Hur man gör en Paracord hund kragedetta kommer att visa dig hur man gör en paracord hund krage (exempel 16 inches) tan en är vad jag vill att det ska se ut.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Paracord hund krage med gungbräda Knut

jag bara älskar att använda paracord! Det är lätt, robust och praktiskt taget oförstörbara! Denna ìble kommer att visa dig hur man gör en "manly'collar för din hund med paracord och gungbräda knut. Denna knotting teknik kan också användas för att gör...

Hur man gör en Paracord hund koppel med gungbräda Knut

eftersom jag har visat dig hur man gör hund krage, låt oss göra den matchande koppel hund! Det är faktiskt lättare att göra än kragen, behöver du bara lite mer paracord.Om du gillade den här självstudiekursen kommer du * kärlek * min blogg, eleganta...

Hur man gör en billig hund krage.

Har du en stor hund och alltid ville ha en sån snygg läder-dubbade kragar utom du egentligen inte vill betala $100 + (eller bara inte har råd att betala så mycket) för en dum krage? Detta instructables visar väl dig hur man gör en själv (billigt) med...

Gör en Paracord hund krage

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en Paracord hund krage. Du kan följa samma steg och göra ett armband också om du vill.Steg 1: material För att göra paracord hund krage behöver du 5 material.SaxHalsband kedja eller ett spänneP...

Lyser upp Paracord hund krage

Hej, i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en paracord hund krage som lyser upp med hjälp av lysdioder.Jag gjorde denna krage för ibland måste jag ta min hund ut på en promenad när det är mörkt och jag är rädd att en dag en bil eller en c...

Paracord hund krage, Halti krage

det finns hundratals instructables som utnyttjar paracord och det är verkligen en mångsidig produkt.Jag har några här själv inklusive ett paracord rescue bälte och en paracord multitool påse!Jag skulle verkligen uppskatta din röster för nuvarande par...

Paracord hund krage: Cobra väva

detta är en justerbar paracord hund krage med cobra väven. Det är bara mitt andra försök på att använda paracord, min första är en enkel cobra väva armband med ett spänne. Det tog mig ca 2 timmar att göra det idag och jag trodde verkligen inte det sk...

Hur man gör ett Paracord armband (2 färger)

detta kommer att visa dig hur man gör ett paracord armband med:Ett spänneTvå 4 fot långa rep av paracordEn lättareKniv eller saxSteg 1: Steg 1 Använda din tändare sammansmälta repet tillsammans.Steg 2: Steg 2 Efter att få din spänne och repet lägga r...

Hur man skapar ett enkelt rep hund leksak

i detta instructable, jag ska visa dig hur man gör enkelt rep hund leksaker med två Matthew Walker knop. Många rep leksaker du kan få på djuraffären består av ett rep med två overhand knop i den. Matthew Walker knuten är mycket mer symmetrisk och min...

Hur man tråd en Paracord sy nål

detta Instructable kommer att visa hur du bifogar Paracord i en sy nål. Detta kan tyckas vara en onödig Instructable först, men jag ansåg det nödvändigt eftersom jag inte räkna det ut omedelbart.Steg 1: leveranser Allt du behöver göra detta är en Par...

Hur man gör en paracord solomon bar armband!

i den följande läraren kommer jag visa hur man gör en paracord solomon bar armband. Det är lätt de vanligaste paracord armband, ofta också kallas en cobra Knut armband eller square knot armbandet (av macrame entusiaster). Jag har detta armband i min...

Hur man gör ett Paracord armband

Lär dig hur man gör en paracord med denna roliga video. Dåliga skämt ingår! Instruktionerna nedan... men du borde verkligen titta på videon också!Steg 1: Vad du behöverTändareParacordSaxRelease spänne/klippMåttbandSteg 2: Skär paracord Klipp paracord...

Hur man gör en Paracord Keychain

lära sig hur man gör en Paracord nyckelring. Paracord förnödenheter du behöver: ca 3 feet Paracord, en nyckelring, liten sax, en tändare eller mini ficklampa. Du kan göra en 2 färg Paracord av smältande 2 bitar av paracord tillsammans. När du har slu...

Paracord hund krage handledning

i denna tutorial får du lära dig att göra en paracord hund krage. Jag kommer att visa dig de mest populära design används för att göra halsband av paracord, nämligen dubbel cobra Knut kragen.Ursprungligen gjorde jag denna handledning för min hemsida,...

Hur man gör en papper hund

dag jag ska visa dig hur man gör en papper hund. njuta av.Steg 1: Vik papper för att göra en triangel.Steg 2: nästa vik papperet som jag gjorde för att göra öronen.Steg 3: nu folow bilden för ögonen.Steg 4: sista steget. du kan sätta prickar på hunde...

Hur man gör en Paracord klocka med spänne

I hela detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en paracord titta. Vissa kallar dem överlevnad klockor, ICE klockor eller taktiska klockor, vad man kallar det, de är bra objekt att ha med dig när du utforskar naturen.Om du gillar min Instru...

Hur man gör en Oragami hund

Detta är hur man gör en oragami hund! Det är en enkel uppgift och det är väldigt söt!Steg 1: Steg 1: har börjatFå en bit av kvadratiska papper och luta den på en vinkel.Steg 2: Steg 2: vikningSedan vik den på mitten.Steg 3: Steg: 3 fällbara öronenVik...

Hur man drar en tecknad valp/hund

dag ska jag visa dig hur man drar en tecknad valp / hund. Det är enkelt och roligtSteg 1: ben och kinder dra sex cirklar bredvid varandra.Steg 2: huvud och kropp för huvud och kropp trädor bilderna.Steg 3: Detaljer lägger du först till öron .så lägge...

Justerbar Paracord hund krage

Detta är att visa dig hur man gör en justerbar krage för din hund av paracord. En dag jag tänkte hur man gör en krage som kan justeras när din hund växte eller fick lite tyngre utan att behöva göra en ny krage. Detta är vad jag kom med!Steg 1: Start...