Hur man gör en Lego Butterfly knivSe Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Balisong (Butterfly kniv)

människor, jag vill först berätta att på grund av att dessa vapen innehåller mycket få konstruktionsfel, den internationella polisen har gjort det olagligt i nästan varje land. Australien, Storbritannien och Amerika. Så sätter jag detta på om du hitt...

LEGO Butterfly kniv

dag, du lär hur man bygger denna LEGO Butterly kniv med denna super enkel handledning.NIVÅ av svårigheter: Super lättTOTALA BITAR: 22Steg 1: Samla dina pjäser Fader bitar visas i bilden. Bitarna består av:-1 svart stift-3 blå dubbel Pins-Tillval: 4 h...

LEGO Butterfly kniv (Balisong)

Ill att lära dig hur du skapar en awesome LEGO butterfly kniv som faktiskt fungerar! Det tar inte för lång tid att göra och dess verkligen underhållande. Jag tror detta är den enda butterfly kniven "kompetent, så njut! Gradera *** dess min 3: e "...

Bästa Lego butterfly kniv

jag älskar verkligen dessa knivar och efter många timmars mixtrande, jag tror jag kan ha uppfunnit den bästa Lego butterfly kniv modellen.Steg 1: Bitar Detta kan vara en liten bit tidskrävande men det ser så mycket bättre om det är allt svart. Bladet...

Hur man gör en Diy varm kniv / handledning

https://www.youtube.com/watch?v=AD2udt-7Vfo&feature=youtu.beSteg 1: för att göra en diy varm kniv du behöver! Steg 2: Idag kommer du att veta hur man gör en enkel varm kniv från en billigaste lödkolv, tillverkade i Kina. Steg 3: Med sådan DIY varm kn...

Hur man gör en LEGO penna | Raket penna

https://youtu.be/Pf86XRaXnNYSteg 1: För att göra en Lego penna du behöver!I detta Instructables jag visa dig hur man gör en LEGO penna | Raket penna!Steg 2: Det är mycket enkelt omvandlingsprocessen. Steg 3: Ett enkelt och roligt raket penna kan vi p...

Hur man gör egna lego kompatibel tegelstenar i autodesk 123D design

hur man gör egna lego kompatibel tegelstenar i autodesk 123D design behöver du leocad http://www.leocad.org/trac autodesk 3d screentryck verktyg http://apps.123dapp.com/3dprint/install.html autodesk 123d design http://www.123dapp.com/design och netfa...

Hur man gör en lego USB-fallet

detta är min andra instructable och det är om hur man gör en lego USB-fallet....

Hur man gör en Lego motorcykel sida plats

Hi dag jag kommer att visa dig hur man gör en lego sida placerar.Steg 1: Delar du kommer att behövaSteg 2: Sidan kundvagn ram Ta din motorcykel eller cykel och din 2 x 4 tegel och dina hjul och göra så här.Steg 3: Plats att placera och Extras Ta din...

Hur man gör en Lego kanon för två Lego män till håll på en gång

Detta kommer att visa dig hur man gör en lego blaster kanon som den pistol som hålls av två lego män.Steg 1: meterials behöver du: svart gevär, svart blaster, tydlig stud, grå stud och en grå kon.Steg 2: lägga till konen. Nästa måste du på kotten til...

Hur man gör en Lego Dalek

denna handledning kommer att berätta hur man gör en lego dalek. Ha det så kul!Steg 1: Gör basen och sidan rustning. Have funSteg 2: Gör stöd PoleSteg 3: Dalek vapen Steg 4: Dalek huvud Bifoga en rund bottenplatta till botten av den dalek huvudet och...

Hur man gör en Lego Facehugger

jag kommer att visa dig hur man gör en lego facehugger!!!Steg 1: Samla bitar När du har samlat bitar ã ¥ tgärderna tills du når slutet lycka!!!Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9:Steg 10:Steg 11: Du är klar facehugger bra jobb!!!...

Hur man gör en Lego Minifig skala Predalien

Hej jag ska visa dig hur man gör en lego minifig skala predalienSteg 1: Samla bitar Alla bitar här måste du göra detta predalien när du har samlat alla bitar Följ stegen tills du når slutet lycka!!!Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Ste...

Hur man gör en Lego vikval

Hej alla! Jag ska visa dig hur man gör en lego vikvalar whale ha kul!!! :-)Steg 1: Tillbaka kroppsdel 1 Steg 2: Tillbaka kroppsdel 2 Steg 3: Botten huvud Steg 4: Top chef Steg 5: svans Steg 6: Sätta ihop bitarna Steg 7: flipperSteg 8: avsluta Fantast...

Hur man gör en Lego Roblox kille

på denna anvisning ska jag visa dig hur man gör en lego roblox kille jag hittade den här på you tube men jag vill visa dig hur man gör detSteg 1: Höra är alla delar 4 en av tegel 1 två av en tegel 2 ett kakel en huvud 1 två av ett kakel och 1 fyra av...

Hur man gör en lego skoter

Hej jag kommer att visa er hur man gör en lego skidoo.Steg 1: De delar du behöverSteg 2: chassi Ta ditt chassi och lägga till dina 2 x 4 tegel och lägga det på så här. Sedan lägga till ditt vita tegel och lägga det på baksidan. Vad du gör när du tar...

Hur man gör en Lego House

Hej mitt namn är Gina och jag är 8 år gammal. Vi tjäna märken/patchar under hela året och idag jobbar jag på min instructables lapp. Jag väljer att visa dig hur man gör en Lego hus!Steg 1: material Först samla jag mina material...1. Pianopall att anv...

Hur man gör en LEGO Coca Cola flaskor?

Hej behöver du LEGO instruktioner, kolla mina videos!Detta är hur man gör en LEGO Coca Cola flaskorTack för att titta på! :)...

Hur man gör en LEGO groda!

Hi människor! Jag have'nt varit på instructables för ett tag, och idag jag ska visa dig hur man gör en LEGO groda! Glöm inte att kommentera!Steg 1: Ta delar! Behöver du:[(< RAMPER >)]2 x 2-45 ° ramp (2 x)-------------------------------|45° ramp hörn...