Hur man gör en Pucca kostym

Lear hur man gör en Pucca kostym!
Relaterade Ämnen

Hur man gör en halloween-kostym för mindre.

detta är en instructable på hur man gör en halloween-kostym för inte mycket pengar beroende på vad du har. Jag gjorde detta för min vackra dotter modellering kläder.Först kolla igenom din garderob plocka ut allt gammalt och inte ädla. Beroende på vad...

Hur man gör en Batman kostym "Robin: Damien Wayne"

med så många Robins att hålla räkningen på i Batman line-up, varför inte bara stadigt flytta ner linjen? Dick Grayon, Jason Todd, Tim Drake och nu Damien Wayne?...Särskild anmärkning:Några bilder inte samordna med instruktionerna. De är exempel på te...

Hur man gör en portal kostym från papperskorgen och på en dag.

Låt mig upp på scenen: det är kvällen innan Halloween, jag hade inga idéer, jag ville inte vara Daft Punk för tredje året i rad (som cool som kostym var, jag känner att jag behövde något annat) men vad? En zombie sjuksköterska? Nej, jag har gjort det...

Hur man gör bygga Gondorianska kostym pansar från autentiska material (Ja, nästan)

ATENTION: Vänligen ta stor försiktighet med plåt och tråd. Du kan peta din hud och eller skära själv. Använd handskar och skyddande öga slitage samt Långärmat och långbyxor. Som täcker huden här är mycket viktigt. När du målar, gör det utanför som rö...

Hur man virka en mustasch hatt kostym

orginal tanken på detta projekt kom från hatten ligger på skandinaviska Grace för $135. [Detta kan nu köpas på ebay och på thebeardhat.com för ca $30,00 nu)Detta är min version Crocheted. Mönstret är vad jag kom med men idén tillhör skaparen av den u...

Hur man gör en transformator kostym

detta är hur man gör en transformator institutis prime kostym av lådor. Förresten denna min första instructable.Steg 1: levererartejp (att se till att dräkten är extra robust)mycket skarp och stark kniv och saxspray eller konserverad paint (youl prob...

Hur man gör en Gort kostym

varje år jag fira Halloween, genom att göra en ny kostym. I år valde jag att göra Gort. Om du inte vet vem Gort är snart du. En remake av den 1951 klassiska science fiction-filmen "The Day the Earth stod Still" utkommer i slutet av 2008. Det stj...

Hur man skapar en Slinky hund kostym!

jag har en konstnär i år och jag älskar att skapa och driva mig själv utanför mina gränser! Jag har gjort ursprungliga kostymer i förflutnan, men detta år jag ville verkligen gå alla ut! Jag är en senior art stora på James Madison University, och min...

Hur man gör en kyckling kostym

söta lilla kycklingen kostymer som fungerar bäst med småbarn eller spädbarn. Avundas varje mor eller far som var tvungen att köpa sina barn kostym av racket.Steg 1: Köpa delarFör varje dräkt som du planerar att göra du kommer att behöva köpa följande...

DIY Hur man gör en Ghillie kostym

Lär dig hur man gör egna ghillie suit billigt och enkelt med hjälp av 3D tyg. En stor DIY projekt att göra en billig 3D camo passar under $20!Vi visar dig hur man gör denna ghillie passar i 3 enkla steg:Mäta, klippa, och bandet med camo formuläret fö...

Hur man gör en vampyr kostym för barn

jag har aldrig sytt något (bra förutom knappen) eller göra några kläder innan, detta är min första gången och det visar sig ganska bra. så för alla som vill prova men aldrig sytt något innan, oroa dig inte. Du måste bara ta första steget och allt rin...

Hur man gör en Robot kostym

Hey Guys!Har du någonsin fått den överväldigande behov av att bygga en freaky robot färg för att skrämma dina nära och kära men visste bara inte hur? Vänner, dina problem är över! Vi har en bra tutorial här för att skapa din egen robot kostym för att...

Hur man bygger en bedragarna: "Starscream" kostym

Som stör min kröningen?! Starscream flyger de inte-så-vänlig himmel!Jag ville lägga till en huvudsaklig medlem av transformatorer till våra transformatorer cosplay, så som bättre än Starscream!* En mycket speciell shout-out till instructable medlemma...

Hur man gör en "Jem" kostym

Jem var sångare i en 80 tecknad band som heter JEM och hologram. Dagen hon var Jerrica, men hennes pseudonym var Jem. Jems utseende har utvecklats under episoder, men den jag gillar bäst är hennes heta rosa omlottklänning, glänsande asymmetriska bält...

Hur man gör en Zombie kostym

A roligt och lätt sätt att göra en bra Zombie kostym ser ut som du är en zombie till!Steg 1: Steg 1 Första: steg; MakeupFå Zombie Makeup du kan vanligtvis hitta smink på Walmart nära till Halloween kanske du också vill få ärr makeup du kan också hitt...

Hur man gör en shark kostym

detta är en guide till att göra en vithaj kostym, skumgummit.Steg 1: Gör bålen Få några blå ark skum, ca 10mm tjock (ungefär, du behöver din bröst mätning av ca 2 meter, plus hälften så mycket igen för reservdelar och fenor. Man kan av skum lim (spra...

Hur man gör en Corvid kostym

Jag kommer inte ihåg varför, men att ha en Halloween-fest kommer upp jag beslutat att klä sig som en monstruös-Gala / Raven (stor svart fågel)Bästa med en egengjord kostym är kan du vara ganska säker på att ingen annan kommer att se samma...l8niteDet...

Hur man gör en Yoshi kostym

för min skola sport karnevaler jag gillar att klä upp, och som grönt hus kapten i år, jag var tvungen att göra ett bra jobb. Jag gjorde en Yoshi kostym för simning karnevalen, och jag tror att det fungerade ganska bra.Förresten, rekommenderar jag int...

Hur man gör dragkedjan ansiktet kostym

Ja, jag försöker att slicka den. När jag säger detta är billigt och lätt... jag menar verkligen det! Allt du behöver är: A Zipper anda tuggummi anda tuggummi Remover (du som senare) toalettpapper (ju tunnare desto bättre) rött ansikte färg mörk Eyeli...