Hur man gör Jigsaw Killers marionett, Billy, för praktiskt taget ingentingdetta instructable visar hur man gör en mask som ser ut som onda marionett från filmen "Saw".

Halloween är snabbt närmar sig och jag ville göra en stor kostym för en av våra partier. Jag älskar filmen "Saw" och det gav passande inspiration för en kostym. Jag gillar inte spendera en massa pengar på dessa projekt så jag har försökt att dra detta tillsammans spendera så lite som möjligt. Den aktuella kostnaden går till 99 pence (jag engelska) så jag känner att jag har uppnått vad jag föresatt sig för att göra.

Nu några ursäkter.
1. detta instructable är skriven efter att jag avslutat projektet. Först när det var klart insåg jag att det faktiskt såg ganska bra och jag ville dela den. Detta innebär att alla bilder är tagna från resterna. Om det är något oklart så fråga.
2. min digitalkamera verkar ha dött, lämnar bara min webbkamera för att ta bilder från. Detta förklarar varför de är dålig kvalitet. När jag får en ny kamera kan jag uppdatera dessa bilder.
3. jag är säker på att slita av någon annans idé som detta kan strida mot några upphovsrättsliga avtal eller liknande, därför rekommenderar jag att du gå och se Saw IV denna halloween så lite pengar får tillbaka till rätt personer och du kan känna mindre skyldig dig själv (även du kommer få se en bra film)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör Jigsaw Killers headtrap för nästan ingenting

detta är min andra bygga tema kring de "Såg" filmerna för vår Halloweenfest. Det Detaljer att bygga en replika huvudet fälla som bärs av Amanda i den första saw-filmen. Denna dräkt är för min fästman som sätter upp med min konstig men också går...

Hur man gör en skalle marionett

tid för halloween igen och vad är halloween utan några spooky skellitons? Heres hur man gör en skalle marionett med en gammal tennisboll!Steg 1: material 1. gamla tennisboll2. sharpie (eller markör)3. skärande verktyg (kniv sax etc.)Steg 2: smile! sk...

Hur man gör en papper marionett

Denna handledning är på väg att göra en papper marionett för barnSteg 1: I denna tutorial jag ska visa dig hur man gör en papper marionettBara Följ videon och göra en papper marionett...

Hur man gör en Python marionett

att göra dina egna python marionett är lätt. Följ bara dessa enkla steg för 66 och du kommer snart vara underhållande och glädja publiken.Våra dockor heter Guido. Du kan se honom i aktion på http://www.thehelloworldprogram.com.Här är vad du behöver:g...

Hur man gör en strumpan marionett verkar vid liv!

i min instructable, lär du dig hur man gör strumpan marionetter och andra typer av handdockor kommer till liv. Använd denna in_ (* structable att skrämma vänner (eller inte) på lunch, skrämma lärare på Visa och berätta, eller använda det någon annans...

Hur man gör en Fox marionett

Vulpes Vulpes, eller mer allmänt känd som rödräv, är den största och mest spridda av alla sanna rävarna. De är smarta hund-liknande djur... som älskar att lära sig om HTML! Du kan göra din egen fox marionett genom att följa dessa enkla instruktioner....

Hur man gör en trä marionett

detta är en instructable visar steg för steg att skapa en trä marionett docka.Steg 1: material Material du behöver är som följdeEn styrelse bestående av trä ca 20 x 20verktyg (jigg såg, ban såg, häftpistol)Tillval: färg eller tillbehör för huvudetfil...

Hur man gör en Dancing marionett

denna marionett flyttar sina armar och danser! Och gissa vad? Du kan göra det!Steg 1: Vad du behöver: Du behöver en lång kartong rör, 2 strån, sax, en svart markör, 2 stora Pom poms (tillval) och tape (valfritt)Steg 2: Peta tre hål i röret. Med saxen...

Hur man gör en strumpan marionett

Detta är den färdiga produktenSteg 1: steg 1vad du behöver:en strumpasaxnålkändeknapparullSteg 2: steg 2 skär två bitar av filt ut (Välj färger) och dessa kommer att vara din topp och kjol sy på kjol & topp och lägga till 1 eller 2 knapparSteg 3: ste...

Hur man gör en drake

En snabb och enkel box-kite med bara en enda spar. Det mesta du behöver kan återvinnas från din lokala mataffär eller burger gemensamma. Min lokala stormarknad säljer färska pajer i Flatbottnade påsar, takeaway väskor också fungera bra, men denna ver...

Hur man gå över Amerika

Hur att gå hela Amerika:För närvarande, går jag över hela Amerika.Uppdatering: Jag har avslutat min resa, där jag slutade i New Orleans och flög hem att återvända till forskarskolan. Följande skrevs under den andra månaden av min resa.SLUTET UPPDATER...

Hur man gör Summer från reläutgång (inledning)

Hej, vänner, idag jag kommer att visa hur man gör summern av reläet. Reläet är ingenting annat än en switch som kontrolleras av spänning som vi tillhandahåller. Anta att ett relä på 5 volt kommer att fungera som switch om vi ger 5 volt och en lite ov...

Hur man gör Ninja stressbollar

Dessa ninja bollar är anpassningsbara, mashable och perfekt för jonglering. Det bästa är du kan göra dem hemma för praktiskt taget ingenting.I detta projekt vända du några mjöl och en påse med party ballonger, i en färgglad parti av superhjälte stres...

Hur man gör en ledad papper marionett för animering

att göra rörliga bilder är glädjande och roliga--särskilt när du använder dina händer. Världens äldsta kända animerade funktioner skapades med papper utskärningar, papperslappar som ligger platt på en bakgrund och är flyttade bildruta-för-bildruta fr...

Hur man gör skugga marionetter Tutorial #1

Jag kommer att visa dig hur man gör 5 Shadow PuppetsLåt oss börja!Steg 1: fågelHåll händerna som ett V och cross 2 tummenVinka händerna in/ut till göra fågel flaxar wingSteg 2: FoxKlappa höger över vänster hand, ta upp tummen för öratFlytta tummen oc...

Hur man gör din drake

Gimbled 'Stormfly' och 'Astrid' från hur man tränar din drake 2Steg 1: PVC skelettDrakens skelett är PVC rörledning, balsaträ för gimbal och torr vägg pålar för benen och ge mig höjd.Steg 2: Papper Mache Jag gjorde de allmänna formen i huvud och horn...

Hur man gör en stor sats Kombucha

Kombucha är ett fermenterat te dryck populär i Ryssland, Kina och på andra håll.Kultur bildar en läderartade huden kallas "mor" som flyter ovanpå.Denna veckas Instructables TV episod visar hur att käbbla maneter-liknande "modern" och g...

Hur man roa småbarn

jag har varit att tillhandahålla privat barnomsorg för spädbarn och småbarn (3 månader - 2 år) för de senaste sex åren och under den tiden har jag kommit upp med ett brett utbud av aktiviteter som jag har använt att hålla dessa små människor upptagen...

Hur man gör en Longboard (reviderad och uppdaterad)

detta instructable kommer att vara en grundläggande guide om hur man gör en longboard.Eftersom jag inte kan eventuellt täcka allt, och även eftersom mycket av lärandet kommer med erfarenhet, som du kommer att behöva göra något forska och experimenter...