Hur man gör '' Prototype'' mask

jag var inspirerad av filmen '' The Prototype'' att göra denna mask.
Papper remsor och blandning av vatten och mjöl är den viktigaste stuf att göra denna mask.
Jag använder gamla halogenlampor och inuti dem jag putta lysdioder ansluten till batteriet med strömbrytare.

Se till att du prenumerera för mer awesome videor från macobt projekt!

Prenumerera på min YOUTUBE-kanal:http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=macobt

Min blogg:http://macoprojects.blogspot.com

Facebook:https://www.facebook.com/pages/Maco-projects/460101797400258

Relaterade Ämnen

Hur man gör en MASK | HANDLEDNING | ANSIKTE KOPIA |

https://www.youtube.com/watch?v=hPzRyZUYp-E&feature=youtu.beSteg 1: För att göra en MASK du behöver! Idag kommer jag att visa dig en bra idé hur man gör en mask!Steg 2: Det är mycket lätt att kopiera ansikte! Viktigaste är att du kan göra det hemma n...

Hur man bygger en Hybrid mask Bin

Detta är de fullständiga instruktionerna om hur man bygger en Hybrid mask Bin. Du kan använda denna video som en guide, kan du pausa det som behövs, och bygga den mask Bin med mig om du vill. Jag hoppas detta är till hjälp! :)Denna bin var avsedd att...

Hur man drar en Predator Mask

Hur man drar en Predator mask 3 del video. I denna första ritning video har vi början till blyertsskiss av ett rovdjur mask, med tanke på att en Predator mask kan se mycket olika med olika rovdjur på varierande Hunter nivåer eller rang, men detta är...

Hur man skapar en enkel mask

idag jag visa dig hur man gör en enkel mask. Jag gjorde detta med en laser på Techshop. http://www.techshop.ws/.Steg 1: Rita ansiktsmaskJag använde Adobe Illustrator för att skapa denna mask. Jag bygger det från ett par glasögon. Du kan använda en bi...

Hur man gör en Mask gratis

i detta fall, jag kommer att göra en slipknot mask. Men det behöver inte vara en slipknot mask, kan det vara vad du vill eftersom detta är en generell guide. Mitt favorit band är Slipknot. Jag älskar att spela deras låtar på min gitarr. Jag beslöt at...

Hur man gör en mask mer bekväma med tejp.

Detta Instructables visar hur du gör en obekväm mask lite bekvämare :)Steg 1: material. Måste du först få tejp och din mask.Steg 2: rulla upp din tejp så att din unibrow inte få vaxade (bara jävlas :) Rulla upp tejp så att den klibbiga sidan är att m...

Hur man gör Shrek mask från papper

Hej!För att göra kreativa är Shrek mask o mycket enkel. Mask beslutsprocessen kommer inte ta mer än 2-3 timmar som kräver inte några speciella färdigheter och material. Hämta papper mask mallen, skriva ut, klippa ut och hålla ihop olika element. Färd...

Hur man gör hunden mask från papper

Hej!För att göra hunden är mask mycket enkel. Mask beslutsprocessen kommer inte ta mer än 2-3 timmar som kräver inte några speciella färdigheter och material. Hämta papper mask mallen, skriva ut, klippa ut och hålla ihop olika element. Färdiga masken...

Hur man gör varg mask från papper

Hej!För att göra varg är mask mycket enkel. Mask beslutsprocessen kommer inte ta mer än 2-3 timmar som kräver inte några speciella färdigheter och material. Hämta papper mask mallen, skriva ut, klippa ut och hålla ihop olika element. Färdiga masken k...

Hur man gör en David Miscavige (eller någon) papper mask

detta är egentligen ganska enkelt, men att ha ombetts häromdagen om hur man gör en mask som är mer än bara ett platt papper, jag ändå, varför inte.For resten, vad bättre sätt för att irritera Co$?Steg 1: Ta din bild Få bilden du ska använda, någon bi...

Hur man gör Twisty clownen masken

Denna tutorial ska show dig hur man gör en mask inspirerad av Twisty clownen från tv Visa American horror story! :)(Jag ber om ursäkt för eventuella felaktigheter i min svenska, jag är från Belgien)Steg 1: Du behöver... -Svart, beige och körsbär röd...

Hur man gör Jigsaw Killers marionett, Billy, för praktiskt taget ingenting

detta instructable visar hur man gör en mask som ser ut som onda marionett från filmen "Saw".Halloween är snabbt närmar sig och jag ville göra en stor kostym för en av våra partier. Jag älskar filmen "Saw" och det gav passande inspirat...

Hur man tecknar Predator ansikte

Hur man drar ett rovdjur ansikte. Rita en Predator huvudet kan vara svårt och de viktigaste punkterna som jag kommer att säga om att rita ett rovdjur ansikte är att munnen är en av de mest knepiga saker att träna, men när du kommer över det, du är ga...

Hur man gör en "Glödande övergångsställe" Urban prototyp

en "glödande övergångsställe" är en trafik-lugnande mekanism som skapar en väg av ljus över en korsning för att förbättra synligheten för fotgängare att mötande trafik när de passerar genom banan. Jag skapade och uppvisade en prototyp av denna s...

Hur man gör en Silver Birch Leaf läder Mask

En vän till mig nyligen frågade mig att designa henne en "lummiga halv mask eller skogen kronan." Jag frågade om några specifika detaljer som Rekommenderad träd, och hon svarade att hon ville lämna det upp till min kreativitet. Så är här vad jag...

Hur man gör masker (Tokyo Ghoul Cosplay)

Detta är en enkel instruktion om att skapa twin masker från Tokyo Ghoul. Du kan använda denna teknik för att skapa någon form av mask. Om du vill ta reda på hur man gör smink, kolla in min andra instructable på det: Twin makeup.Steg 1: Skapa formenDu...

Hur man gör en varulv Mask

detta instructable kommer att visa dig en grundlig guide om hur man gör en varulv mask ur ganska enkla leveranser. Tillverkningen av denna mask kräver tid och tålamod, men det är mycket anpassningsbara och ganska bekväm! Det finns många steg eftersom...

Hur man gör en skrämmande fågelskrämma Mask (med rörliga käken)

detta är min första instructable så kalt med mig snälla. Göra sjuk mitt bästa för att förklara varje steg noggrant och jag hoppas detta ger vissa människor idéer eller inspiration för andra saker.Steg 1: Skaffa några material.För denna Mask använde j...

Hur man gör en läskig mask på TechShop

detta är en instructable om hur vakuum form en läskig mask. Vad du behöver du:En TechShop medlemskapA vakuum tidigare SBU klassEn bit av akrylA mögel av ditt ansikte, eller någon annans läskiga mugg.En person att krypa på.Se till att du tar det Vacum...