Hur man gör ett billigt Orange ljus på Under 10 minuterdu behöver:
1. en Orange
2. en kniv
3. olivolja (helst)
4. en tändare eller en Match (eller något som kan tända en eld)
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett flerfärgat ljus

detta är hur man gör ett flerfärgat ljus. Detta kan användas för dekoration eller ljus.Steg 1: material Material är: 5-10 coulored kritor, en bit snöre, en dixie kopp och en keramisk behållare.Steg 2: Smälta kritor behöver du två kritor smälta samtid...

Hur man gör ett hjärta ljus

så alla hjärtans dag eller en årsdag närmar sig och har du ingen gåva att ge till yor speciella någon, allt du kan tänka på är rutan föga originella choclates eller rosor, tråkigt. Jag tycker alltid att en gåva som är trevligare än en gåva köpte, och...

Hur man gör ett billigt och lätt Quilling verktyg

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man bygger ett quilling verktyg whicks är snabb och lätt att göra. Det kanske inte bäst men det kan lätt göras.Steg 1: Du behöver sax, en tom penna, tejp och en tandpetare.Steg 2: Först minska stadens,...

Hur man gör ett billigt vapen från billiga saker

Hej jag gjorde denna insturcable för zombie apocalypse tävling, jag kommer att visa dig hur man gör en enkel vapen som kommer att skjuta pennor, pinnar och även stakes!!Steg 1: materialSå är detta projektet med material som är lätt att hitta.Vad du b...

Hur man gör ett usb fan för under $5 eller gratis

im kommer att visa dig hur enkelt det är att göra en liten personlig fläkt som är både lätt att göra och billigt.Detta kan fungera i din pc, laptop, eller någon plats som du har en usb, detta är en måste har när du reser, utanför med din laptop, i bi...

Hur man gör ett billigt bokomslag!

Detta är en DIY som är super enkelt och överkomligt för alla bröt college kid. Du behöver bara ett par saker, en bok, sax, en papperspåse och en pennaSteg 1: Steg 1: skära påsen Så vill steg ett du skära påsen på kortsidan där påsen viker till kompak...

Hur man gör ett tangentbord natten ljus

Hej! Jag är Johans och detta är min första Instructable.Jag är ledsen om jag stavar fel någonting, jag är brasilianska och min engelska är inte så bra.Du som använder du dator i mörkret? Jag gör det!Men ibland önskar jag att det vi lite ljus att hjäl...

Hur man gör ett riktigt liv Octopussy! (I 1 minut)

OCTOPUSSY!Steg 1: Vad är en Octopussy? An Octopussy är ett mycket sällsynt konstgjorda djur. De är en konstig kombination av bläckfisk och en fitta katt. Bidra till att baka den mycket sällsynta Octopussy genom att läsa denna guide!Steg 2: Saker du b...

Hur man gör en Cool ull armband i Under 5 minuter!

Steg 1: Skär ull Skär ullen till den längd som du vill. Se till att det fortfarande kommer att passa runt handleden när vikas på mitten två gånger. Jag använder garn så länge som min arm.Steg 2: Knyta den Slips garnet i ena änden och hålla till det t...

Hur man gör ett tecken på gården

hur man gör ett tecken på gårdenUnder ett valår har gård skylt blivit en allt vanligare tillbaka droppe till våra dagliga liv. Dessa mini skyltar kan användas för mycket mer än bara bekanta dig med den nuvarande kandidatens namn. Vägbeskrivning till...

Hur man gör ett ljus från en Orange

Jag visar hur man gör ett ljus ur en apelsin. Detta är ett snabbt och enkelt projekt som endast tar några minuter och har vackra resultat. Orange ljuset kommer att pågå några timmar och ge bort en fin aromatisk skickas. Detta ljus kan användas under...

Hur man gör ett ljus av en orange (2)

detta instructable visar dig hur man gör ett ljus ur några vanliga hushållsartiklar.Steg 1: Saker du behöver -Orange-Kniv-Olivolja-Lättare eller matcherSteg 2: -Skär apelsinen i hälftenSteg 3: -Dra ut fruktbitar, lämnar center kolumnen i kryssadeSteg...

Hur man gör ett vatten ljus

Jag visar hur man gör ett mycket lätt vatten ljus. Denna typ av vatten ljus är en veke som är centrerad inuti en burk fylld med vatten. Veken är drivet av ett tunt lager av olja ovanpå vattnet.Steg 1: material-Matolja-VattenBehållare/burk-Ljus veke-S...

Hur man gör ett hemligt ljus

Jag visar hur man gör ett hemligt utrymme längst ned i ett ljus. Detta projekt använder ett vanligt ljus som ändras genom att borra ut ett fack i botten. En klistermärke, ljus etikett eller cirkel av papper sedan limmas mot botten av ljuset som täcke...

Hur man gör ett RockBand gitarrspel Robot!

För min första instructable...Vad kan jag säga, jag älskar att trumma bort på rockband setet men det är sällsynt att jag har någon att spela med mig; kanske jag behöver fler vänner, men ur min till synes ensam life(jk) kommer en ganska cool svårlösta...

Hur man gör ett förkläde av gamla Jeans

Threadbanger har varit översvämmad med frågor om vad man ska göra med gamla jeans, här är ett hopkok som inte kommer att lämna dig stökigt i köket! På denna episod av Decor det själv, Meg visar oss hur man gör ett förkläde av ett par gamla jeans. För...

Hur man gör ett par änglavingar

I detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja...

Hur man gör ett trådlöst tangentbord laddningsbara

Hur man gör ett trådlöst tangentbord uppladdningsbaraNågra enkla steg och (billigt USB power bank) kan göra ett trådlöst tangentbord laddningsbara. Vänligen titta på video för en detaljerad förklaring.Tack för att titta på. Om det hjälpte snälla som...

Hur man gör ett uppladdningsbart batteri för ett projekt

Helllo. I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ett uppladdningsbart batteri kan använda den i ditt projekt. Detta är mycket billigt och lätt. Ledsen om bilder jag har problem med min kamera. Jag hoppas du gillar min instructable om...