Hur man gör ett par änglavingarI detta Instructable kommer jag förklara hur man gör ett par vingar som skulle kunna användas att klä upp som en ängel, fågel eller något annat med befjädrade vingar (till exempel vissa arter av dragon).

Motivationen för denna outfit var 1) jag vilja göra ett spektakel av mig själv, 2) jag skulle lokala surfare mot avloppsvatten maskeraddräkter boll, temat är återvinning. Jag bestämde mig att gå som en återvunnen människa. Detta utvecklades till "Återvunnet Elvis", även om jag såg faktiskt mer som "Återvunnet Morrissey".

Jag är något av en perfektionist och ville göra vingar det bästa som de kan vara, därför jag tillbringade omkring 70 timmar på dem. Det finns många genvägar som du kan vidta för att göra det i mycket mindre tid.

Det är ganska svårt att betygsätta de kostnader och svårigheter med projektet; Jag tillbringade ungefär 200 pounds på vingarna och en annan 200 pounds på resten av angel outfit, även om du kunde göra det för nästan ingenting med lite ansträngning. Jag kommer att förklara när vi går igenom. När det gäller svårigheter, det är inte tekniskt komplicerat men det kräver mycket tålamod. I detta Instructable beskrev jag de flesta enkla praktiska och matematiska metoder som används för att göra vingar; Jag har tagit på sig mycket lite tidigare kunskap och förmåga. Ha tålamod med dessa passager om de inte gäller för dig.

Om du bestämmer dig att göra vingar från detta Instructable Vänligen se till att du läsa alla det försiktigt först, sedan Läs väl före den punkt du arbetar från för att du plocka upp alla relevanta punkter innan du går vidare.

Kommer du att upptäcka senare hur jag fäst vingarna, men jag kan säga att jag dansade hela natten och en särskilt irriterande man försökte dra vingarna av men de stannade på. Jag ramlade han drog så hårt.

Jag älskar uppfinna saker på min fritid; Jag har uppfunnit ett nytt sätt att formgjutna öronproppar från ett kit; min gjutna öronproppen företagets hemsida kallas ZenPlugs jag har utvecklat en ny teknik för att göra gjutna simning öronproppar, sova öronproppar och snarkning öronproppar som du kanske finner intressant, jag har två patent i väntan på dem. Jag arbetar också för närvarande på en helt ny typ av råtta repellent enhet som använder teknik aldrig innan används i detta område.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör ett par små skor!

Dina fingrar känner naken? Att göra en docka eller du har en docka utan någon skor? Har otroligt små fötter och kan aldrig hitta helt rätt par skor?Väl har jag fått nyheter för dig!Jag ska visa dig hur man gör dessa små skor. Du kan använda dem för v...

Hur man gör ett par bälgar

Ett användbart stöd för att en välljud öppen eld, eller helt enkelt en fin dekoration att pryda din eld surround. Oavsett anledning, kommer att gör din egen par bälgar utmana din kreativa safter och bättre din träbearbetning färdigheter!För detta och...

2 x 4 tävling - hur man gör ett par häckande sidobord

jag alltid söker en ursäkt använda min makt verktyg så när jag blev ombedd att delta i denna tävling 2 x 4 var jag mer än gärna vara till lags. För min inlämning ville jag göra en pjäs som krävs för mig att förvandla 2 x 4 till något som skulle vara...

Hur man gör ett par converse egna

hur du anpassar din egen Piara Converse, vill vara annorlunda än andra? vill du designa dina egna skor?Material:Tjockt papper,zacto kniv,skärbräda,Spray färg eller färg,ett par converse skor.Steg 1: Först ta skosnören ta av skosnören att inte röra up...

Hur man gör ett par moderna mässing taklampa lampor

Detta var ett roligt projekt! Modfrugal hade fiskat efter ny belysning i vår matsal, och drogs särskilt till denna moderna taklampa av de begåvade designers på Lambert och Fils. Det finns också en DIY version från designer Lindsey Adelman som hade få...

Hur man gör ett par fleece Twi'Lek Lekku att bära som en hatt.

