Hur man gör en magnetisk hening Guide (för slipning mejslar & Hand flygplan) | DIY Woodworking verktyg #5"När [träets] korn tårar ut, jag vill slita mitt hår ut."- Gmoon

Även om problemet inte pà ¥ Trichotillomani, händer det definitivt eftersom du inte vässa din Hand-plan korrekt.

Ett enkelt sätt att hålla en Hand-plan, eller en mejsel på plats medan slipning, är att använda en speciell, men enkel redskap alarmerat en Hening Guide. Tyvärr, dessa kan vara ganska dyrt, och jag ville inte vänta en hel månad att ankomma från Kina (från eBay).

Jag bestämde mig att göra min egen, med delar som jag hade liggandes.

Låt oss komma igång!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Instructable (nykomlingar guide)

Hej och Välkommen till min instructable . Här kommer jag visa dig hur man gör en Instructable (Full Guide). Det är väldigt lätt och jag hoppas du det.Vad Wikipedia säger om instructablesEfter examen från Media Lab vid MIT, grundade Wilhelm och Griffi...

Hur man gör en magnetisk ram Sedelklämma

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en magnetisk Sedelklämma med hjälp av en gammal pinne ram.(PS det är min första instructable så gå lätt. Tack)Steg 1: SupplysDu behöver:Styv tråd (som ösa tråd)En gammal pinne ram, eller nya om...

Hur man gör en överlevnad kniv från en kedja och hand klippverktyg (svetsning)

hur man gör en överlevnad kniv från en kedja och hand klippverktyg1. fixa med spik2. svetsning (fara! fattade eld ombord!)planer:-slipning-korrosionsskydd (syra?)-Dränering handtaget (kåda?)-paracord cover...

Hur man löda - Basic lödning Guide

Lödning är processen för anslutning två metaller med lödkolv med hjälp av en löda att bilda en pålitlig elektrisk gemensamt.Detta är en grundläggande lödning guide för nybörjare om hand lödning med en lödkolv. Jag hoppas att det blir god hjälp för de...

Hur man gör MACARONS (en kondenserad Guide) | Josh Pan

Macarons kan vara knepigt att göra. Så mycket kan gå fel: sprickbildning, brist på fötterna, sipprar, etc. etc. etc. Listan fortsätter. Här är mitt försök att dela mina recept och metod för min grundläggande, vanligt macarons. Naturligtvis, jag låtsa...

Hur man svetsa pinne! Grundläggande Guide

Hej ska alla, SubDude350 här, och idag jag prata med dig om Stick svetsning. Specifikt, hur du pinne svetsen. Nu är detta ingalunda en slutgiltiga guide, som jag inte täcker en hel del. Detta är tänkt att få dig en grund om hur man startar och hur du...

Hur man gör lera blomma Iris handledning / polymerlera / socker hantverk / tårta dekoration DIY

se www.pattyclayflowers.com för shop online och mer gratis tutorial guider om hur man gör mer lera blommor.Vi levererar också fräsar och verktyg som används. Handla online på www.PattyClayFlowers.com...

Hur man gör lera blommor - Jasmine Flower/How att göra Jasmine polymerlera DIY

se www.pattyclayflowers.com för shop online och mer gratis tutorial guider om hur man gör mer lera blommor.Vi levererar också fräsar och verktyg som används. Handla online på Pattyclayflowers.com....

Hur man gör en lätt Minion fallet med eva eller skum. DIY lätt hantverk

I denna video kan du lära dig hur man gör en rolig Minion fallet med eva eller skum, det är en mycket lätt hantverk som du kan sälja eller gåva. Jag hoppas du njuta av video och prenumerera.YouTube-kanal: bara Victor Vic youtube-kanalFacebook: https:...

Hur man gör den ultimata trä Vise | DIY Woodworking verktyg #3

Jag har behöva en annan vise ganska länge nu. Jag har ett skruvstäd, som är i mitt rum (mitt rum fungerar som en workshop). Ibland, när jag gör messier projekt, exempelvis sådana med mycket sågspån, föredrar jag gör dem i vår balkong. Eftersom jag ha...

Hur man gör en mosaik ram med gamla CD-skivor! Återanvändning DIY!

Vill du piffa upp ditt rum? Har du trasiga CD-skivor som du vill använda i vissa crafty projekt?I den här videon Visa jag dig hur man gör en söt mosaik ram återvinning gamla CD-skivor. Det är mycket lätt och du behöver inte en massa material. Bara:-E...

Hur man gör en ficklampa med hjälp av PVC rör, Hemlagad DIY

Lär dig hur man gör en ficklampa. Mycket lätt kan du göra det hemma.Material:-15v AA batteri-Batteri hållare-LED ljus-FlaskorKolla in min andra videor för mer!1. Prenumerera nu: http://bit.ly/1O1KH4HGOOGLE +: http://bit.ly/1HTe8xjFacebook: http://bit...

Hur man får en flicka: en guide för nördar som jag själv.

i detta Instructable, du, ja du får lära dig hemligheterna i landa dig en sann girlfreind. Detta är inte en guide bara för nördar, men för varje kille som kan säga "Im enda" Följ dessa enkla steg och den verkliga damer kommer att flockas till di...

Hur man gör en magnetisk bricka

Detta är ett enkelt och lätt sätt att göra en magnetisk bricka på de billiga.Du kan använda detta för garage eller verkstad för att förhindra förlusten av bultar och muttrar vid reparationer.Tack vare magneten tas ur en gammal högtalare, kan du bifog...

Hur man gör en magnetisk kosmetika ombord

jag har inte en massa kosmetika men det finns tillräckligt många för att göra en röra av mitt toalettbord efter en hektisk förmiddag redo för arbete. Jag använder för att kasta mitt pulver, blushers, ögonskuggor osv tillbaka på en caddy på mitt bord...

Hur man gör en magnetisk monterbar solar minty ljus (solar powered ficklampa)

bygga en solar powered ficklampa i en Altoids tin för nästan ingenting. Innehåller hög effektivitet lysdioder. Helt själv drivs. Använder en solpanel, ett laddningsbart batteri, 5 extremt ljusa vita lysdioder och en Vippbrytare. Allt passar in i din...

Hur man gör en kniv - newbie guide.

Okej, detta är mitt första försök på att göra en kniv och det var mer av en provkörning att få kläm på processen. Jag trodde jag skulle publicera allt detta instructable på samma sätt som det kan finnas andra nybörjare där ute som vill ge det en go o...

Hur man gör nyckelring magnetiska skruvmejsel

kan du enkelt göra detta små magnetiska skruvmejsel, bara du behöver är bulten och epoxy limFler projekt:http://www.youtube.com/user/macobt...

Hur man bygger en laser (allmän guide)

Steg 1: Vad ska jag bygga en laser?I grund och botten måste du:laser-diod (LD)collimation optikaktuella regulator (aka driver)strömförsörjningkylflänsnågot att hysa all elektronik (projektet box är ok för en första bygga)Du kan sedan lägga annat till...