Hur man gör ros berlock av polymer lera och cristal hartsjag älskar att göra smycken, så kommer jag till idé - hur man gör en polymerlera ökade belagda med cristal harts. Besök mina smycken butik: www.gaja.hr
Det finns många handgjorda, unika smycken tillverkade av Cristal Resine av mig.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en "Dongo Panda Polymer lera Charm"

här är min Version av ett Doki Polymer lera CharmJag hoppas du gillar det < 3Steg 1: Samla upp förnödenheter som behövs Saker du behöver:~ Polymerlera: Sortiment av färger (rosa, vit, grön rekommenderas) använde jag en ljusblå, vit, limegrön~ REKOMME...

Hur man skär en flaska med sträng och nagellack remover!

En underbar användning för en glasflaska är en behållare. Emellertid en behållare kan endast innehålla det som kommer att passa i hålet. Denna lösning till hur man skär en rimligt bra klippa, snabbt och effektivt i en vin glasflaska kommer att instru...

Hur man gör eld med bara ett batteri och stålull

lära sig hur man gör eld med bara ett batteri och stålull.Det är mycket lätt att göra. Bara köpa ett 9 volts batteri och vissa stålull (desto finare desto bättre) och gnid batteriet på ullen. Ullen kommer omedelbart börja gnista. Belysning din fnöske...

Hur man sprayfärg något det är metall och rostiga

Hej alla, jag är tillbaka med en annan tävling instructable. Jag vill visa er hur man bygger alla vissa typer av coola saker och bara göra några vanliga saker också. Hur som helst, låt oss gå vidare till utmaningen.Utmaning: sprayfärg Rostig metall s...

Hur man gör Apple Cider utan ett Juicer och hur man dubbla it gratis

nu när dess får kallaoch vintern kommerJag får ett stort sug efter äppelcidermen jag har inte en juicepress (ännu)så jag ska visa dig hur man gör äppelcidermed en mixer/matberedareoch sedan ska jag visa dig hur du använder resterna otäcka för att dub...

Hur man gör en angry bird av lera

detta är hur du gör en angry bird av lera och jag kommer att visa dig hur man gör detSteg 1: Rulla ut fåglar kroppen Du ta en bit av röd lera och rulla den till en boll.Steg 2: Att sätta poäng på toppen av fåglar huvud jag använde en tandpetare och l...

Hur man gör Knifes, kniv slidor, piskor, spjut och mycket mycket mer

ansvarsfriskrivning:Först vill jag ha två säger att jag gör inte acceptera något ansvar för skada eller skada.(också ledsen för stavfel eller skiljetecken fel som jag är bara 13 år gammal)Så är här min instructible på hur man gör massor av projekt! D...

Hur man gör rosa lera blomma

Besök min hemsida på The blomma hantverk för vackrare lera blommor och instruktioner.Hej alla, idag jag vill del med du tutorial hur man gör en ros från mjuk lera. Du kan titta på hela videon handledning i slutet av detta inlägg. Jag ska ge dig förkl...

Hur man gör färgstarka blomma pärla och utsäde pärlor halsband för flickor

vill du prova-halsband? Om ja, kommer att dagens Pandahall tutorial om hur man gör färgglada halsband utsäde pärlor för flickor fånga dina ögon mycket!Steg 1: Material som behövs för flower halsband:0,3 mm Tiger Wire6mm vita runda pärlor6mm röda rund...

Hur man gör en kepsmakarperiods stil PVC Atlatl och Dart

Hej alla! Idag ska vi bygga en atlatl av PVC VVS-rör. Detta är en av mina favorit stilar av atlatl att göra, inspirerad av atlatls av kepsmakarperiods kultur i sydvästra USA och atlatls i Mesoamerika. Det är en trevlig flexibla atlatl som fungerar br...

Hur man kakel en duschvägg... OCH skära plattor som ett proffs!

Vill du ha en fantastisk kaklad dusch?Du är på rätt plats.Idag ska vi visa dig hur man kakla en duschvägg.Särskilt den svåraste duschväggen: en med alla VVS.Du lär dig så många tips dina vänner kommer att tycka du är en professionell.Vad tror du? Låt...

Hur man gör ett ljus från olivolja och en ORANGE

Ljus är viktig del av vår vardagliga erfarenhet i våra hem och ställa in stämningar för olika tillfällen som middagar och trädgård parter. De finns tillgängliga i butiker och kan också göras hemma med olika slags material. Hemmagjord ljus är bra för...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med halm och kapsyl

Hur att sticka halm genom kapsyl. magiska trick revealed! [MÅSTE SE]I den här videon lär jag dig hur man gör en awesome magiskt trick med ett sugrör och en kapsyl. Detta trick är häftigt eftersom den använder objekt som är helt vanliga!...

Hur man gör den perfekta jordnötssmör och gelé smörgås

när jag var i första klass hade jag ett uppdrag att lära sig hur man gör en PB & J smörgås. Bara i fall du aldrig fick att läxa i skolan, eller om du har glömt, har jag lämnat enkla steg för steg instruktioner att göra perfekt jordnötssmör och gelé s...

Hur man gör ett blåmärke, repor och nedskärningar med smink!

i detta avsnitt har vi en handledning om hur man gör blåmärken och grundläggande repor med smink. Samt en uppdatering från inspelningen av vår funktionen filmen mörka är skogen....

Hur man gör Deadpool kostym - Deadpool svärd och tillbaka slida

Hej Cosplayers, jag Skyler stalldräng och i dagens lärlingsutbildning jag kommer att lära dig hur man gör Deadpool kostym svärd och tillbaka slida med PVC-rör och en från hyllan termoplast.Steg 1: Titta på den Video TutorialKLICKA HÄR FÖR ATT TITTA P...

Hur man gör röst över i iMovie, och varför du ska

Jag gör voiceover för alla mina videor. Vad det betyder är att jag filma mina videor och sedan när allt har filmat och lagt till iMovie börjar jag spela in min berättelse. Det finns några mycket specifika anledningen om varför jag gör det, men mer om...

Hur man gör en animerad Gif i Photoshop (och skriva ut en blädderbok!)

jag ville göra en gif av en mekanisk ben som jag utformade (och kommer att publicera en instructable om snart), och jag tänkte jag skulle lägga en snabb tutorial om hur man gör gif i photoshop.Steg 1: Montera dina lagerMed hjälp av lager, generera al...

Hur man be om hjälp runt här- och vad man ska göra innan vi ber

Tyvärr finns det ingen kategori för detta men kanske någon kommer att hitta rätt plats att flytta denna kompatibel.OK, vad handlar det om och varför lägger jag upp det i fel sektion...1. det finns fler andmore förfrågningar för hjälp i forum avsnitt...