Hur man gör feer visas på ditt barns födelsedagsfest!Min snart 8 år gammal dotter ville en fairy tema födelsedag så jag beslöt att göra det till en extra speciell. Jag skapade en mycket enkel effekt som gjorde alla part publiken tror att riktiga feer gjorde ett framträdande bara för dem!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man håller ormar från ditt hus

Letar du efter den bästa sättet att hålla ormar borta från din house? Dina chanser att ha orm kontroll problem öka kraftigt när du har ett sunt ekosystem med en mängd olika vegetation, djur och insekter. Dessa reptiler kan vara en fara för villaägare...

Hur man gör text visas som en "bakgrund" bakom ett element i Photoshop.

Detta Instructable kommer att förklara hur man gör text visas bakom objekt i ett digitalt foto med hjälp av Photoshop.Steg 1: Dra ett foto till Photoshop ikonen för att öppna bilden.Steg 2: Klicka på text verktyg och välj teckensnitt, storlek och sti...

Hur man gör ord visas på dina bilder

dag ska jag visa dig hur man gör ord visas på dina bilderSteg 1: Ladda ner appJag laddade ner phonto. Det är awsomeSteg 2: sista stegetGå till app och ta en bild från bildgalleriet. Klicka sedan på knappen penna och du kan välja typsnitt och algin. V...

Hur man gör en katapult för barn med klädnypor

Hur man gör en katapult för barn (se VIDEO)Detta är en enkel att göra katapult för barn med två klädnypor, två hantverk pinnar och lite lim. Det kan starta små objekt upp till 40 fot om riktad korrekt. Detta gör ett bra komplement till barnets fighti...

Hur man målar en bild på ditt golv.

Detta Instructable visar dig hur man måla en väggmålning på golvet. Självklart vill du inte göra detta om du hyr etc. Min situation är jag behövde ett nytt golv i mitt kök eftersom den ursprungliga linoleum var mäktiga bar ut och slå ner, och jag int...

Hur man tecknar Rigby (regelbunden Visa)

lära sig hur man drar Rigby från regelbunden Show med den bästa ritning handledningen...

Hur man tar en bra bild på ditt husdjur

det kan vara svårt att få din sällskapsdjur till innebära ganska för en bild. Jag försökte allt med mitt över aktiva Holly monster hund och här är några av mina bästa fototips! -Woof!Snabba Tips:1. tvätta fluffiga kvällen innan och inte över mata din...

Hur man en stor fort för dina barn!

Kolla denna handledning om hur man gör en awesome fort för dina barn! Nu kan komma igång!Steg 1: materialPersonligen tycker jag, att göra en lista för att hitta de saker som jag behöver för fort. Jag och min vän vilja stanna uppe hela natten i fortet...

Hur man gör ett Experiment för barn

https://youtu.be/GAFAv73w_pASteg 1: För att göra ett Experiment för barn du behöver!För detta experiment behöver du:1. en transparent väska2. en plast vattenflaskor.3. färg4. saxSteg 2: I detta instructables tutorial jag visar dig hur man gör DIY man...

Hur man gör en baby pojke (eller barn) vävstol charm

Välkommen! I hans tutorial ska jag shpw dig hur man gör en pojke eller kid vävstol charm, hoppas du gillar det och ha roligt att göra. Också du inte forgwt att ♥, kommentera, betygsätta och följ, inwould verkligen uppskatta den, nu Låt oss starta :DS...

Hur man gör en robot för barn (Sentry Gun)

Som bedriver robotics, definitivt vill göra en robot. Och den omedelbart uppstår ifrågasätta, hur man gör en robot med egna händer? Om du vill skapa en robot måste en mängd av ett svårt radio komponenter. Också, för byggandet av roboten, kommer du be...

Hur man gör en get lada/alla Barn

1. gå till en lokal trä butik och köpa nödvändigt material2. beroende på storleken på ladan tillskuret 2/4Köp en bok om hur man bygger lador som är där jag fick min från och den hjälpte en lottLedsen jag har inte så bra information det är svårt att f...

Hur man skriver in 2007 Visa ditt hjärta hjärtans dag projekt tävling!

Vinnarna 2007 Instructable hjärtans dag tävlingen har aviserats!Klicka här för alla hjärtans dag Contest 2008!Gratulationskort föreningen uppskattar att cirka en miljard valentines skickas varje år. 1 är detta verkligen något att vara stolt över? Vad...

Hur man spela in och Visa ventil demo filer

Hej och Välkommen till min guide om in ånga Demos.Om du spelar på servrar och du märker människor som inte följer reglerna för servern, vad jag du skulle vilja rapportera dem. Men du behöver bevis innan du kan framföra ett sådant krav. Luckly, Valve-...

Hur man säljer komponenter från ditt projekt/Instructables

märkte jag att många av oss försöker sälja komponenter från våra Instructables till andra användare, men det är inte riktigt ett standardiserat sätt att göra detta.På min fritid skapade jag en webbplats som tillåter oss att göra just det! Du kan se d...

Hur man få ut något av ditt öga

vanligtvis om du får något i ögat, ögat kommer att riva upp och tvätta ur det utländska förkroppsligar. Ibland, dock något får i ögat och du kan inte riktigt få det. Ett par av hälsa och säkerhet varningar innan vi får vad det än är ur ditt öga. Förs...

Hur man gör de vises sten

The Sorcerer's Stone är ett mycket viktigt objekt i den första filmen av Harry Potter. Thats varför jag har försökt att åstadkomma gör denna magiska föremål. Eftersom jag har lyckats göra de vises sten, anser jag att du också bör ha din egen. Jag har...

Steg för steg Guide: hur man installerar en Voip-system på ditt kontor.

Har du någonsin velat ringa via din internet-anslutning? Jag har Tja goda nyheter för dig, idag vill jag ge dig 2 alternativ att ringa med din Internet, behöver du bara köpa en Analog telefon Adapter och registrera dig för ett företag VoIP leverantör...

Hur man rita Stick feer

detta är ett bra sätt att roa små flickor. De kan lära sig att dra älvor och oftast även de mest konstnärligt utmanas människor kan göra detta. Jag tror detta skulle vara bra för ansiktet målare eftersom den mer cartoonish stilen kommer att roa de fl...