Hur man gör en liten bok för dina leksakerdag ska jag visa dig hur man gör en liten bok för dina leksaker. Och jag är ledsen att jag inte har gjort en Instructables under lång tid, det är eftersom jag inte hade några idéer.

1. -2. betyg, jag använde att göra massor av böcker (men kort och fel stavat sådana). Jag fick även ett pris för att göra böcker! Jag fortfarande göra små sådana, men inte ofta. Så jag själv sade "Jag kan visa hur man gör en liten bok!", och började att hantverk!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man binda en (riktig) liten bok

Hej, i detta instructable jag kommer att visa dig hur man binda din egen liten anteckningsbok.Jag vet, det finns massor av bok bindande handledning på internet som ofta är riktigt bra, men nästan ingen av dem är hur verkliga böcker är gjorda.I detta...

Hur man gör en liten systrar ADAM spruta.

Detta är hur man gör en liten systrar adam spruta från BioShock spel serien.Jag har alltid älskat de lilla systrarna i spelet och jag ville göra den spruta som skrämmande små flickor bära med dem.i några av bilderna kommer det finnas två sprutor elle...

Hur man gör en liten Uggla!

Detta instructable kommer att lära dig hur man gör en liten Uggla! Det var tänkt som en post till första gången författare tävling i instructables, men jag hoppas att många av er få stor glädje av det! När du har avslutat din uggla, vad gör ni med de...

Hur man syr en nål bok

jag har använt samma nål böcker i år. De kände, täckt med päls av katt och verkligen inte fungerar för mig. : DJag bestämde mig för att nu när jag brodera 10-15 timmar i veckan, jag behövde verkligen en fin nål bok jag kan bära runt med mig. Jag hopp...

Hur man gör en liten spel pil huvud

i detta instructable jag lär dig hur man gör en liten spel pil huvud. Och det är extremt lättSteg 1: material vad du behöver ären pilspetstångoch en säkerhetsnål se till att dess stor nog att passa på pilspetsenSteg 2: klipp vad du vill göra är klipp...

Hur man gör en liten båge och pil - Gem Mini båge

i den här videon visar vi dig hur man gör en liten båge och pil som med husgeråd och office supplies. Du kan skjuta pilar på mål eller över rummet. Bara vara noga med att inte skjuta någon med den.Här är vad du behöver:-ett litet Gem-en infällbar pen...

Hur man gör en Origami bok/bindemedel!

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en origami bok (bindemedel). Njut av: D!Origami: Bok (bindemedel)Designad av: Hyo AhnLänk till designers hemsida: http://www.origami-make.com/howto-origami-instructions.phpLänk till bild tutorial: http...

Hur man gör en liten papper bumerang

Detta är en handledning om hur man gör en liten papper bumerang. Papper hantverk och K'nex byggnad har alltid varit min grej, så jag tänkte på att göra en Instructable för detta. Hoppas ni gillar det, kommentar och snabbt!Steg 1: materialMaterial:-In...

Hur man fixar gräsklipparen / liten motor

Länken är nedan. Jag skapade en video blogg om fastställande av en gräsklippare. Det är en steg för steg process. Det var mycket enklare än tar tusen bilder och skriva allt som jag ville säga. Det är mycket professionell och beskrivningen kan du hitt...

Hur man gör en ordentlig bok

Hur man gör en riktig bok! Med GracieDoodle.Steg 1: Korrekt grammatik är mycket viktigt!Lyssna noga fellows! Med ut korrekt grammatik, böcker skulle se ut så här:Det var måndag och jag kom precis tillbaka från anothar stoopid exame på biblioteket. Ja...

Hur man gör en liten behållare i SolidWorks 2011

i denna tutorial kommer jag visa dig hur man gör en liten behållare för lagring av diverse objekt som Gem, pins, suddgummin och även Fästisar. Detta förutsatt att du vet mycket om SolidWorks 2011, eftersom detta är faktiskt mycket lätt.Så, utan vidar...

Hur man gör en liten traktor

hur man gör en liten traktorSteg 1: Skär bitar av plywood en traktor och andra för vagnSteg 2: Sedan gör en ram för vagn och skapa ett utrymme för sprutaSteg 3: Då passar däcket. Du kan göra suspension som du visarSteg 4: Då passar ramenSteg 5: Sedan...

Hur man gör en liten vacume!

i detta instructable jag kommer att lära dig hur man gör en liten vacume med hjälp av en aircompresser och storlek PVC eller metall slang!Steg 1: material * PVC eller metall pipe* Aircompressor* Exacto kniv* Matkassen* Air nossle* borra* zip bandSteg...

Hur man gör en lera docka för din älskade en

denna intructable kommer att lära dig hur man gör en lera docka för din älskade en,Material du behöver för att förbereda för detta är:1) metalltråd2) lera (jag köpte "La docka") eftersom det är mycket lätt att sculp.3) vatten4) måla (måla från t...

Hur man gör en falsk berggrund för din blomma trädgård bredvid vattenfallet. Vackra effekt!

Följer min Youtubekanal: http://www.youtube.com/user/educatetowin?feature=mheeHemsida: http://www.educatetube.comVärd: SipskiHur man gör en falsk berggrund för din blomma trädgård längs DIY vattenfallet. Ser riktigt cool och du kommer att njuta av de...

Hur man får bättre ton från din gitarr Pedalboard rigg Setup.

Hur man får bättre ton från din gitarr Pedalboard rigg Setup.Vi täcker-Kablar-Kabellängd-Pedaler-Pedal Power Supply-Pedal ordning-Pedal Essentials-Överväxel / fördröjningWebbplats - http://www.digitalstereoguitar.comFacebook - http://www.digitalstere...

Hur man har gratis samtal och skicka SMS med din smarta telefon med WiFi

detta instructable visar dig hur man har fri yrken och text-ing med din mobiltelefon i USA...

Hur man gör släta Pan bilder med din kamerastativ

Om du försöker att få mjuk panorering skott för dina videoklipp, hjälper använda en kamerastativ eller monopod definitivt. Men resultaten kan vara nervös ibland om din kamerastativ inte är lika bra, eller om du inte roterar handtaget smidigt. I detta...

Hur man laddar ner musik från YouTube till din dator

En enkel handledning om hur man laddar ner musik från YouTube till din dator! Vill du att extrahera ljud från en YouTube-video och ladda ner den till din dator utan några extra program? Då detta instructable är för dig! Var noga med att också titta p...