Hur man gör galna magiska Trick med papper bollar

I denna video kommer att som jag gjorde för den nya dimensionen som YouTube kanal jag lära dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett par papper bollar. Detta är en riktigt cool trick och nu du kommer att lära sig det. I detta trick du ska rödspätta fyra papper bollar ner på bordet och skilja dem åt. Sedan kommer magiskt papper palls alla teleport över till en av papper bollar! Detta trick liknar den klassiska magi knep kallas hoppande mynt och kan vara riktigt effektiv!

Relaterade Ämnen

Hur man gör galna magiska Trick med en penna

I den här videon visar jag dig en video som jag gjorde för min YouTube kanal nya dimension som lär dig hur man gör en verkligen göra sval magi Knep med ett objekt som du kan hitta liggande nästan överallt du går, en penna! Detta trick är mycket enkel...

Hur man gör en låda med papper

i den här guiden kommer du se hur man skapar en enkel låda med papper (durex, bond eller vad du vill)....

Hur man gör en god julkort med papper Quilling strumpa

Denna handledning visar hur man gör en god julkort med quilling papper lagerhållning. Det är ett enkelt quilling papper DIY projekt för alla att prova.Steg 1: Material och verktyg som behövs för att göra detta quilling papper lagerhållning julkort:5...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med halm och kapsyl

Hur att sticka halm genom kapsyl. magiska trick revealed! [MÅSTE SE]I den här videon lär jag dig hur man gör en awesome magiskt trick med ett sugrör och en kapsyl. Detta trick är häftigt eftersom den använder objekt som är helt vanliga!...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med fyra ess

I den här videon kommer jag lära dig hur man gör en galen magiskt trick med fyra ess! Detta trick är riktigt cool och kräver mycket lite övning så även en komplett nybörjare kan dra bort!...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med packen av kort och ett mynt!

I den här videon som jag gjort för min YouTube Chanel ny dimension där jag kommer lära internet att göra awesome trollkonster som kommer att blåsa folk sinnen lär jag dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett mynt och en packe av kort. Det...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med ett mynt och en kopp!

I den här videon ovan kommer jag lära dig hur man gör en awesome magiskt trick med ett mynt och ett glas cup!...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med ett signerat kort

I den här videon kommer att som jag har gjort för min YouTube kanal ny dimension jag avslöja för dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett signerat kort! Detta trick är verkligen awesome! hoppas ni gillar det! Detta är ett oerhört effektiv...

Hur man gör avancerade magiska trolleritrick med signerat kort

I den här videon lär jag dig hur man gör en awesome magiskt trick med ett signerat kort. Detta trick kräver mycket fingerfärdighet och trotsigt är avsedd för personer som är mer avancerade i kort magi. men om du lägger tid i att lära sig detta awesom...

Hur man gör en snöflinga med papper

Gillar du snöflingor som drabbade till ditt fönster på vintern?Och du wan för att gör din egen snöflinga med papper? Om du vill göra, är du på rätt plats att lära sig hur man gör.Steg 1: Flod dina papperFörst och främst måste du ha en kvadratiska pap...

Hur man gör en Yoshimoto kub med papper

En Yoshimoto kub är en kub som oändligt fälls över honom. Du kan vika det Hursomhelst men du kommer aldrig stött på ett problem medan vikning som kommer att göra du måste gå åt andra hållet. I detta Instructable kommer jag lära dig hur man gör kuber...

Hur man gör The Blender Trick med Nunchakus

Hi guys heres en dubbel freestyle nunchaku flytta jag skapade kallas blandaren, det tar lite av praxis men värt det du kan också göra denna flytta med eld chux eller poi....

Hur man bygger en säng Fort med papper och kontorsmateriel

om det finns en sak jag aldrig fick göra att mycket av när jag var yngre, det skulle inte vara fort byggnad. Jag har alltid gillat att göra saker, och jag fick knappt att bygga upp en hyfsad fort. Så vad var min första tanke in Fort tävlingen?Först b...

Hur man gör en båt med papper

här är vad du kommer att behöva:1. papperSteg 1: materialHär är vad du kommer att behöva:1. pappergöra vad jag gör, som bilderna! Okej.Steg 2: börja Steg 3: klar färdig! Dess cool Ja!!!Du kan maila mig om det finns ett problem här är det:ToXiCATOM...

Lätt DIY papper hantverk: Hur man gör Origami säng med sängkläder

Jag har alltid haft en speciell fascination gör Lätt DIY papper hantverk projekt och lära sig hur man gör Origami säng med sängkläder har varit mitt första steg på avenyn. Att göra ett enkelt papper hantverk en Origami säng för Doll House är en otrol...

Hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)

hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)Jag är en skärmen skrivare... av nödvändighet snarare än val. Jag är verkligen en drömmare med en touch av entreprenör. Jag har varit screentryck t-shirts för mitt varumärke "Rock och Ride" för...

Hur man gör själv 3D med Makeup

I video tutorial kan du se hela processen och det skulle göra mig otroligt glad om du skulle kolla upp och prenumerera på min youtube < 3Steg 1: Hur man gör själv 3D med sminkHelloo människor!Här är jag med en annan facepaint/makeup ser igen. Denna g...

Hur man färga påsk ägg med Kool-Aid

Hej stötarna!Jag ska visa dig hur man färga påskägg med Kool-Aid. Det är ganska enkelt och roligt. Kool-Aid är också mycket billiga. Det är billigare än att köpa ett ägg färgning kit.Så, låt oss komma igång!Steg 1: leveranser Vad du behöver:6 vita hå...

Hur man gör en Shadow Box med PVC - Hemlagad DIY Christmas Crafts

Hur man gör en Shadow Box med PVCHäromdagen var jag arbetar på ett annat PVC projekt och min underbart kreativa fru fläckig min skapelse och bad att förvandla det till en jul Shadow Box. Så är här ett bra sätt att göra en enkel shadow box för varje s...