Hur man gör en varmluft ballong prydnad** om du gillar denna tutorial jag skulle älska det om du röstade på mig i tävlingen Holiday gåvor. Banner att rösta på längst upp till höger. **
Jag får inspiration från så många platser. När du surfar på restaurering hårdvara webbplats såg jag en bedårande varm luft ballong plantskola mobila. Det första jag tänkte var jag kan göra detta!

Jag gjorde min varmluft ballong prydnad, med hjälp av en plast jul prydnad köpte jag på 99 cent enda butik. Det fanns några söta rosa ornament det som skulle vara perfekt för en flickor mobil.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en varmluft ballong kostym

jag letade efter en bra Halloween-kostym i år. Jag ville ha något original och lustiga. Jag tror att jag åstadkommit både....

Hur man gör ett papper ballong / vatten Bomb

i denna tutorial jag visar dig hur man gör ett papper ballong och vatten bomb. Det är ett roligt projekt och ganska enkel också.Steg 1: Starta det För att starta, vik det övre högra hörnet på en 8,5 "x 11" papper ner så det utgör hälften av en k...

Hur man gör lätt julgran prydnad med glas Lampwork pärla och band

Denna artikel förklarar hur man gör en lätt julgran prydnad i detaljer. Låt oss kolla för att se hur. Älskar du glas lampwork pärla? Idag gjorde jag en julgran prydnad med glas lampwork pärla och band. Du kan göra detta lätt julgran prydnad pendent f...

Hur man blåser upp en ballong - avsugning

Hur man gör en avsugning Lära sig att blåsa upp en ballong. Tjej visar hur blåsa upp en ballong. Avsugning. Göra ballon avsugning....

Hur man gör en 2 ballong steg

denna ballong design är enkel och ganska lätt att göra. Det tar bara ca 20 minuter för att göra första gången, och med ytterligare träning, detta kan göras så lite som 5 minuter.När komma till ballonger för detta projekt, hittar du några bokstäver oc...

Hur man gör Stress gratis ballonger!

Med saker som du troligen har hemma! YAY! :)Steg 1: Saker du behöver * mjöl* mäta cup (ingen spelar roll vad det är men om det är riktigt små kanske du måste hålla fylla den)* tratt (jag inte har en så jag gjorde en med papper. men det lilla hålet va...

Hur man gör Origami en ballong

Du kan spela med detta papper ballong genom att studsa den i din handflata.Steg 1: Vita sidan uppVit sida upp, vik papperet på mitten.Steg 2: Vik höger sidaVik höger till vänster.Steg 3: Öppna översta lagret Öppna översta lagret och squash vik hörnet...

Hur man gör Julen träd prydnad för skrivbord dekoration

Har du några idéer för att dekorera din ljuva hem till jul? Här, har jag kommit upp denna pärlstav Christmas tree för dig! Kolla upp det!Steg 1: Material som krävdes för att göra tråd julgransprydnader:4MM röd pärlemor glaspärlorGröna Seed Beads0,3 M...

Hur man gör en anka kallar prydnad

jag turned(pun) en bit av furu till en prydnad! Vänligen rösta för mig faktiskt jobbade verkligen hårt på denna video!...

Hur man gör ett papper ballong

detta är en papper ballong (:Steg 1:Steg 2:Steg 3:Steg 4:Steg 5:Steg 6:...

Hur man gör en 3D tryckt prydnad

Skapa din egen 3D tryckta LED prydnad!Skriva ut delarna och lägga till en enkel krets att krydda ditt träd!Steg 1: VideoTitta på denna video istället för skriftlig handledning, eller använda den för att se steg utförs samtidigt följande tillsammans!S...

Hur man gör en PVC ballong Shooter

detta är en awesome enkel leksak som kan sköt pennor hela rummet med liten ansträngning. Allt du behöver är några pvc och en ballong. Det är så enkelt att ett barn kan sätta ihop.Var försiktig skjuter detta eftersom det kan skada någon om du skjuta d...

Hur man använder vykort för prydnadsändamål

inreda ditt hem är en rolig och rolig aktivitet. Du kan köpa möbler eller målningar för att göra varje rum livligare än tidigare. Men visste du att du kunde också använda något från en samling som du har som, säg, vykort?Ja! Vykort göra perfekt hem d...

Hur man gör en Origami ballong av: Oliver

vänligen lära sig, det är super enkelt och roligt!Steg 1: gör en kvadrat 1. Vik diagonalt för att göra en rätvinklig triangel.2. skär av botten. (Jag föredrar att använda händerna)3. veckla uppSteg 2: Folding triangeln 1. Vik diagonalt till höger2. V...

Hur man gör tråd lindade julgran prydnad för skrivbord dekoration

Med julen kommer, vill du dekorera ditt hus? Så tur, här kommer jag att berätta du hur man gör Julen träd prydnad. Hoppas du kommer att gilla det! De material jag använt att göra julgransprydnader är gröna utsäde pärlor, röda pärlor och några kablar,...

Hur man ballong Twist

Hej, är mitt namn Trav. Jag är en ballong twister (tekniskt sett en balloonologist) på Downtown Disney i Kalifornien. Jag gör även många andra evenemang och fester. Jag är utbildad för ca 4 månader att göra ballonger och har spenderat de senaste 4 år...

Hur man vrider en ballong YOSHI

i detta Instructable jag kommer att visa dig hur man sno en ballong yoshi. Det är ganska svårt och inte bör prövas som din första skulptur (mine dök två gånger och jag var tvungen att tömma delvis 3 ballonger).Steg 1: ballonger du behöver 1 vit, 2 gr...

Hur man gör en jul önskelista Scroll prydnader

Hur man gör en jul önskelista Scroll prydnader(SE VIDEO)Detta är en stor liten jul prydnad som du kan få barnen delaktiga och har dem skriva deras jul önskemål på papperet. Och om du datum det, har du ett register över vad ditt barn ville i julklapp...

Hur man gör en choklad skål med hjälp av en ballong + choklad omfattas jordgubbar

Idag ska jag visa dig hur man gör en choklad skål med hjälp av en ballong, läcker dessert choklad omfattas jordgubbar, och några choklad tips och tricks.Jag lärde mig viktiga regler när jag gjorde det. Här några tips för dig:1. förlägga på ballongen...