Hur man gör en Lego kanon för två Lego män till håll på en gångDetta kommer att visa dig hur man gör en lego blaster kanon som den pistol som hålls av två lego män.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en LEGO penna | Raket penna

https://youtu.be/Pf86XRaXnNYSteg 1: För att göra en Lego penna du behöver!I detta Instructables jag visa dig hur man gör en LEGO penna | Raket penna!Steg 2: Det är mycket enkelt omvandlingsprocessen. Steg 3: Ett enkelt och roligt raket penna kan vi p...

Hur man gör en Air kanon

i detta Instructable jag kommer att visa hur man gör en air kanon jag kom med, jag har haft den här hela vintern och fortfarande fungerar bra!Steg 1: Vad du behöver Vad du behöver: en 4 tums PVC pipe 3 + fot lång, 4 tum slip cap, 1 1/2 ventil, kvinnl...

Hur man gör egna lego kompatibel tegelstenar i autodesk 123D design

hur man gör egna lego kompatibel tegelstenar i autodesk 123D design behöver du leocad http://www.leocad.org/trac autodesk 3d screentryck verktyg http://apps.123dapp.com/3dprint/install.html autodesk 123d design http://www.123dapp.com/design och netfa...

Hur man gör en lego USB-fallet

detta är min andra instructable och det är om hur man gör en lego USB-fallet....

Hur man gör en Lego motorcykel sida plats

Hi dag jag kommer att visa dig hur man gör en lego sida placerar.Steg 1: Delar du kommer att behövaSteg 2: Sidan kundvagn ram Ta din motorcykel eller cykel och din 2 x 4 tegel och dina hjul och göra så här.Steg 3: Plats att placera och Extras Ta din...

Hur man gör en Lego Dalek

denna handledning kommer att berätta hur man gör en lego dalek. Ha det så kul!Steg 1: Gör basen och sidan rustning. Have funSteg 2: Gör stöd PoleSteg 3: Dalek vapen Steg 4: Dalek huvud Bifoga en rund bottenplatta till botten av den dalek huvudet och...

Hur man gör en Lego Facehugger

jag kommer att visa dig hur man gör en lego facehugger!!!Steg 1: Samla bitar När du har samlat bitar ã ¥ tgärderna tills du når slutet lycka!!!Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Steg 9:Steg 10:Steg 11: Du är klar facehugger bra jobb!!!...

Hur man gör en Lego Minifig skala Predalien

Hej jag ska visa dig hur man gör en lego minifig skala predalienSteg 1: Samla bitar Alla bitar här måste du göra detta predalien när du har samlat alla bitar Följ stegen tills du når slutet lycka!!!Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:Steg 7:Steg 8:Ste...

Hur man gör en Lego vikval

Hej alla! Jag ska visa dig hur man gör en lego vikvalar whale ha kul!!! :-)Steg 1: Tillbaka kroppsdel 1 Steg 2: Tillbaka kroppsdel 2 Steg 3: Botten huvud Steg 4: Top chef Steg 5: svans Steg 6: Sätta ihop bitarna Steg 7: flipperSteg 8: avsluta Fantast...

Hur man gör en Lego Roblox kille

på denna anvisning ska jag visa dig hur man gör en lego roblox kille jag hittade den här på you tube men jag vill visa dig hur man gör detSteg 1: Höra är alla delar 4 en av tegel 1 två av en tegel 2 ett kakel en huvud 1 två av ett kakel och 1 fyra av...

Hur man gör en lego skoter

Hej jag kommer att visa er hur man gör en lego skidoo.Steg 1: De delar du behöverSteg 2: chassi Ta ditt chassi och lägga till dina 2 x 4 tegel och lägga det på så här. Sedan lägga till ditt vita tegel och lägga det på baksidan. Vad du gör när du tar...

Hur man gör en Lego House

Hej mitt namn är Gina och jag är 8 år gammal. Vi tjäna märken/patchar under hela året och idag jobbar jag på min instructables lapp. Jag väljer att visa dig hur man gör en Lego hus!Steg 1: material Först samla jag mina material...1. Pianopall att anv...

Hur man gör en LEGO Coca Cola flaskor?

Hej behöver du LEGO instruktioner, kolla mina videos!Detta är hur man gör en LEGO Coca Cola flaskorTack för att titta på! :)...

Hur man gör en LEGO groda!

Hi människor! Jag have'nt varit på instructables för ett tag, och idag jag ska visa dig hur man gör en LEGO groda! Glöm inte att kommentera!Steg 1: Ta delar! Behöver du:[(< RAMPER >)]2 x 2-45 ° ramp (2 x)-------------------------------|45° ramp hörn...

Hur man gör en Lego bil

detta kommer att visa dig hur man gör en Lego bil.Steg 1: tegelSteg 2: chassi Steg 3: Främre stötfångare Steg 4: Stötfångare bak Steg 5: Windows Steg 6: Mods Dessa är några mods jag gjorde till bilen. Jag kommer inte lägga upp hur man gör dem efterso...

Hur man gör en Lego personbil

hur man gör en Lego bilSteg 1: tegelSteg 2: Steg 3: Steg 4: Steg 5:...

Hur man gör en Lego torn

detta kommer att visa dig hur man gör en Lego torn.Steg 1: tegel Alla tegelstenar är olika färger.Steg 2: Gör kroppen Steg 3: Att göra trappan Steg 4: Att göra sätet...

Hur man gör en lego stopmotion med hjälp av en webbkamera

dag im kommer att visa dig hur man gör en lego stopmotion (eller lera) med hjälp av en webbkamera. så here go we!vad du behöver...1. en webbkamera.2. Legos eller lera.3. en PC eller MAC.4. en eller två lampor.---------------------------------VIKTIGT!...

Hur man gör en lego bordtennis bat.

Detta är min första någonsin instructable och det är om hur man gör en lego bordtennis bat, jag hoppas du gillar den. Jag tänkte också att jag skulle lägga till att Lego inte var limmas ihop för att göra denna Lego bordtennis bat....