSteg 2: Fastställande av fjädr...

Hur man gör en fjäder penna (plus osynligt bläck!)

Fjäder pennor är awesome!De kan användas som kostym rekvisita, hemligt meddelande pennor, låtsaslek leksaker och mycket mer!Med detta instructable, jag kommer att visa dig hur man gör en fjäder penna, PLUS osynligt bläck att gå med den!Snälla rösta p...

Hur man gör perfekta Duct Tape plånbok eller handväska

Hej! Detta är min instructable om hur man gör perfekta duct tape plånbok! Kommentera gärna eller följa om du gillar det!Steg 1: Att få leveranser Behöver du: A rulle silvertejp, sax, valfri men hjälp, ett rakbladSteg 2: Komma igång Att börja skära en...

Hur man gör en Camo, dubbla plånbok silvertejp med kort fickor

denna video kommer att visa dig hur man gör en DIY kamouflage plånbok silvertejp som är dubbla med kort fickor med robust Gorilla varumärke silvertejp....

Hur man gör en läder Bushcraft hatt

Jag hade gjort en fantastisk video tutorial om hur du skapar en bushcraft hatt, men efter att online för de senaste 6 åren YouTube beslutat att ta bort det utan att tala om mig. Så nu, tyvärr jag har inte en annan kopia av vid men jag hade några bild...

Hur man gör Zombie kläder

i den sista delen av detta år Halloweeny hur-till s-Threadbanger får Deadbanger som Rob lär du dig att göra en outfit som du har bara fått atacked av en hord av mänskliga hungriga zombies!Titta på full avsnittet här!Steg 1: leveranser Zombie kläder ä...

Hur man gör en fjäder Quill (2 väg)

Dont worry detta har att göra med halloween! Detta kan vara en stor prop om du behövde göra några skriva på en haunted house eller halloween fest! Här är två enkla sätt att göra en falsk och verkliga fjäder quill eller penna. Dessa kan användas i en...

Hur man gör en läder handtag för en kartong art portfölj...

Någonsin försökt göra en 80 av 61 cm art portfölj utan handtag? Om man råkar vara välsignad med armar som en apa... inga problem.För att vara på den säkra sidan, men (och som en överraskning till min fru) gjorde jag en läder handtag att bära den förb...

Hur man gör ett läder pass täcka (med laserskärare)

när du är en erfaren resenär (som min partner), passet tar en hel del slitage. Lyckligtvis kan du förebygga en försämring av ditt pass (aka "din biljett hem") i några korta steg!Detta projekt kräver användning av en laserskärare som jag åt på Te...

Hur man dokumenterar du förfäder-origami stil

jag hade mina vänner och familj spela in ett minne de har deras förfäder-morfar, mormor, bra morfar etc och hade dem spela in sina minnen på ett återvunnet papper hittade jag dumpster dykning. Jag sedan tog de dokumenterade minnen och vikta dem i int...

Hur man drar "Kropp-kramar" kläder

OK! Ledsen jag har från Instructables under så lång tid! Lång historia kort, jag hade en dålig internetuppkoppling... Och sommaren hände. Detta är en handledning som rekommenderas av den awesome Thergox! Detta är typ av en uppföljning till mitt tidig...

Hur man gör en läder Pauldron (eller Spaulder)

Varje gång jag går till en Ren Faire verkar jag komma undan med något som jag måste göra. Efter en resa bestämde jag att jag behövde en läder pauldron. Jag skulle gärna köpa en av de vackra bitarna där, men jag bara hade råd inte att och lyckligtvis...

Hur man gör en kanal flip plånbok

i detta instructable, du lär dig hur man gör en flip plånbok av silvertejp. En flip plånbok är i grunden en plånbok... som vänder!Steg 1: material Behöver du:-Tejp-X-acto kniv-Plan yta-Skärbräda (opt).-Laminering papper (om du vill att en innehavare...

Hur man gör en duct tape plånbok

jag ursprungligen gjorde detta som en gåva till min mamma. Det tar ungefär en hel roll silvertejp ca 2 timmar. Jag gjorde 2 mer efter det för både min mormor.bra ändå hoppas du njuter!Steg 1: vad du behöver Detta är en lista över saker du behöver,tid...

Hur man gör en trebladiga papper plånbok!

Här, jag kommer att visa dig steg för steg om hur man gör en trifoldpaper plånbok! (2 fickor) Jag har gjort detta super lätt att förstå, så detta inte bör vara alltför svårt. Dessa gör bra presenter till vänner och familjen. Ha det så kul!Steg 1: Du...

Hur man installerar sy-på läder styre grepp

Idag ska jag lära dig att installera sy-på läder styre grepp.Du kanske här eftersom du precis köpt några söta läder grepp från trevar eller valnöt studiolo eller Velo Orange eller kanske du gick den billiga vägen och följt min instructable om hur att...