Hur man gör trä skålar med din bandsågJag ska visa dig hur göra rund trä skålar från remsor av trä och en bandsåg. Jag har inte en trä svarv, så jag hittade ett sätt att skapa runda skålar med min bandsåg. Du kan göra dem någon diameter 3 inches och upp. Bilderna visar några av de skålar som jag gjort från mesquite trä. Mina instruktioner får du mellan 4 till 6 häckande skålar från en setup.
Denna metod kan du göra mycket stora skålar som skulle vara omöjligt att göra på din typiska svarv också.
Folks reaktion är oftast "hur gör man dessa?" och "Säljer ni dessa?". Jag ska visa dig hur jag gör dem. men nej, jag säljer inte skålar: jag bara göra dem för släktingar och vänner.

Januari 2015: Jag har en ny Instructable förklarar hur man gör skålar med en vinklad sida här:

Hur man gör en vinklad segmenterad skål med din bandsåg

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör pengar Online 2016 med din intelligens

Hur man gör pengar online 2016 med din intelligens...

Hur man skjuter en hyper förflutit med din DSLR

Hyperlapse Tutorial - Hur man skjuter en lång exponering hyper förflutit med din DSLRhttp://www.calthomson.comJag har varit skytte time-lapse video ungefär ett år nu och har just upptäckt konsten av hyper förfaller. Förra veckan gick jag ut i Manches...

Hur man gör en affisch styrelse med dina gamla VHS-band

för ett tag sedan bestämde jag mig att bli av med min gamla (stora) samling av VHS-band. Jag ville bara slänga dem, så jag bläddrade på nätet för några idéer för vad med dem att göra. Tja, hittade jag... noll goda idéer. = p så jag var tvungen att gö...

Hur man kör en LCD glas med din egen processor

Praktiskt taget det är mycket enklare att använda en förmonterade modul som består av en styrenhet och glas. Men om du någonsin undrat hur registeransvarige faktiskt driver segmenten, Läs vidare.Steg 1: Identifiera stiftenMed hjälp av ett tvåsiffrigt...

Hur man gör ett varv bord med VHS-band

om det är något vi inte behöver mer i denna planet är papperskorgen. Jag hatar kastar saker. I stället försöker jag alltid hitta bra användningsområden för saker jag inte behöver längre. Så, här är något nyttigt att göra med dina gamla VHS-band: en l...

Hur man gör färgglada blommor med Curling band

letar du efter ett roligt hantverk projekt? Att göra dessa färgglada blommor med curling band kan vara den perfekta.Jag hade många band i olika färger jag inte längre behövs. Istället för att kasta ut dem, tänkte jag på att göra något användbart och...

Hur man använder något relä med din arduino det säkra sättet

Detta instructable visar dig hur du använder något relä nya eller används med din ARDUINO ett säkert och korrekt sätt, om du köper en preasymbled relay board för din arduino med alla komponenter på det det inte är den läraren som du söker efter. Dett...

Hur man (billigt) ta mikro / makro fotografering med din iPhone

så snubblade jag på ett roligt, Billigt, lite Mikroskop på amazon som kan du par den med din iphone och ta några ganska cool bilder.Första, du måste få ett Mikroskop. Jag valde detta en (Mini 45 X Mikroskop) eftersom det har en upplyst LED pack med d...

Hur man utför en bunny hop med din rättegång cykel

Detta instructable lär dig mycket grundläggande cykel trick: bunny hop. Bunny hop är precis som en normal hoppa, men med din cykel. Duktiga cyklister kan hoppa över om 1m höjd objekt.Steg 1: Ta din hjälmInnan du börjar, söka och finna din hjälm. Du ä...

Hur man gör & Visa 3D stereogram med din iPhone

En Stereogrammet är en bild som kan uppfattas med djupseende via en av flera tekniker för visning. Detta är grunden för 3D imaging och är i huvudsak bistå ett öga att se en bild och den andra för att se en något annorlunda bild. Ovanstående gif är en...

Hur man gör en vinklad segmenterad skål med din bandsåg

Detta Instructable kommer att lära dig hur man gör segmenterade skålar med vinklade sidor från strimlor eller skivor av lövträ. Ingen svarv krävs, bara en bandsåg!Det finns två sätt att förbereda den "tomma" att klippa dina skålar från. Jag komm...

Hur man gör själv 3D med Makeup

I video tutorial kan du se hela processen och det skulle göra mig otroligt glad om du skulle kolla upp och prenumerera på min youtube < 3Steg 1: Hur man gör själv 3D med sminkHelloo människor!Här är jag med en annan facepaint/makeup ser igen. Denna g...

Hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)

hur man gör egna förpackningar (med en laserskärare)Jag är en skärmen skrivare... av nödvändighet snarare än val. Jag är verkligen en drömmare med en touch av entreprenör. Jag har varit screentryck t-shirts för mitt varumärke "Rock och Ride" för...

Hur man gör en god julkort med papper Quilling strumpa

Denna handledning visar hur man gör en god julkort med quilling papper lagerhållning. Det är ett enkelt quilling papper DIY projekt för alla att prova.Steg 1: Material och verktyg som behövs för att göra detta quilling papper lagerhållning julkort:5...

Lätt DIY papper hantverk: Hur man gör Origami säng med sängkläder

Jag har alltid haft en speciell fascination gör Lätt DIY papper hantverk projekt och lära sig hur man gör Origami säng med sängkläder har varit mitt första steg på avenyn. Att göra ett enkelt papper hantverk en Origami säng för Doll House är en otrol...

Hur man färga påsk ägg med Kool-Aid

Hej stötarna!Jag ska visa dig hur man färga påskägg med Kool-Aid. Det är ganska enkelt och roligt. Kool-Aid är också mycket billiga. Det är billigare än att köpa ett ägg färgning kit.Så, låt oss komma igång!Steg 1: leveranser Vad du behöver:6 vita hå...

Hur man gör en Shadow Box med PVC - Hemlagad DIY Christmas Crafts

Hur man gör en Shadow Box med PVCHäromdagen var jag arbetar på ett annat PVC projekt och min underbart kreativa fru fläckig min skapelse och bad att förvandla det till en jul Shadow Box. Så är här ett bra sätt att göra en enkel shadow box för varje s...

Hur man gör ett hjärta med lysdioder

Hej där,Detta mitt första försök att lägga till något till platsen, det kanske inte är bra, men nästa då det blir bättre :)Min fru frågade mig en gång att göra något för henne med hjälp av lysdioder kommer jag antar att jag gjort rätt för henne :)pro...

Hur man gör en enkel bil med flaska

Hej! I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en enkel bil med flaska.Steg 1: Saker som behövs1:A flaska2:Tape3:Scissors4: på/av-knapp5:Battery.6:Back hjul (med motor)7:front hjul8:LED (valfritt)Steg 2: Koppla bakhjulenBifoga den till...