Hur man gör en riktig iron man kostym replikaSå du gillar iron man, och du vill att dräkten, men om du ser online för en riktig replik hittar du att det genomsnittliga priset är $2000 en bit som är dyr för de flesta och inte många är villiga att spendera så mycket på en kostym. Dessutom något billigare är vanligtvis antingen falska tittar eller in med någon form av tyg eller plast syntetmaterial tittar, ännu mer, orealistiska. Om du är en av de människor som inte vill vända upp till en part, cosplay eller kostym insamling händelse med en medioker ironman dräkt visar jag dig hur. Jag är en absolut nörd när det kommer till något Marvel eller kostymer i allmänhet, så när jag först byggt min egen Iron man kostym (mark 3) det var gjort så att när jag var på en kostym händelse jag stoppades ständigt för bilder och autografer och även mötte en hel del likasinnade och vänner som ett resultat tack vare en guide jag följt som jag kommer att presentera dig för.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad...

Hur man bygger en Stark industri Iron-Man bågreaktorn... Mycket mycket låg kostnad bågreaktorn somde flesta kan göra mycket lätt.nu har jag en vinyl cutter och jag har användningen av en kompisar cnc router men det här handlar om en bygga somalla kan...

Hur man gör en lifesize, wearable Iron Man hjälm

tycker jag är det största projektet som jag har gjort ännu. Min favoritfilm är Iron Man och jag ville få en Iron Man hjälm, men jag är en student och jag kunde inte råd. Jag beslutade då att göra en. Nu har jag gjort och jag gillar verkligen denna hj...

Hur man gör en Iron Man bågreaktorn

Feb 2012Länge i vardande, men jag äntligen nöjet att meddela att denna båge har ersatts av en nyare design som jag kallar MkII. MkII funktioner lasern skär delar från en metallic färgad akryl och undvika kopiösa timmar av böjning och skära små bitar...

Hur man gör en Iron Man Mask

detta instructable är en av två delar beskriver hur man bygger en bågreaktorn och en iron man mask. Båda arbetar tillsammans men skrivs som separata instructables klarhet. Denna del är för Mask och du kan hitta bågreaktorn här:Du kan köpa dessa maske...

Hur man gör en Iron Lung för växtbaserade bruk

en iron lung är en 2 liters skära på botten och tapeing och bröd påsen i botten och sedan du klippa hålet i du lock som passar en hitter.when u få alla att detta är hur man använder det sätta din örter i en torped och sätta en torped tätt i kapsyl (s...

Hur man binda en (riktig) liten bok

Hej, i detta instructable jag kommer att visa dig hur man binda din egen liten anteckningsbok.Jag vet, det finns massor av bok bindande handledning på internet som ofta är riktigt bra, men nästan ingen av dem är hur verkliga böcker är gjorda.I detta...

Hur man gör en riktig/fotoram

vad är en Real/foto du frågar? Det är något som antagligen har gjorts tidigare, men jag har beslutat att använda denna klyscha för att beskriva den. Det är en bild som innehåller ett verkliga objekt som visas till att lämna bilden. Detta kommer att l...

Hur man gör riktiga Vinyl klistermärken - klistermärken

detta är hur man gör riktiga vinyl klistermärken. Dessa är riktiga klistermärken inte etiketter eller billiga saker sådär....

Hur man gör riktiga konstruktion"projekt

så jag kommer för att lära dig hur man gör ett Real Construction™ projekt. Real Construction™ är en leksak som barnen göra projekt tidigare och nu och jag kommer att lära dig hur man gör ett Real Construction™ projekt. Jag kommer för att lära dig hur...

Hur man gör en riktig Pizza

Hej stötarna!I detta Instructables jag kommer att lära dig väl allt om hur man gör en awesome hemmagjord pizza från grunden, och som så några tips och tricks för att du en top-notch pizza kock.Varför göra din egen pizza? Tja, att göra en pizza är sup...

Hur man bygger en riktig bugg ut Bag

Bug ut påsar är en dime ett dussin; Tyvärr, de flesta av dem är dåligt utformade. Främst eftersom de ofta inte är utformade av användaren, utan snarare genom butiken. Även de som görs av användaren är inte utformade, men hellre kastas tillsammans med...

Hur man gör en k'nex gummiband pistol med riktiga utlösa

allt du behöver är en låda med k'nex och ca 3-6 gummiband.egentligen gjorde jag av misstag avtryckaren men så jag ville dela det med er alla.Det är inte dåligt att göra men det kan vara svårt på vissa delarSteg 1: hur man gör "tunnan" ta en oran...

Hur man blir en riktig hjälte

Hej skulle alla, CryoFire här, och jag vilja dela med mig av några kunskaper. Men först, lite om mig själv.Jag har varit en stolt medlem av Boy Scouts of America i 12 år, han började hösten 2002 som en liten Tiger unge och slutligen uppnå rang av Eag...

Hur man gör riktiga japanska ramen från scratch

som en person som bor i Japan, jag blir ledsen på hur ramen behandlas i väst. Är det ett koncentrat av skräpmat; en fet, cancerframkallande röra, saknar i alla näringsämnen som helst och bara för att ätas som en sista utväg eller som ett collegestude...

Hur man gör en Lego Minecraft Iron Pickaxe!

Hej instructables!!! Idag kommer jag att visa dig hur man gör den fantastiska... PICKAXE!!!Steg 1: Samla delarna! Behöver du: (2 vita dolkar eller tänder) (1 axel hållare som är två dubbar hög och är upprätt) (och en Jedi lasersvärd fästet)Steg 2: Gö...

Hur man gör en riktig Minecraft fackla

hur man gör en verkliga livet facklan från populära PC och snart vara konsol spelet "MineCraft". Att bygga för mig kosta inte någonting att bygga men om du inte har någon av leveranser, det kommer att kosta runt 3-5 dollar. Lämna gärna en kommen...

Hur man gör en Iron Man låg Poly effekt - Turorial | Adobe Photoshop CC 2015 - GraphixTV

Jag väljer att göra denna handledning eftersom några av er mina vänner frågar mig hur man gör denna fantastiska design. Så hoppas jag att alla ni killar och tjejer har framgång arbetar på denna enkla handledning. Lycka till folket! :~)--I detta grafi...

Hur man gör en skyrim järn hjälm

i detta Instructable jag visar dig alla hur man gör en awesome järn hjälm från skyrim, detta är en mycket låg budgetprocess, anser jag att detta var en enkel process över allt men några steg är lite mer avancerat. Jag kunde göra detta utan erfarenhet...

Hur man Prank Instructables gemenskapen

vi alla vet (eller borde veta) om Instructables April Fools tävlingen. I stället för de typiska skämt idé beslöt jag att skapa en post om min nästan otroliga förmåga att skapa den hårdaste sten känd man i hur man göra syntetiska diamanter. Förhoppnin...