Hur man gör en rustik kors

Hej
Här vill jag visa dig hur man gör ett träkors från trädet lemmar. Om du vill ha en Bristlecone tall en från mig, då e-post eller ring. Bristlecone furu är det äldsta levande tinget på jorden. Den döda Colorado Bristlecone tall som jag använder är 2000 till 2400 år. Så dessa korsar där levande och växande när Kristus var på jorden. Jag skulle bli hedrad att göra någon särskilt stor storlek. Detta trä kan gå utanför och inte ruttnar.
Tack
handcraftsup och 936 894 0814

Relaterade Ämnen

Hur man gör en rustik Coat Rack

HejHär vill jag visa dig hur man gör en rustik coat rack från kallar jag platta trä. Du kan göra din egen platta trä eller köpa från din lokala såg mill. Det är bra att stödja lokala företag. Detta projekt är mycket grönt för alla. Om du vill att jag...

Hur man gör en rustik flasköppnare

HejHär vill jag visa dig hur man gör en rustik flasköppnare, för vägg eller counter. Jag kan maila dig snittet lista om du vill. Skär listan är gratis, du behöver bara skrivaren. Detta projekt är smart grön kul. Om du vill att jag ska göra dig en fla...

Hur man gör en rustik läder rakningskit

Leatherworking är något som har gjorts sedan innan början av civilisationen, så jag var verkligen förvånad över kostnaden inblandade med har börjat. De flesta tutorials, hur man och andra guider börja genom att lista 20 + man använda verktyg som "beh...

Hur man gör en rustik löpare

Davina Thomas talar oss igenom hur man gör en löpare på populära lapptäcke.Denna eleganta löpare kan anpassas till någon storlek bord genom att lägga till listerna eller en extra block. Den hängande triangeln och pärlor är kopplade genom knappen loop...

Hur man rengör hela räkor / räkor - (skär, shell, de ven & rengöra)

Lär dig klippa, shell, de ven och städa hela räkor / räk i bara 5 lätt att följa steg.Steg för steg-bild följer...Steg 1: Håll huvudet eller ignorera och skär bort benen Om du gillar att äta chefen, skära av ögonen del och skär skarpa ryggraden ovanf...

Gunghäst pall Art: Hur man gör egna rustika gunghäst

När jag var liten en av mina favoritleksaker var min gunghäst. Och jag har alltid varit sorten kille att titta på något och gå, "Jag kan bygga det!" Så det inte tog lång tid för mig att besluta att bygga en gunghäst. På detta projekt jag använde...

Hur man gör en perfekt kors och bildar ordet "helvete" i bara en cut

Detta är otroligt men ser du att detta är sant. Titta på videon och du kommer lära dig hemligheten av origami och kirigami som du hade aldrig känt innan....

Hur man gör "Äkta" Thai fläskkött sallad och thailändska räkor sallad!

Häromdagen hade jag snälla att Thai fläskkött sallad och thailändska räkor sallad till middag, jag tog mig friheten att ta några bilder så kan du lära dig hur man gör äkta thailändska sallader för.Detta är min favorit mat att äta när jag dricker risv...

Hur man gör en usb mini akvarium (för räkor)

detta instructable visar dig hur man gör en mini akvarium som fungerar bra för sea monkeys, triops... Drivs med lysdioder ansluten till USB-porten på datorn. Det är stora kontor dekoration :-)För detta projekt behöver du:_light lampa (jag använde 200...

Hur man säljer på Etsy - Etsy SEO Tips för att få mer trafik

I denna tutorial kommer jag att dela min process om hur man kan få mer trafik till din Etsy butik med sökmotoroptimering. Du lär dig hur du får dina objekt till toppen av Etsy Sök som bör leda till ökad försäljning!Under åren har jag gjort många miss...

Hur man gör en tand Pick Bomb - tandpetare Bomb

Hur man gör en tandpetare Bomb?Gör bomber med tandpetare är inte lätt.Men du kan prova att göra med spett blir det mycket enklare på första.Steg 1: Lösning 1 Den första lösningen är att placera två curent tanden i rät vinkel.Och lägga en tandpetare p...

Hur man DIY skokartong laddstationen för enheterna

IntroduktionMedan laddare kablar är inte alls lika irriterande som hörlurar kablar, trassligt särskilt när de är i din ficka och får AF...Men de är ganska frustrerande, särskilt när du har massor av apparater i hemmet och slut med en annan laddare fö...

Hur man bygger en källare hydroponiska trädgård

Detta är den hydroponiska trädgård jag började för några månader sedan i min källare. Det är automatiserad av en Raspbery Pi, och några styra styrelser.Vad jag växer för närvarandeGrönkål, bönor, tomater, rädisor råtta svansar, paprika, sallad, radic...

Hur man gör Yyveltal av polymerlera

Hej alla! Igår jag laddade upp en instructable av hur man gör Xerneas från Pokemon X så jag ville göra en annan en visar hur du kan göra Yveltal från Pokemon Y. Jag hoppas du gillar den.Steg 1: Material som behövsFör detta projekt behöver du följande...

Hur man gör en paracord titta

Alla älskar att göra saker av paracord eftersom det super stark, mycket slitstark, ett utmärkt överlevnad objekt och det ser också bra. Alla älskar också bära en klocka så kan de snabbt en lätt känna tiden och också eftersom de ser bra ut. Idag ska j...

Hur man skapar en praktisk pellet hållare för 1.77 &.22 luftgevär entusiaster

detta instructable visar dig hur man gör en billig men mycket effektiv pellets hållare för när du är ute på fältet. Innehavaren av pellets är låg vikt, gör inget ljud eller skallra om som en burk pellets gör, vilket är bra om du inte vill skrämma bor...

Hur man gör coola mönster på rubiks kuben

hur man gör kors på alla sidor av din Rubiks kubSteg 1: Lesbiska du behöver Du behöver...En löst Rubiks kubför att kunna läsaoch händerSteg 2: Vad 2 göra Ta din löst Rubiks kub och vänd den övre och undre sidan två gånger nu vända vänster och höger s...

Hur man löser en 3 av 3 av 3 Rubiks kub

Detta är en Instructable hur man löser en 3 av 3 av 3 Rubiks kub. Alla movments är egna uppfann. Och jag ville säga, att jag är tysk, så om du hittar någon spellingmistakes berätta för mig.Steg 1: Innan du börjar Innan börjar du bör veta vad movments...

Hur man löser en 4 av 4 av 4 Rubiks kub

Här får du lära dig hur man löser en 4 av 4 av 4 Rubiks kub. Innan jag wantedto säga att jag är tysk, så om jag gjorde någon spellingmistakes berätta för mig. Jag ville också säga, att jag uppfunnit alla movments på min en exept för movment i spetiel...