Hur man gör en rustik läder rakningskitLeatherworking är något som har gjorts sedan innan början av civilisationen, så jag var verkligen förvånad över kostnaden inblandade med har börjat. De flesta tutorials, hur man och andra guider börja genom att lista 20 + man använda verktyg som "behövs" att slutföra projektet. Jag trodde att jag kunde göra samma sak med långt mindre, och det var en läder tävling på så jag gick för det.

Denna rakningskit är vattentät, har anpassade utformade "fickor" att hålla alla mina toalettartiklar objekt anpassade gravyrer och rustika handsömnad. Det kostade mig $80 och 8ish timmar, men jag har förnödenheter och verktyg för att göra minst 4-5 andra projekt. Tack för ditt intresse, hoppas ni gillar den.

Jag är inte en gammal gråhårig läder arbetande master, i själva verket detta projekt var mitt andra försök till att göra allt från läder. Så jag hoppas det kommer att ge dig lite förtroende om du väljer att börja göra något sådant.

Låt oss komma igång med att tala om den viktigaste ingrediensen.

Det finns en hel del bilder och videor i detta instructable så mobildataanslutning användare varnas.

Också den förste att skriva en kommentar "Jag gjorde det" kommer att få en gratis 3 månad pro medlemskap

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en rustik Coat Rack

HejHär vill jag visa dig hur man gör en rustik coat rack från kallar jag platta trä. Du kan göra din egen platta trä eller köpa från din lokala såg mill. Det är bra att stödja lokala företag. Detta projekt är mycket grönt för alla. Om du vill att jag...

Hur man gör en rustik flasköppnare

HejHär vill jag visa dig hur man gör en rustik flasköppnare, för vägg eller counter. Jag kan maila dig snittet lista om du vill. Skär listan är gratis, du behöver bara skrivaren. Detta projekt är smart grön kul. Om du vill att jag ska göra dig en fla...

Hur man gör en Cool läder plånbok

Hur man gör en cool läderfodral plånbok av läder. Läder material ger det en mer lyxig känsla.Steg 1: Förbered mallenFörbereda den mall som är större än den faktiska storleken på kortet. Klipp ut lädret med en läder fräs. Vara försiktig med att skära...

Hur man gör veck i läder

När du gör leatherworking, är det vanligt att springa över mönster som innebär vikning eller klaffar. I detta instructable jag ska visa dig ett par tekniker jag använder för att få fina veck i läder!Skärpa av luckan beror helt på hur tjockt läder är...

Hur man klä för kallt väder

Jag gjorde denna instuctable att berätta om hur (i) klänning för en dag eller två i kallt väder och hur man använder kläderna för att se till att du undviker frostskador.Inledning: Den mänskliga kroppen är inte gjord för temperaturer i de långt norra...

Hur man gör en halv fjäder laddas Atari spel plånbok

så här är hur man gör en semi våren laddade (bra bara kinda) Atari spel patron plånbok. Jag fick idén när min senaste spelkort plånbok sparkade hinken. Min plånbok inte kan verkligen hålla som mycket men du kan enkelt mod det en bit att öka sin kapac...

Hur man gör en rustik kors

HejHär vill jag visa dig hur man gör ett träkors från trädet lemmar. Om du vill ha en Bristlecone tall en från mig, då e-post eller ring. Bristlecone furu är det äldsta levande tinget på jorden. Den döda Colorado Bristlecone tall som jag använder är...

Hur man gör en rustik löpare

Davina Thomas talar oss igenom hur man gör en löpare på populära lapptäcke.Denna eleganta löpare kan anpassas till någon storlek bord genom att lägga till listerna eller en extra block. Den hängande triangeln och pärlor är kopplade genom knappen loop...

Underbara Designer 5 Tutorials hur man gör trasiga Zombie kläder

I följande gratis underbara Designer klä tutorials du lär dig hur du skapar en asymmetrisk dynamiska zombie i underbara Designer 5. Du får också lära dig hur du skapar sönderrivet tyg med hjälp av Photoshop texturering tekniker samt hur att göra unde...

Hur man tråd wrap en fjäder - metod 1

detta är ett relativt enkelt sätt att vira ståltråd runt skaftet på en fjäder som gör det enkelt att lägga till en bit av smycken.Du kommer att avsluta tråd runt den fjäder skaft samt del av tråd, vilket skapar en fin tätt wrap som förhindrar att fjä...

Gunghäst pall Art: Hur man gör egna rustika gunghäst

När jag var liten en av mina favoritleksaker var min gunghäst. Och jag har alltid varit sorten kille att titta på något och gå, "Jag kan bygga det!" Så det inte tog lång tid för mig att besluta att bygga en gunghäst. På detta projekt jag använde...

Hur man gör en anpassad fjäder fletch

Klicka på bilden ovan för att ta reda på hur du gör din egen anpassade bågskytte arrow fjäder fletches.Måste maskeringstejp, en markör, sax och Turkiet fjädrar....

Hur man gör pixel docka kläder

i denna tutorial jag ska visa dig hur jag gör kläder för min pixel dockor. Jag kommer bara att visa grundläggande skjorta och jeans.Dolling är i grunden en pixel konstform av klä upp dockor, men du skapar dina egna kläder, hår, tillbehör, etc. med pi...

Hur man gör en DESIGNER läder HIP väska V2

Anmärkning till betraktaren: Jag har gjort 2 versioner av denna video. Eftersom version 1 har några upphovsrättsskyddad musik på den, det är bara tillgänglig på en stationär dator och kanske blockeras i vissa länder. Version 2 använder royalty fri mu...

Hur man gör en underbar läder nyckelring

Lär dig hur du anpassar din egen hi-end läder nyckelring i denna video tutorial. Mönster och en lista över material och verktyg som behövs för att slutföra detta projekt kan hämtas på www.fischerworkshops.com tack och njut!...

Hur man bygger en tableshelves med underkläder pappkartonger

-köp 4 lådor med underkläder av Lonsdale.-Gå med dem med tejp, Välj den färg du gillar.-Klipp hörnen och finger ställen.-Göra detsamma i interiör ansikten.-Cut 4 täcker vad du vill och fixa det framsidan rutorna removables.Njut av din hyllor, använda...

Hur man gör ett par läder handskar inspirerad av assassins creed

materialtjockt läderläderbandverktygläder punchsaxför att göra ett par läder handskar för min assassins inspirerade creed halloween kostym jag skär lädret i halv hexagon formen men mycket längre passar min arm när virad runt det och stansade hål i ka...

Hur man fixar iPhone 5 tillbaka bostäder

Detta är en steg för steg Instruktiv handledning om fastställande, teardown och reparation av en Apple iPhone5.Steg 1: Steg för steg video om hur du reparerar din Apple iPhone 5 LCD-skärmDetta är en video visar att reparera en iPhone 5 i detalj. Denn...

Hur man Rygghäftning läder

Hand sy lädret är lättare än du tror! Jag gillar att sy läder med en Rygghäftning. Det liknar en backstitch i styrka, men skiljer sig genom att du sätter båda nålar genom varje hål. Allt du behöver är lite tålamod, starka händer (eller stark tång!) o...