Hur man gör en Super Mario Bros: "Bowser" kostymKungen av Koopas, Bowser är en awesome skurk! Min vän ville vara hot av Mushroom Kingdom för Chicago komisk och Entertainment Expo. Tja, syftar jag till att behaga! Låt oss komma igång skall vi??

* Denna dräkt är mycket varmt, eftersom det är madrassen skum. Du behöver definitivt en fläkt eller en istillbehör väst

Material:

-Madrass skum (vi kunde få massor av gratis mattresmed skum från Verlo madrass sängkläder fabrik. Tydligen kasta de ut skummet som är oanvändbara för sina syften. Be och ni skall få)

-Luddiga tofflor

-EVA skum

-Musse Pigg händer

-sandpapper

-Bomull fyllning

-Klädhängare

-spray lim

-styrofoam

-Dragkedja

-Worbla

-isolering pipe skum

-svarta remmar / parachord

-nål / tråd

-papprör eller tunn PVC-rör

-Varmlimma

-svart färg

-plastidip

-svart genomskinligt tyg

-camelpak

-handhållen personliga fan

-grön, mörk grön, vit, brun, gul fleece

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man får nyare super mario bros Wii

1 Ladda ner homebrew kanal 2 nedladdning Riivolution http://rvlution.net/riivolution.zip 3 skapa en "apps" mappen på ditt SD-kort. Lägg innehållet i nedladdningen ("riivolution" mapp) i det. 4 Ladda ner nyare Super Mario Bros.-paketet...

Hur man gör en Super Mario Mushroom

Hej alla,Jag gjorde denna söta Super Mario Mushroom av polymerlera (jag använde Fimo) han var mycket lätt att göra även om jag rekommenderar viss erfarenhet av polymerlera. Du kan göra honom till charm att gå på telefonen eller väska, göra honom till...

Hur man gör en anpassad Mario Bros lampa

Jag hade en gammal lampa (de som har ett lock och rotera så att du kan se typ av ett landskap) och jag ville göra det ser cool så jag beslutat att ändra den.För detta projekt behöver vi:-En gammal lampa-Färgat papper-Acetat-Sax-LimSteg 1: Först måste...

DIY Super Mario Bros Cushion

Väntar på någon i vardagsrummet aldrig vara tråkig igen! : DVill du lära dig hur man gör detta Super Mario Bros kudde? Jag lära dig!Videon har instruktioner på spanska men har engelska undertexter c;...

Hur fick nya Super Mario Bros. U den minsta möjliga tid

Hej, och Välkommen till min mini-genomgång för nya Super Mario Bros. U! Jag säger "mini" för den här genomgången inte omfattar hela spelet. I själva verket omfattar den bara fyra av de nio världarna! Detta beror på att denna genomgång är för hur...

Hur installera nyare Super Mario Bros Wii

vissa människor kanske har hört talas om den fan-made hacket av den populära Wii spelet New Super Mario Bros Wii. Andra har inte hört talas om den. Saken är den, det är en fantastisk hacka, nästan hela spelet ändrades. Människor har ibland problem me...

Elektroniska LEGO Super Mario Bros. svamp

Inlämnad för godkännande av Instructables samhället, ge jag dig ett annat elektroniska LEGO projekt med en retro videospel tema!Använda exakt samma principer för design och konstruktion som min Elektroniska Super Mario Starmen, har jag byggt en annan...

Super Mario Bros Warp Pipe ljud effekt toalett Touch Sensor

Klicka här för att hoppa till videor av warp pipe i aktion!Är du uttråkad med din toalett gör den samma tråkig ljud varje gång du spola? Nåväl har jag just sak för dig! Att införa toalett toner! För låg, lågt pris på bara $9.95 per flushtone, kan du...

NESBot: Arduino Powered Robot slår Super Mario Bros till Nintendo

denna guide tar dig genom stegen för att bygga en NES spela robot.Du behöver:En Arduino Duemilanove (andra styrelser kommer förmodligen fungera, men du kommer att behöva justera stegen för din enhet)Arbetande NES konsolSuper Mario Bros. (Obs: detta m...

Super Mario Bros papper frågetecken Block

detta är pappersversionen av TechNerd1012's "Super Mario Bros. fråga Block." Jag gjorde detta Instructable av den enkla anledningen att jag hade ingen balsaträ och ville göra ett frågetecken block. Jag trodde djupt i minnesbanker för ett sätt at...

Super Mario Bros dryck glasunderlägg (Perler pärlor)

Hej alla!Detta instructable visar dig hur man gör en uppsättning dryck glasunderlägg med din favorit retro TV-spel använder Perler pärlor.I denna guide, jag har tagit mönstret för en uppsättning 6 Pac Man tema glasunderlägg, och du kan visa min andra...

Hur man tecknar Yoshi från Mario.

i detta instructable, jag kommer att lära dig hur man tecknar Yoshi från Mario.Steg 1: Hitta en bra referens bild När du drar Yoshi, måste du hitta en bra referens bild att få tanken på ritningen. Det är okej om du tar mycket tid att hitta ett foto....

Door Chain Of Super Mario Bros

Mitt namn är Emerson Pedroso, jag är skaparen av YouTube-kanalen DIY Workshop.Dagens projekt DIY workshop, vi kommer att göra en nyckelring port av Super Mario Bros, om du vill veta hur det gjordes följa bilderna ovan för att se videon förklarar i de...

Super Mario Bros inspirerade Wii USB-bas

i detta instructable jag visar dig hur jag anpassade min Wii med Super Mario Bros tema men mestadels hur du lägger till en laddare och USB-port till bas och konsol.VARNING:jag är inte ansvarig om du skruva upp din Wii, du kommer att ogiltigförklara g...

Awesome Super Mario Bros. påskägg!

My son is going through his Super Mario Bros. phase. Jag vet inte att jag någonsin kom över mig. Spela Nintendo för oräkneliga timmar är en av mina käraste barndomsminnen. Med påsken runt hörnet trodde jag jag skulle överraska honom med dessa Awesome...

Hur man gör en 3D Mario Coin box!

Efter söka efter så lång tid för ett mönster som jag inte kunde hitta, bestämde jag mig att försöka göra mitt eget. Efter 4 svårt och frustrerande försök, jag lyckades, jag tror det visade sig ganska bra. Så här är jag... Redo att dela med mig av den...

Hur man gör en Super Bubble lösning med bubbla fläkt DIY

detta är en mycket lätt instructable om hur man gör en super bubbla lösning:-För detta behöver du följande produkter:-#1 kopp vatten#1/4 kopp av baby badskum#1/2 kopp varm grönsak suppleant#1/8 kopp glycerin#A bit av majssirapDu skulle få följande lä...

Hur man gör en super duper lätt cobble sten generator MCPE

Hej killar idag jag kommer att visa dig hur man gör en super lätt cobble sten generator i minecraft PE eller PC och allt du behöver är en hink med vatten, 1 hink med lava och en spade så låt oss komma igång!Steg 1: gräva Dig det du ser på bilden.Steg...

Hur man gör en super-ljusstark LED ljusramp (för video arbete etc)

Här är hur man gör en super-ljusstark LED ljusramp. Motsvarar en1000W glödlampa, och det är super bra för video arbete eftersom det har en dagsljus färgtemperatur och använder inte PWM för ljusreglering. Det finns 900 enskilda lysdioder i denna panel...