Hur man gör mössa/väktaren hatt | Snabb och enkel.Gör det själv (DIY) hur man gör väktaren/mössa/vinter mössa handledning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och enkel

hur man gör en Bow - PVC båge - snabb och lättI denna video Visa jag dig stegen för att göra dig själv en enkel båge av pvc.Du behöver inte någon värme eller omarbetning av PVC: n att göra detta, bara några enkla kapning och sågning behövs.Denna båge...

Hur man blir ett Fan av min lilla ponny-snabb och enkel

Helloooo Peeps! Idag kommer jag att kommer att lära dig att bli en fläkt av MLP. Enligt min mening, dess en fantastisk show. Så låt oss börja!Steg 1: Vad du behöver veta#1: varje ålder pojke som gillar MLP kallas en Gerts.#2 någon tjej efter 7 års ål...

Hur man syr en mössa och Loop halsduk för alla storlekar... titta på denna Video och du Won´t sluta sy dem eftersom de är så lätt att sy! :-)

Bra mössor för barn / barn utan även vuxna. Vi visar dig steg för steg hur man enkelt sy mössa själv. Mönstret är bra för sommaren och även vinter. Du hittar vår unisex stil "DANIEL & DANIELA" på vår hemsida www.zierstoff.com, i alla storlek...

Hur man viker en servett till en blad hatt

Lär dig hur man viker en servett till en blad hatt från en pappers servett. Du kan också använda stärkta duk servetter. Mycket enkel instruktion (steg för steg). Kreativa servett veck....

Hur man gör en duct tape zelda sköld och svärd.

hey! idag im kommer att visa dig hur man gör en duct tape zelda sköld och svärd. första vad du behöver är, vita och grå silvertejp,kort ombord, kritor och en gammal leksak svärd. första vad du ska göra är tillskurna kort styrelsen en sköld som den hä...

Hur man programmerar Arduino Pro Mini använder Arduino Uno och ArduShield - utan kablar

Huvudsyftet med denna anvisning är att visa dig hur man programmerar i mest lätt sätt Arduino Mini eller Arduino Pro Mini med Arduino UNO och ArduShield – utan kablar.Steg för steg handledning, med några åtgärder för att hoppa av Awesome PCB.Steg 1 -...

Hur man har kul när du är uttråkad och ensam hemma! :)

Hej! Jag gjorde en kort liten video på hur man har lite kul om du är uttråkad och/eller hem ensam. Jag har varit uttråkad hela sommaren och jag hoppas att jag hjälpte göra några andra folk dagar un-tråkiga :)Kolla in mig på youtube och abonera för fr...

Hur man gör en tornerspel pinne med 2 litersflaskor och PVC-rör

Hur man gör en tornerspel pinne med 2 litersflaskor och PVC-rörHar du någonsin haft några tomma 2 litersflaskor sitter runt efter en liten insamling? I den här videon kommer jag visa dig ett bra sätt att ha kul med överblivna papperskorgen. Du kan fö...

Hur man rita moln och gräs snabb och enkel teknik

Hur man rita moln och gräs-snabb och enkel teknik. Scrapbook papper!https://www.youtube.com/watch?v=S1bx0k7-rHM...

Hur man får en bra dekal - vinyl cutter styrka och snabbhet inställningar

hur man få en bra slutprodukt med grundläggande hastighet och skär styrka inställningar. Se till att testa inställningarna innan styckning kommer att producera en bättre sista bit både för ogräsrensning bort extra vinyl och slutlig ansökan.Jag gjorde...

Hur man gör en läder Bushcraft hatt

Jag hade gjort en fantastisk video tutorial om hur du skapar en bushcraft hatt, men efter att online för de senaste 6 åren YouTube beslutat att ta bort det utan att tala om mig. Så nu, tyvärr jag har inte en annan kopia av vid men jag hade några bild...

Hur man gör en portal kostym från papperskorgen och på en dag.

Låt mig upp på scenen: det är kvällen innan Halloween, jag hade inga idéer, jag ville inte vara Daft Punk för tredje året i rad (som cool som kostym var, jag känner att jag behövde något annat) men vad? En zombie sjuksköterska? Nej, jag har gjort det...

Hur man gör en Robot skägg hatt

lära sig hur man gör en tid reser robot skägg hatt med såll, dörrhandtag och tråd!...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med ett mynt och en kopp!

I den här videon ovan kommer jag lära dig hur man gör en awesome magiskt trick med ett mynt och ett glas cup!...

Hur man tar cool/roliga bilder med en nintendo 3DS och AR kort

Steg 1: med de tecken kort 1. Välj AR spel från huvudmenyn2. Ställ ut din? AR kort (en med frågetecknet insida gul kuben) på en plan yta som är väl upplyst och stå ca 14 inches (30 cm) från det och se till att kortet är sett på din övre skärmen.3. nä...

Hur man löser SANBORN'S KRYPTOS: del 7 - K3 och 'YAR'

Hur man avkoda K3 med hjälp av den upphöjda YAR.Steg 1: K3 i originalformatSteg 2: Flytta till kolumnerSteg 3: Ordnas i kolumner med steg för steg guideSteg 4: FortsättSteg 5: igenSteg 6: K3 avkodasSteg 7: DHYARSteg 8: Ett annat ord rusningSteg 9: Nä...

Hur man gör "Äkta" Thai fläskkött sallad och thailändska räkor sallad!

Häromdagen hade jag snälla att Thai fläskkött sallad och thailändska räkor sallad till middag, jag tog mig friheten att ta några bilder så kan du lära dig hur man gör äkta thailändska sallader för.Detta är min favorit mat att äta när jag dricker risv...

Hur man startar en brand med en 2 X 4 och bomull klumpa ihop sig (friktion Fire)

Jag har personligen lärt mig flera metoder för att starta en brand med friktion som båge och borr. Jag kom nyligen över en metod med en 2 X 4 och en bomullstuss som jag var tvungen att prova.Detta var en av de enklaste metoderna för att starta en eld...

Hur man gör pengar från din idéer och uppfinningar

var och en har idéer, uppfinningar, och drömmar men endast ett fåtal människor någonsin göra några pengar från sina tankar. Detta är hur Ive gör det (eller försöker). Detta är hur ive fått en uppfinning Hard Drive Zapper www.HardDriveZapper.com. från...