Hur man gör julen lyser Flash till musikenInledning:
Detta inlägg kommer att visa dig hur man gör flera delar av julen lampor blinkar till musik. Vi börjar först med en video som visar banan jag har byggt och börja bygga vår kunskap därifrån. Den krets som jag byggde var inrymt inuti en exit tecken. Det kan vara inrymt i nästan allt som det kommer att passa in eller bara inte kunde inhysas alls.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en jul Flash eCard

julen är precis runt hörnet. Är du redo att skicka gratulationskort runt? Den här gången, istället för att köpa ett färdigt kort från butiken, prova att göra en jul flash ecard, vilket innebär mer till dina vänner och familj. Följande guide visar dig...

Hur man gör en Cool flash gallery med din semester bilder

efter jul och nyår dagen, många vänner och jag har tagit massor av bilder. Nu vill jag dela fotografier av vinter landskap och landskap och bilder av holiday inredning med mina vänner, föreslå vissa mig att jag kan skapa en flash-bildspel med semeste...

Hur man gör en enkel flash-animation

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel flash-animering, använder Macromedia flash 5.Steg 1: Först öppna upp flash 5Sedan gör en grundläggande karaktär med hjälp av färg verktyg till vänster.Gå upp till infoga och Välj nycke...

Hur man drar Johnny Bravo (går till bollywood)

grundläggande ritning är att skapa ett mönster först sedan rita konturerna av din ritning.Hur man drar Johnny BravoSteg 1:Steg 2:Steg 3: Hur man drar Johnny Bravo går till bollywood...

Hur man installerar windows 7 eller 8 till blixt driva

Denna tutorial ska show dig hur man installerar windows 7 eller 8 verkligen på någon USB-lagring.Steg 1: Steg 1: Hämta NT6. X_fast_installerLänk:https://www.mediafire.com/?8a6k43iky874i0kSteg 2: Steg 2: utdrag och köra installationsprogrammet som adm...

Hur man gör en universell Flash fäste

fotografering är en dyr hobby, och jag har inte mycket pengar. När jag köpte min första belysning står fann jag det omöjligt att använda mina blixtar, utlösare och ett paraply på samma gång utan att köpa ett dyrt fäste för att passa dem alla på. Det...

Hur man gör en koppling Mod till din Nerf Nite Finder

Hej alla! Det här är på att göra en koppling mod till din Nerf Nitefinder så att du kan byta ut fat! Jag kommer antagligen att lägga upp en video på hur man gör en speedloader snart. Länkar till mina andra Nerf Nitefinder mods:http://www.youtube.com/...

Hur man förvandlar en Makelangelo 3 till en 3D-skrivare

Makelangelo 3 är ett enkelt sätt att börja lära sig hur man gör en 3D-skrivare. Det är i grunden ett skikt av en 3D tryck, utan dyra plast glödtråden eller brinnande heta munstycket som kan skada någon. Det skulle vara bra i ett klassrum, ett bibliot...

Hur man lägger upp Stencil effekter till möbler

Med land Chic lera-baserat prägling gips kan du skapa en vacker struktur på din bit som helhet, eller form upp reliefer som ser ut som de ingick i den ursprungliga pjäsen. Med en mängd olika färger att välja mellan, kan du noggrant matcha din bit trä...

Hur man gör en naken ägg till påsk

en "nakna ägg" är ett ägg som har inget skal. Låt mig säga det igen, ett ägg med ingen skal. Detta är inte något du normalt kör över och även när jag visar en naken ägg till någon de ofta bara få inte idén att skalet är borta – men ägget förblir...

Hur man gör julen Smores

nu i jul har jag skapat en semester dessert att äta och det är smores...Och i denna instrucables kommer jag lära dig hur man gör det.Steg 1: ingredienser Du kommer att behövaChokladkakaM ärMini marshmallowsGrahams kexSteg 2: Lägg kexen placera kexen...

Hur man förvandlar en 2D logotyp till en 3D-en

med Instructables glad robot logotypen som exempel, jag ska visa dig hur jag återskapa en traditionell 2D logotyp i tre dimensioner. Kunskaper om 3D-modellering och tillgång till nödvändig programvara antas för detta Instructable.Krav:2D logotypen (i...

Hur man gör konstgjord fiske bete till lite att nr $

jag kommer att visa dig hur man återanvänder några vanliga hushållsartiklar och göra dem till nya iögonfallande fiskedrag.Jag tänkte häromdagen om hur mycket det kostar för att köpa fiskedrag, när jag alltid förlorar eller bryta dem. Jag tyckte också...

Hur man använder och lägga till den inofficiella instructables add-on(for FireFox)

du kanske har märkt mitt inlägg på gemenskapens form, men om du inte som är ok. Jag skapade en tillägga-på instructables, gjorde jag det att göra mitt liv lättare och jag tänkte om det kunde göra mig lättare varför inte din. Så im kommer för att visa...

Hur man laddar upp 3D mönster till Repables

Nyligen har jag skrivit Instructables om hur man gör 3D-konstruktioner. Vad jag har inte delat är vad du gör med din design när den är genomförd. Andra än utskrift och använder min design, lägga jag också upp dem på repables. Repables är en online-fi...

Hur man gör ånga låter till Skype ljud

Denna tutorial ska show dig hur man ta ånga ansökan ljud och överföra dem till Skype.Steg 1: Steg 1: gå till din Steam-filer1. gå till enhet C:2. öppna programmet filer x863. Öppna Steam-mappenSteg 2: Steg 2: öppna mappen vänEnkelt är det!Steg 3: Ste...

ETextiles: hur man syr lysdioder och motstånd till tyget

hur man syr hårdvara till tyg med ledande tråd.Vill du ha mer eTextile hur-till DIY eTextile videor, tutorials och projekt?Besök sedan eTextile Lounge!Visa min komplett Instructables instruktioner video GUIDE för inledande eTextiles, mjuka kretsar oc...

ETextiles: hur man syr en Matbotix Range FInder till tyget

hur man syr en Maxbotix Ranger finder i projektet eTextile med hjälp av Mitsufuji tråd och en storlek 9 mellan handsewing nål.MaxBotix Range FInderMitsufuji ledande trådMellan nålVill du ha mer eTextile hur-till DIY eTextile videor, tutorials och pro...

Fungerar det: Hur man bär en Tutu kjol till kontoret

http://www.styleunited.com/TipsAndTrends/article/Work-It-How-to-Wear-a-Tutu-Skirt-to-the-Office nästan alla tjej eller kvinna älskar romantiska tutu kjol. Men visste du att du kan också göra denna stil ser office-lämplig? Här är några tips på hur man...