Hur man gör en sol ugnmånga människor litar på El eller gas, men har du någonsin tänkt på att använda kraften av solen för att laga?
-Här är en grön, miljövänlig idé.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en sol USB-laddare! (enkelt!)

Tack för alla åsikter killar! Om du vill läsa mitt nyhetsbrev klicka härVälkommen! Jag kommer att visa dig hur man gör en sol USB-laddare som ut lägger om 6v och är perfekt för laddning anthing som använder USB. Detta är perfekt för någon ny till löd...

Hur man gör en sol telefon laddare ryggsäck

Hej! Detta är min första instructable så låt mig veta vad ni alla tycker!Under längst tid, hade jag velat en laddare som jag inte hade att plugga i, en jag kan lita på när jag är utanför. SÅ detta är vad jag kom med. En awesome lätt att göra sol ladd...

Hur man gör en sol mobiltelefon laddare

Om du tror att detta instructable är värdig, ge behag mig en omröstning i "Apocalypse beredskap", "Guerilla Design" och "Göra energi" tävlingar!I en akut situation är kunskap makt. Om SHTF och världen går till kaos, kommer du...

Hur man gör en sol spis från en parabol

hur att bygga en sol spis från en parabolantenn och några andra billiga material....

Hur man lagar brunt ris i ugn

Detta är inte en snabbare metod för matlagning brunt ris, men det är en mycket enklare! Jag gör de flesta av mina dagliga matlagning på stovetop, så det är skönt att kunna frigöra en brännare och skjuta en av rätterna i ugnen.Jag hittade detta recept...

Hur man gör en sol spis

material:VagnMarin batteriSolar PanelPower InverterUppvärmning PanelElektriska ledningarStålsätta boxasSpänning mätareSteg 1: Komma igång Till att börja, du kommer att behöva använda någon sorts vagn som din bas. Jag använde en gammal högtryckstvätt....

Hur man gör en sol 3000 Watt

1 - gör en trä boll2 - Fäst 50 sockets att bollen3 - fästa nätkabeln och hänga kedja4 - ansluta alla kablar (alla svart tillsammans, alla vita tillsammans)5 - skruv i 50 LED-lampor.6 - koppla in den!...

Hur man gör en sol telefonladdare

Tack för att titta på!Obs: denna video visar inte upp på iOS app.Gå till ZebraComet.com för mer videor!...

Hur man gör en billig sol USB-laddare

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en sol USB-laddare från gamla trädgård lamporMed denna laddare kan ladda varje enhet som använder USB-porten för att ladda som: (mp3-spelare, iphone, psp's etc.)(I min sol laddare jag satte några led'...

Hur man gör en grundläggande sol ugn

Att göra din egen sol ugn är ett sätt att skära ned på El-användning. Även en grundläggande solugn kan användas att frosta och utföra som en långsam spis. Här är instruktioner för en grundläggande sol ugn som inte kostar mycket att göra.Principen bak...

Hur man skapar en rundstrålande sol spis!

Hej! Om du har kommit hit sedan undrar du hur man skapar en sol spis. Det finns en massa olika Solköken ute och vår design är en av många. Vår är centrerad kring en design som fångar solen från alla håll och inte har till vara vände hela dagen. Hoppa...

Hur man installerar en ugn booster fan på de billiga

Våra sovrum är alltid antingen kallt på vintern eller varmt på sommaren. Det faktum att byggaren bud upp genom att installera bara ett register i rummet och rummet själv är precis ovanför garaget hjälper inte heller.Med hjälp av en digital termometer...

[SGZ] Hur man gör en perfekt sol laddare (billigt, pocket storlek)

HejJag är sgzDetta är min sol laddare som kan ladda din smartphone.denna sol laddare har ett uppladdningsbart lit-jon batteri och du kan ladda det med sol eller USB-laddare.som ni kan se detta är i en kassett fall och det är fickformat.OK kan göra de...

Hur man fixar en YLOD PS3... med en ugn.

För att starta, jag ska först bara erkänna att jag har alltid varit en XBOX 360 fan boy. Jag har gjort min beskärda del av förlöjliga PS3, och även avskräckt människor från att köpa en. Men det var alla före Gran Turismo 5, som hade bokstavligen mig...

Hur man gör en Bushcraft Hobo ugn

Hej och Välkommen till en annan Instructable av mig Capsos.Jag hoppas du njuta av dessa och se till att du kolla in min andra Instructables här, också med att om du är i Bushcraft eller skulle vilja se lite mer på vad jag undervisar sedan Vänligen ko...

Hur man gör hård kokt ägg i en Halogen ljus uppvärmd ugn

när jag var liten, några av mina vänner hade lätt baka ugnar. Denna enhet är i grunden bara en glödlampa i en låda, ja nu finns det en vuxen version av detta begrepp förutom det är noggrant konstruerad för att arbeta med termodynamikens lagar och ska...

Hur man mal en perfekt cirkel i Corian att göra ett vakuum tätning för en trä ugn

jag bygger en vakuum ugn för att torka trä. Den är gjord av 12" PVC Pipe--se hur man peka på ett stort hål i en stor PVC-rörJag använder solid yta Counter-Top materialet Corian eftersom det inte är porös och det är relativt stark och en 1" tjock...

Hur man lagar en filet mignon på grill och ugn

Filet mignon är en biff av filé. Lär dig att laga Filet mignon perfekt på Grill/ugn av Chicago biff företaget recept episod. Titta på alla biff recept https://goo.gl/9j2naHFilet mignon matlagning avskrift:Hej jag är kocken Philippe, corporate chef fö...

Hur man roa småbarn

jag har varit att tillhandahålla privat barnomsorg för spädbarn och småbarn (3 månader - 2 år) för de senaste sex åren och under den tiden har jag kommit upp med ett brett utbud av aktiviteter som jag har använt att hålla dessa små människor upptagen...