Hur man gör masker (Tokyo Ghoul Cosplay)Detta är en enkel instruktion om att skapa twin masker från Tokyo Ghoul. Du kan använda denna teknik för att skapa någon form av mask. Om du vill ta reda på hur man gör smink, kolla in min andra instructable på det: Twin makeup.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur till: Ghoul Makeup (Tokyo Ghoul Cosplay)

Detta är en enkel guide till Nashiro's makeup. Guide till ögonen kan också användas för att återskapa andra ghouls från Tokyo ghoul. Om du vill veta hur man gör masker kolla in min andra instructable: tvillingar maskerSteg 1: Prime ditt ansikteAnvänd...

Hur man gör Miss La Sen cosplay

Miss La Sen är karaktär i Sorim berättelse mobila spel.Steg 1: Ladda ner detta mönster och skriva ut den i A1-papper.Steg 2: Spåra huvudet på tjocka skummet att skapa en stark bas och vira den med rosa filt.Steg 3: Klipp skum huvudbandet.Steg 4: Limm...

Hur man skapa Maya masker

innan vi börjar du bör nu lite om Maya masker.Masken har djupa betydelser alla relaterade till en tudelning av människan och kosmos där först är en aktiv person i skapandet av andra, är sedan en förlängning av den ansiktsmask som får bära som förvärv...

Hur man bygger en Hybrid mask Bin

Detta är de fullständiga instruktionerna om hur man bygger en Hybrid mask Bin. Du kan använda denna video som en guide, kan du pausa det som behövs, och bygga den mask Bin med mig om du vill. Jag hoppas detta är till hjälp! :)Denna bin var avsedd att...

Tokyo Ghoul läder mask

bra dag! Beslutsfattare, detta är min första instructable att jag har publicerat.Hoppas ya "alla gillar det. Det är hur man gör en läder mask baserat på träffen anime Tokyo Ghoul, detta är mask av Kaneki Ken modifierad version för skydd mot damm, rök...

Hur man gör en sköld (kostym/teater/Cosplay)

Detta är den grundläggande processen för hur man gör en sköld mot skum styrelse och craft skum.Metoderna kan användas på kartong samt.Lady Sif sköld från Thor 2 kommer att vara vår referenspunkt.Steg 1: leveranser• Skumgummiplatta• Craft skum• Xact-o...

Hur man gör en Silver Birch Leaf läder Mask

En vän till mig nyligen frågade mig att designa henne en "lummiga halv mask eller skogen kronan." Jag frågade om några specifika detaljer som Rekommenderad träd, och hon svarade att hon ville lämna det upp till min kreativitet. Så är här vad jag...

Hur man gör en MASK | HANDLEDNING | ANSIKTE KOPIA |

https://www.youtube.com/watch?v=hPzRyZUYp-E&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en MASK du behöver! Idag kommer jag att visa dig en bra idé hur man gör en mask!Steg 2: Det är mycket lätt att kopiera ansikte! Viktigaste är att du kan göra det hemma n...

Hur man gör en varulv Mask

detta instructable kommer att visa dig en grundlig guide om hur man gör en varulv mask ur ganska enkla leveranser. Tillverkningen av denna mask kräver tid och tålamod, men det är mycket anpassningsbara och ganska bekväm! Det finns många steg eftersom...

Hur man skapar en enkel mask

idag jag visa dig hur man gör en enkel mask. Jag gjorde detta med en laser på Techshop. http://www.techshop.ws/.Steg 1: Rita ansiktsmaskJag använde Adobe Illustrator för att skapa denna mask. Jag bygger det från ett par glasögon. Du kan använda en bi...

Hur man gör en David Miscavige (eller någon) papper mask

detta är egentligen ganska enkelt, men att ha ombetts häromdagen om hur man gör en mask som är mer än bara ett platt papper, jag ändå, varför inte.For resten, vad bättre sätt för att irritera Co$?Steg 1: Ta din bild Få bilden du ska använda, någon bi...

Hur man gör en skrämmande fågelskrämma Mask (med rörliga käken)

detta är min första instructable så kalt med mig snälla. Göra sjuk mitt bästa för att förklara varje steg noggrant och jag hoppas detta ger vissa människor idéer eller inspiration för andra saker.Steg 1: Skaffa några material.För denna Mask använde j...

Hur man gör en läskig mask på TechShop

detta är en instructable om hur vakuum form en läskig mask. Vad du behöver du:En TechShop medlemskapA vakuum tidigare SBU klassEn bit av akrylA mögel av ditt ansikte, eller någon annans läskiga mugg.En person att krypa på.Se till att du tar det Vacum...

Hur man gör en snabb skräck mask

Denna instructabble är att de ovanliga använder: kök utmaning och jag tänka jag skulle vinna eftersom det egentligen är en ovanlig använda för ett objekt som är i köket.Jag gjorde detta instructable efter återkomsten från stormarknaden, jag hålla en...

Hur man målar en paintball mask

i detta instructable jag visar dig hur man sprayfärg en paintball mask kamouflage. Du kan också välja olika mönster och färger på din mask att måla. Detta instructables är bra för amatör paintball lag som vill ha matchande masker. Följ bara de enkla...

Pappa gör grejer - hur man gör superhjälte masker!

Ett slumpmässigt stopp vid Aaron Brothers Art och inramning gav en eftermiddag av superhjälte åtgärder! Vi plockade upp en "Kreativitet för barn min första kul kände masker" kit och fick arbeta att göra söta superhjälte masker.Du kan få din på a...

Hur man gör en Iron Man Mask

detta instructable är en av två delar beskriver hur man bygger en bågreaktorn och en iron man mask. Båda arbetar tillsammans men skrivs som separata instructables klarhet. Denna del är för Mask och du kan hitta bågreaktorn här:Du kan köpa dessa maske...

Hur man gör en cosplay hjälm!

Alltid ville göra en hjälm från Halo, Daft Punk, Gears of Wars eller andra ikoniska karaktär som du som mycket? Detta instructable är för dig! (Och det fungerar för armor också!)Obs: Detta är min första instructable, och om det finns något grammatik...

VALKA Tribal Mask (hur man tränar din drake)

Äntligen!I 30 år har jag gjort kostymer för mina barn och deras vänner. Nu kan jag göra en till mig själv.Steg 1: Basen av masken är slaktare papper och tejp. Detta bildades över en peruk block (skyltdocka huvud). Denna del av pannsmycke täcker bara...