Hur man gör en pumpa rullahösten är här, och det betyder säsongen för pumpa. Pumpa paj, Carving pumpor och pumpa bröd är vanliga under denna tid på året. En pumpa recept som vissa människor undvika på grund av dess svårigheter är pumpa rullen. Det är knepigt, men inte omöjligt! Följ dessa steg och du kan skapa denna läckra fall behandla för familj och vänner.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man drar en Baby pumpa

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man drar en baby pumpa! Det är verkligen söt och lätt att dra! Hoppas ni gillar den!:)Steg 1: Rita ögon Rita två ögon om en dollar mynt stora cirklar.Sedan, dra en böjd linje i ögonen.Steg 2: Rita krop...

Tutorial - hur man gör en pumpa pincushion plushie

i denna film ska jag visa dig hur man gör en pumpa pin kudde plushie!Det är verkligen enkel och söt:'3Material:x' blad gula filtx1 plåt svart filtx1 blad grön filtSaxGrönt, gult och svart trådMall: http://puu.sh/3LYdj/b3906ca734.jpgPenna/pennaFyllnin...

Hur man gör en pumpa Torte

dessa instruktioner hjälper krydda upp din normala Thanksgiving öknen genom att visa dig hur man gör en pumpa torte. Oroa dig inte om att vara en master bagare eftersom dessa enkla steg är lätta att följa. Från början till slut tar denna öken bara un...

Hur man skär en pumpa

Idag ska jag visa dig hur man skär en pumpa. Jag hoppas att detta hjälper nästa gång du har en pumpa som behöver skära! Glöm inte att kommentera i kommentarsfältet nedan.Steg 1: En styrelse och en knivDu vill få en stor skärbräda och en bra kniv.Steg...

Hur man gör en Pump Action Salt Shotgun

I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en pump action salt gun. Gå till denna länk för att se den i aktion. Gå till denna länk för att se den andra videon.Steg 1: Säkerhet 1.Friskrivning. Finns det några försiktighetsåtgärder att vi...

Hur man gör en pumpa för 3d utskrift

pumpa kalebass från AMMONIT A på Vimeo.att se hur man gör en pumpa spela videon...

Hur man gör en Pump Action Airsoft / Bb Machine Gun., Super enkelt!

Här im kommer att visa dig hur man gör en awsome airsoft kulspruta med leveranser som nästan vem som helst kan hitta i hem eller platser. Kul att häst med vänner med detta lite lätt att göra airsoft pistol.Glöm inte att betygsätta och följ:)Steg 1: L...

Hur man spela bas till pumpa upp - bas lektion - Del1

här är Del1 av en video lektion om hur att spela bas till Bruce Thomas stora linje på Pump It Up.Om du har några frågor vänligen hoppa över till min hemsida hur man spelar bas och Använd kontaktformuläret....

Hur man spela bas till pumpa upp - bas lektion - del 2

här är den andra delen av två del lektion tittar på hur man spelar bas till Bruce Thomas linje på pumpa upp.Om du har några frågor eller kommentarer eller behöver mer information, Följ länken till min hemsida hur man spelar bas ....

Hur man gör en krita rulla!

Detta är hur man gör en väldigt söt men enkla att göra crayon rulle.Crayon rullar är ett bra sätt att hålla barnen kritor organiserade på språng! De är underbara för bil, planet Rider, läkare kontor, restauranger...Min barn älskar dem och jag slår va...

Hur man gör en smycken rulle

hur man gör en snabb och enkel smycken rulle med två blixtlåsförsedda fickor, stor ficka och ring innehavaren.Du behöver - yttre och foder tyg (jag använde sammet och satin för mina smycken rulle), stryka på gränssnitt, två samordna dragkedjor, samor...

Hur man gör en pumpa charm (med ansikte)

Hösten är här så här är en söt liten pumpa att göra att fira falla. Lägg till ett ansikte på den för att göra det en jack-o-lantern! Detta är superenkelt och det tar inte för mycket tid. Approxiament tid: 2 minuter.Steg 1: Placera band Börja med en e...

Hur man byter en Servostyrning pump

så du vaknar upp en morgon redo att köra barnen till skolan och huvud i att arbeta. Solen är uppe, och hundarna skäller. Som man går till bilen, din son säger, "pappa! Titta på alla att vatten under bilen! "-- och det är inte vatten. Det är serv...

Hur man rengör en pumpa

en medarbetare gav min man flera pumpor. Jag var kvar i uppgift att göra dessa magnifika kalebasser till något ätbart. Muddringsarbeten upp 30 + år gamla minnen från livet på landsbygden Missouri gård, insåg jag att jag hade två alternativ. Jag kunde...

Hur man gör en pumpa Sentinel

Vi har alla sett it...hell, om du är någonting som jag, du har stirrat på bilderna i år. Undrar om det fanns ett sätt. Finns det något sätt för mig, en genomsnittlig Joe Haunter, göra pumpa Sentinels som Pumpkinrot gör?Tja, vet jag inte. Men jag var...

Hur man gör en pumpa Carving Stencil (med självhäftande Vinyl)

jag gillade Halloween när jag var liten. Jag gillade den löjliga kostymer, temafester och ibland även det barnsliga tricks som kom tillsammans med alla dessa kul stora fester. Jag njöt ganska mycket allt som hade att göra med dagen före Alla helgons...

Hur man gör pepparkakor pumpa Whoopie Pies

de här instruktionerna gäller för en särskild behandling-pepparkakor pumpa hurra pajer. Men info kan användas för att göra någon typ. Den goda nyheten är barn kärlek whoopie pies och de kan göras hemma på under 20 minuter! Hur snabbt och enkelt är de...

Hur man installerar en Sump Pump

Jag har en smuts-golv jordkällare under mitt gamla bondgård kök, som ibland fylls med vatten. Jag har just installerat ett trägolv i köket och jag vill inte luftfuktigheten till varp i styrelserna. Jag installerade en sump pump för att hålla källaren...

Balisong hur man gör en pekare rulle från helikopter spin combo'

denna tutorial dess i princip landar en pekare rulle från helikopter spin, det tar lite tid men det är ganska lätt att dra av det tror jag ge det en chans och ha lite kul med det låt mig veta vad ni tycker snälla och tack för att titta på...