Hur man gör röret för smällare

trevlig och lätt
Relaterade Ämnen

Hur man Dip-Dye håret med Kool-Aid

Hej alla, detta Instructable är om hur man Dip-Dye håret med Kool-Aid. Japp, Kool-Aid! Udda är det inte? Men är med Kool-Aid för att färga håret, så märkligt som det kan låta, ett bra och billigt sätt att dip-dye håret, och det håller länge! När jag...

Hur man färga håret från svart till choklad Ash Brown

Hur man färga håret från svart till choklad Ash Brown hemmaI denna film ska jag visa dig steg för steg hur uppnått jag denna bruna färg hemma med en Revlon Box hårfärgningsmedel i färgen Dark Ash Blonde.För fler hårvård videor och mycket mer... Kolla...

Hur man gör en hjälm cam hållare med en vatten flaska

Ok så jag såg detta någonstans, men kan inte minnas var, så jag tänkte jag skulle visa er hur man gör en hjälm cam hållare med en vatten flaska (tom en förstås)Steg 1: Att göra hjälm cam innehavaren Ok so all you need is:-En liten tom vattenflaska-sc...

Hur man böja röret utan en pipe bender

Ahoy! Så har du några rör som ska böjas men du har inte en pipe bender. Ja inga problem! Detta instructable visar dig hur man gör det med hjälp av sand och lite kreativitet.I röret som visas här är 4130 stål - 3/4" i diameter med en väggtjocklek av 0...

Hur man gör en mini spray kan behållare

hur man gör en användbar container, idealiska för att lagra pennvässare, gummi, minneskort och annat från en sprayfärg kan alla nummer. .försiktighet l! Detta innebär att skära metall och trycksatt gas, gör det försiktigt om du ge det en chans!Steg 1...

Hur man kan återanvända en kaffe kan--pennhållare!

Dag jag återhämtat sig en gammal kaffe kan med filt, smällde på några filt blommor och kallade det en pennhållare. Här är hur jag gjorde det!Jag använde:Kände (tre olika färger)Kaffe kan (små/medelstora--11,3 oz.)SaxLimpistolSteg 1: Ren kan Första ja...

Hur man odlar ärter i en 5 Gallon behållare

En video att visa dig hur man odlar ärter i en behållare. En 5 gallon behållare kommer att stödja många olika typer av grönsaker. Det är perfekt för odling av ärter. Vad är du väntan för? Prova det!Om du gillar mina videos du kolla in min blogg och y...

Hur man gör en plastflaska mössa behållare

Jag visar hur man gör en liten, lätt och vatten bevis behållare av två plast kapsyler. Mössor är avskurna under utskjutande ringen på halsen på flaskan, då bottnarna görs platta och limmas ihop. Det kan användas för att lagra matcher, som en mini sur...

Hur man gör en trä Soap Dish/hållare!

I den här videon jag visar hur man gör en tvålkopp/hållare i furu trä och vissa dymlingar! Längden på tvålkoppen är 43cm, bredd 16cm, höjd 5cm och diametern på dymlingar 6mm.Prenumerera, för att hjälpa mig att göra fler videor!https://www.youtube.com...

Hur man färga håret hemma: från att välja en färg till korrekt tillämpning

Kommer att få håret färgat på en salong kan vara extremt dyrt. Om du funderar på att färga håret men inte vill betala $50 eller mer, kan du få ett kit för att färga håret hemma. Hem dye kit är enkel och billig och dödsprocessen tar bara ungefär en ti...

Hur man böja kopparröret och slangar utan att krossa den

jag nyligen gjort en kopparrör spole att använda i en soldriven vatten-panna och lärde sig på rätt sätt och fel sätt att böja kopparrör. Slangen är lätt att böja när du gör kurvor med stor radie, men kommer sannolikt att vik eller krossa när man förs...

Hur man kan forma håret med Glitter

Vad finns det att förklara om skönhet och magiska glitter? Det är ganska, det är glänsande, kommer det i varje färg, det ser bra ut på allt, och alla - vilket är bra, eftersom det kommer att få överallt. Men det är poängen. Mer glitter, desto bättre....

Hur man färga håret med ögonskugga

använda någon färg på ögonskugga eller en blandning av olika färger är ett bra sätt att färga hår tillfälligt.Steg 1: Objekt du behöver Schampo & balsamÖgonskugga färg eller färger av valSked eller något att krossa ögonskugga medVarmt vattenTom behål...

Hur man gör röret uppgradering från sist av oss!

Allt du behöver är tejp, en paint roller för små handburna eller en stor pluming pipa i form av en upp och ner L och saxVad denna video att göra :D...

Hur man gör en Duck Tape bild hållare

för detta projekt behöver du behörighet för föräldrar om du är ung eftersom du använder push pinsHur som helst tycker jag det är bedårandeSteg 1: Behöver du ändarna av anka tape rullar vi kommer bara kalla dem icke klibbiga sidornaSteg 2: Och en bit...

Hur man gör en hår rosett hållare för girly flickor

min syster hade en enkel begäran: en plats att lagra sin dotters växande antal hårspännen. Detta hantverk av menyfliksområdet, nät, och massor av lim är min lösning.Storleken och mängden material som kan bestämmas av skaparen. Jag använde en hel del...

Hur man gör en själv vattning behållare

en själv vattning behållare består av:en pott (någon gammal plastkruka kommer att göra, se till att den har inga hål i den, potten jag använde var en hink som jag fick på dollar store)en veke (någon plast flaska kan du återvinna, jag använde en Gator...

Hur man gör en iPhone headset mic hållare för en akustisk gitarr.

Det finns så många bra musik apps där ute och du måste gå igenom helvetet att rigga en mikrofon att arbeta med din iPhone. Så jag bestämde mig att bara använda en Apple gav mig. Nu kan jag spela in min musik på resan eller när jag är i min närliggand...

Hur man gör en magnetisk tvål hållare

i min barndom det var tillgänglig på marknaden där jag bor, men inte längre, så jag bestämde mig att göra det på egen hand....