Hur man gör en linjärt ställdonLinjära manöverdon är maskiner som omvandlar rotation eller någon rörelse i en push- eller pull förslag.

Här kommer jag att lära dig hur man gör ett elektriska linjära ställdon med hushållsapparater och hobby objekt.

Det är väldigt mycket billigt

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en linje efter Robot

Hej Instructables,Denna min första gången att göra en robot. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en linje efter robot. Observera att detta instructable för nybörjare som bara vill göra en robot för skojs lärande det. Det kommer i...

Hur man gör en linje graf

Du har någonsin velat Visa något är på tillväxt i ett lätt att förstå hur du faktiskt kan! Det kallas en graf mer specifikt är det en linje graf. En graf är något som gör att man kan spåra något är tillväxten mycket lättare än du kunde bara genom att...

Hur man måla rena linjer

har du någonsin försökt att använda maskeringstejp för avsett ändamål bara för att upptäcka att färgen blöder under den, oavsett hur noga du applicera tejpen, förstör dina ansträngningar?Att göra ren måla linjer mellan två färger behöver inte kräver...

Hur man rita - grundläggande linjära perspektiv

i den här första delen av min pågående serie "Hur att rita" Instructables, kommer jag visa dig hur att skapa verkliga utseende tre dimensionell former.Linjära perspektiv är den mest grundläggande formen av perspektiv som alla objekt med ansikten...

Hur man bygger en plast värme Bender

detta video segment visar dig hur man bygger en plast linje bender med BriskHeat band värmare, så att du kan böja plast hemma...

Anpassa en annan storlek linjärt ställdon

Detta är hur jag matchade en ny linjärt ställdon som är kortare än originalet och har också en längre slaglängd än det ursprungliga linjära ställdonet. Manöverdonet varierar snö deflektorn vinkeln på min Kubota snöslungan. Ursprungliga manöverdonet s...

Hur man drar en linje

i detta instructable jag kommer att Visa y'all hur man drar en linje! (töntigt, jag vet, men kanske det finns någon som inte vet hur man gör det)Steg 1: leveranser Först måste några objekt. Hitta en penna, papper och din hand. Båda händerna...Steg 2:...

Rulla en LCD linje i, hur man

Som jag påpekade i har en tidigare Instructable, "rulla en enda LCD linjeutgång, hur man", flytande kristaller Library två användbara funktioner scrollDisplayLeft() och scrollDisplayRight(). Dessa funktioner rulla hela displayen. Det vill säga r...

Hur man gör en a-linje klänning

Ett annat mönster/sy projekt från min nyår serien. Denna man jag kallar vågar mig titta. Gör det inte så kort som min om du inte medvetet vill det detta kort, jag misstag skära ett hål och sedan var tvungen att klippa i hålet. Du kan bära den med leg...

Hur man gör ditt mycket egna Professional väggklocka

jag gjorde denna fantastiska klocka med "zappandet!" med grundläggande office material och en klocka som jag köpte från Wal-Mart för $3,49.Steg 1: material Material du behöver för detta steg inkludera:Väggklocka med flyttbara ansikte/händerSaxLi...

Hur man gör Cola sirap

Coca Cola har alltid hållit receptet på deras legendariska drink inlåsta. Ingen har i dag exakt replikeras de underbara smaker som köps i butik coca cola. Under åren men det har blivit lite tråkigt för mig och jag har alltid undrat om det är möjligt...

Hur man kan dricka ditt kaffe "Trucker-stil"

nej, menar vi inte hur man kan dricka ditt kaffe med ena handen samtidigt som yakkin' i din CB med den andra. Detta är ett lysande sätt att ställa in din portabel papper kaffe kopp att minska sannolikheten för ett spill. Detta visades för mig av en t...

Hur man gör en Kikis Delivery Service kostym

Denna guide kommer att gå igenom processen att göra en Kikis Delivery Service kostym. Du kommer att lära dig hur man gör en mycket enkel Kiki kostym.Steg 1: Samla materialFör denna kostym finns det ett antal saker som du kommer att behöva samla in fö...

Hur man gör en sköld (kostym/teater/Cosplay)

Detta är den grundläggande processen för hur man gör en sköld mot skum styrelse och craft skum.Metoderna kan användas på kartong samt.Lady Sif sköld från Thor 2 kommer att vara vår referenspunkt.Steg 1: leveranser• Skumgummiplatta• Craft skum• Xact-o...

Hur man gör en DC "Blå skalbagge: Jaime Reyes" kostym

när the Blue Beetle Scarab finns av Jaime Reyes, han blir den nya "blå Beetle". Han ser i princip ut som en blå bugg-liknande iron man. Men ändå ganska cool ändå.Material:-Blå Craft skum-Vit Craft skum-höga stövlar-reflekterande solglasögon-dubb...

Hur man gör en Lego Samurai Jack "Aku" kostym

jag måste vara ärlig. Jag vet inte riktigt för mycket om Aku eller samurai Jack, men min vän ville ha en kostym för en komisk konvention. Denna kostym var faktiskt prototypen för lego Superman dräkt (länk nedan)* Jag kommer att förklara hur dräkten k...

Hur man gör en Marvel: "Agent Venom" kostym

Vi är gift! Efter de symbiotiska obligationerna till sin nya värd, Flash Thompson, blir de ålder Venom. Blixt tydligen var tydligen en korpral i den amerikanska armén och förlorade båda sina ben i kriget i Irak. Flash accepterar gärna symbiot för möj...

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...