Hur man gör en sol telefon laddare ryggsäckHej! Detta är min första instructable så låt mig veta vad ni alla tycker!

Under längst tid, hade jag velat en laddare som jag inte hade att plugga i, en jag kan lita på när jag är utanför. SÅ detta är vad jag kom med. En awesome lätt att göra sol laddare! Många av delarna kan vara enkelt 3d tryckt!

Så jag kommer att visa dig hur man gör en anständig laddare kan ladda en vanlig smartphone, batteribackup, etc. via USB! Omriktaren säger runt 1-2 ampere, men gör lite matte med din panel! Jag kan inte garantera att! Det kan ladda min LG G3 upp cirka 10% under ca 20ish minuter. Men det fungerar och det är mycket praktiskt :D

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en sol USB-laddare! (enkelt!)

Tack för alla åsikter killar! Om du vill läsa mitt nyhetsbrev klicka härVälkommen! Jag kommer att visa dig hur man gör en sol USB-laddare som ut lägger om 6v och är perfekt för laddning anthing som använder USB. Detta är perfekt för någon ny till löd...

Hur man gör en sol mobiltelefon laddare

Om du tror att detta instructable är värdig, ge behag mig en omröstning i "Apocalypse beredskap", "Guerilla Design" och "Göra energi" tävlingar!I en akut situation är kunskap makt. Om SHTF och världen går till kaos, kommer du...

Hur man gör en Skype-telefon? TELEFON HACKA!

I dagens video kommer jag visa dig hur man gör en Skype-telefon hemma nästan gratis!Steg 1: Handgjorda Skype telefon.Handgjorda Skype telefon kommer att hjälpa dig om du fick ingen mikrofon och hörlurar, men du måste tala på Skype omedelbart. Det är...

Hur man rengör en Samsung telefon

dag jag ska visa dig hur man rengör en Samsung telefon. Ibland, efter att ha telefonen för så lång tid, kan det få smuts och skräp inuti. När detta händer fungerar det också.Steg 1: Öppna upp din telefon. Först måste du öppna upp baksidan och ta ut b...

Super enkel DIY A sol USB-laddare ryggsäck!

Låt solen lånar du makt när du behöver kraft och batteriet är dött ~ prisa solen!Här delar mitt senaste projekt, en sol USB-laddare ryggsäck ~Steg 1: Vi behöverHårdvara:3W solpanel 138 X 160Lipo Rider V1.3LIPO batteri 38 * 42 * 3,7 mm, JST 2.0-gränss...

Hur man gör Lipo batteri USB-laddare/Adapter för telefon, iPod, MP3, etc.

i denna instructable video, jag visa dig hur man gör en enhet som använder ett LiPo (litium Polymer) batteri till USB-uteffekt. Du kan använda enheten för laddning/kör alla USB-enheter, t.ex. mobiltelefoner, MP3-spelare, iPhones, iPods, fläktar, lamp...

Hur man gör trådlös laddare eller trådlös led

Detta är enkel instruktion för att göra trådlös laddare eller trådlös ledde!Du kan ladda din telefon med detta! ** om din telefon stöder detOch kan göra det!Steg 1: Verktyg och materialVerktyg:-Lödkolv-Verktyg för att göra en slingaMATERIAL:-NPN Tran...

Hur man gör en kolfiber telefon fall

IntroduktionI behov av ett starkt, hållbart och skyddande telefon fall? Inte leta längre! Denna handledning kommer att berätta allt du behöver veta om hur man gör en kolfiber mobiltelefon fall. Kolfiber kompositer blir ett ledande material i olika br...

Hur man gör en silvertejp telefon fall

Steg 1: Varorna du behöverSteg 2: Hur man Måste du först anka tape.you kan hitta silvertejp verkligen anywhere.but jag hittade min på target och WalmartSteg 3: Du behöver en gammal telefon fall Kan du gå på dollar store och få en. Och det måste också...

Hur man gör en sol ugn

många människor litar på El eller gas, men har du någonsin tänkt på att använda kraften av solen för att laga?-Här är en grön, miljövänlig idé.Steg 1: Hur man...Material-Kartong (någon form kommer att göra)-Sax-Plastfolie-Aluminiumfolie-TapeSteg 2: S...

Hur man gör en kartong telefon

jag har alltid haft ett intresse för kartong. När jag var 7 gjorde jag en bil ur det, men jag tyckte att kartong modeller var för enkelt. Jag beslöt att göra något av kartong som var mer komplicerad. Jag bestämde mig på en telefon. Och ja, det funger...

Hur man gör en enkel USB-laddare

ok så idag im kommer att visa dig hur man bygger den enklaste enheten på jorden mycket grundläggande lödning färdigheternu för delarna:4AAA baterry innehavarenett fall för batterieten kvinnlig USB-sladd4AAA baterries (jag personligen använder toshiba...

Hur man gör en Altoids tin laddare

Idag kommer jag att visa dig hur man gör en Altoids telefonladdare. Deras en bra sak att ha i bilen eller stuvas bort någonstans i huset ifall strömmen går och du behöver ta ut din trogna mobiltelefon.Steg 1: Få det tillsammansLista:1 9v batteri klip...

Sol telefon laddare plånbok

Hej killar, jag hade denna idé för ett tag och nu har jag gjort det och jag vill dela den med dig. Super lätt och billigt. Bärbar sol laddare DIYbudget $10svårigheten Easytid 45minSteg 1: Titta på VIDEO!För att se hur jag gjorde det, titta på videon...

Gamla sol telefon laddare att ladda från och AA batterierna.

Hej alla,Jag har hittat en gammal och trasig sol telefonladdare på mina systrar plats och beslutade att ge det ett andra liv och återanvända den. Första tanken var att ersätta det gamla batteriet och löd den tillbaka men storleken och specifikationer...

Hur man gör en sol spis från en parabol

hur att bygga en sol spis från en parabolantenn och några andra billiga material....

Hur man gör en nr-data laddare USB-kabel

Din USB ut enheter kan angripas genom USB-porten under laddning. Detta har visat på Blackhat 2013 (https://www.blackhat.com/us-13/briefings.html#Lau, http://www.extremetech.com/extreme/157207-black-hat-hackers-break-into-any-iphone-in-under-a-minute-...

Hur man gör en cool telefon fall!

Detta är min första instructable jag hoppas du gillar och om du vill kan du redigera denDetta är vad du behöver: valfri färg kände [Jag valde lila eftersom dess min favorit färg] för basen och jag skulle rekommendera du brun för mun och stygn, vitt o...

Hur man gör en sol spis

material:VagnMarin batteriSolar PanelPower InverterUppvärmning PanelElektriska ledningarStålsätta boxasSpänning mätareSteg 1: Komma igång Till att börja, du kommer att behöva använda någon sorts vagn som din bas. Jag använde en gammal högtryckstvätt....