Material lista:Blå Flece (filt från Ikea £5)Brun Fleece (filt från Asda £2)Polysyrene pärlor (£3 från Hobby båtar för mer än tillräckligt pärlor)Brun och blå/vit tråd3 inches av sy i kardborrband eller andra sutible fastning.Jag ville göra några rikt...

Hur man gör ett par läder handskar inspirerad av assassins creed

materialtjockt läderläderbandverktygläder punchsaxför att göra ett par läder handskar för min assassins inspirerade creed halloween kostym jag skär lädret i halv hexagon formen men mycket längre passar min arm när virad runt det och stansade hål i ka...

Hur man gör ett par pärla Ball Drop örhängen för brudar

Det finns hundratals pärlörhängen mönster på vår hemsida. Dagens DIY örhängen projekt handlar om ett par lätt pärla ball drop örhängen för brudar. Som ni kan se på bilden, använt jag bara vita och gula pärlor för att göra huvuddelen av örhängen med e...

Hur man vände ett par gamla jeans till ett par bojad shorts

Just gjorde ett par gamla jeans till ett par bojad shorts. Älskar det!...

Hur man gör ett par söta örhängen hemma i 5minutes!

Här är steg för det, men först samla in dessa saker;-Två örhängen krokar-Fyra, små föremål att hänga-Två medelstora objekt att hänga-Två små ringarJag fick praktiskt taget dessa små saker från ett armband som jag hoppades att sätta i papperskorgen! S...

Hur man gör ett papper plånbok

med några leveranser och tid, kan du enkelt skapa en papper plånbok som rymmer upp till 6 kort och en tuss av pengar. Du behöver följande:-2 pappersbitar 8,5 x 11 tum (detta kan ersätta ett färgat papper så länge det håller samma mått)-1 par saxar (e...

Hur man gör ett släktträd liv hänge

Hello fellow Instructablers!Detta Instructable visar dig hur man gör ett livets träd hänge med familj birthstones. Grenarna kommer att avgrena för att visa hur familjen är ansluten, att göra denna taklampa ett sant släktträd! Livets träd hängen är en...

Hur man stämmer ett trumset

kanske viktigaste färdigheten som trummis kan ha är kunskapen att få rätt balans och maximal prestanda från sina trumset. Förmågan att ratta en trumma eller en hela kit är ett ovärderligt verktyg för en trummis som vill låta hans (eller hennes) bäst....

Hur man gör ett radband av Paracord

The Rosenkransen är en metod för bön används främst av katoliker. Man använder pärlor på ett snöre eller kedja som används för att hålla reda på vilka bön du säger medan du mediterar på mysterierna i evangelierna. Om du vill veta kolla mer om Rosenkr...

Hur man gör ett papper hantverk: papper hantverk grundläggande tekniker

I detta Instructable kommer vi göra en tutorial om hur man gör ett papper hantverk med några grundläggande tekniker som anges enligt följande:Papper MachDecoupagePapper klippa och CollageStämplingStencilingArbetar med kartongVi kommer diskusar varje...

Hur man gör ett förkläde av gamla Jeans

Threadbanger har varit översvämmad med frågor om vad man ska göra med gamla jeans, här är ett hopkok som inte kommer att lämna dig stökigt i köket! På denna episod av Decor det själv, Meg visar oss hur man gör ett förkläde av ett par gamla jeans. För...

Hur man köper ett hus (UK)

ser till att få på fastigheten stege men inte säker på var du ska börja? Denna instuctable tar dig genom allt du behöver veta om hur man köper ett hus via en fastighetsmäklare. Internet är proppfulla full av hyresgäster eller villaägare som har haft...

Hur man gör ett litet rum se stor

en fråga upprepade gånger hört av inredning och designproffs är hur man gör ett litet rum ser större.Oavsett hem inredning – om samtida eller land - håller de flesta villaägare; mer utrymme skulle vara bra. Oavsett house storlek eller layout är ett e...

Hur man gör ett elektriska cigarett [mycket lätt]

detta är en handledning om hur man gör ett elektriska cigarett och mycket lätt. Jag såg The Tourist nyligen och tänkte göra en elektriska cigarett som Johnny Depp röker men tyvärr, ingen vattenånga.Steg 1: Verktyg och material material -1 liten tryck...