Hur man har kul när du är uttråkaddetta är en lista över saker att göra när du är uttråkad, när det finns inget på TV, eller inget arbete att göra, när du är instängd hemma med inget att göra. Jag kommer att lägga till detta när någonsin jag hitta något så kolla tillbaka.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man har kul när du är uttråkad och ensam hemma! :)

Hej! Jag gjorde en kort liten video på hur man har lite kul om du är uttråkad och/eller hem ensam. Jag har varit uttråkad hela sommaren och jag hoppas att jag hjälpte göra några andra folk dagar un-tråkiga :)Kolla in mig på youtube och abonera för fr...

Hur man har kul på en timmes bussresa

Okej, så låt oss säga att du går på en 1 timme bussresa. Det skulle vara tråkigt, så idag jag ska visa dig hur man har kul på en 1 timme bussresa.Steg 1: Steg 1Okej, först måste några saker att hålla dig glad.Förslag:En Nintendo DS och PSPEn bärbar m...

Hur man har kul med Arduino (och bli en nörd i processen)

vill du tjäna din geek-kort - pronto? Låter komma igång! Denna guide börjar du på sökvägen till den mörka sidan med hjälp av öppen källkod Arduino utveckling och prototyping plattformen. Det kommer att introducera dig till mikrokontroller, komma igån...

Hur man har kul på jobbet med kontorsmateriel?!?!?

När allt du är uttråkad på kontoret, med inget att göra... behöver du en penna, bindemedel klipp, gummiband och häftstiftet, alla som finns på ditt skrivbord. Ha det så kulKolla in vid....

Hur man har kul hem ensam :)

Detta är en video jag gjorde som visar några sätt att ha kul om du är hemma ensam och uttråkad! Jag hoppas du njuta av video, jag arbetade hårt på det :)Och besök min kanal på Youtube och prenumerera för framtida videor! A vågar och utmanar video kom...

Hur man hålla från att vara uttråkad online - Live TV, webbkameror, spel, webbplatser och mer

slå slutet chefen i slutet av internet redan (pojke, var han tuff!) och behöver något att göra? Vill ha lite idéer och ny online-aktiviteter att njuta? Tja, har du kommit till rätt Instructable! För många av oss är inlåst i skåp, bundna bakom skrivbo...

Hur man har kul med din Trebuchet

du har byggt din 860 pund kontra vägda trebuchet, nu vad gör du med det? (Sorry vi inte ta bilder som vi byggde!) Förmodligen är den bästa aktiviteten att hitta en gammal campingvagn som ingen vill, bjuda in alla dina vänner över, och spendera helgen...

Hur man har kul i snön

vi har haft massor av snö i vinter, men det betyder inte att vi inte kan ha kul!...

Hur man har kul och göra pengar lätt med Zazzle

Hej där! Detta Instructable visar hur lätt det är att designa din egen kvalitets T-shirts, tröjor, skor, skateboards, nästan något med hjälp av Zazzle.com!Innan vi går vidare, nej, är jag inte få betalt av Zazzle att skriva detta. Jag ville dela vad...

Hur man har kul på en övning boll

Steg 1: Du behöver En öva bollEn sängEn stolEn vänEn dörrEn korkSteg 2: Sittande Bara bilden avSteg 3: På framsidan Skjut på din front.Steg 4: Dykningar utanför sängen Monter på sängen och dyk på bollen och glid.Steg 5: Korken Kasta en kork på bollen...

Hur man har en god kvalitet bröllop och mottagning för omkring $600

i allmänhet skulle jag säga alla bröllop och mottagningar kan brytas ner till några mycket grundläggande element:* Ringar* Mat* Celebrant/präst* Körkort* Dekorationer* Klänning* Inbjudningar* Mötesplats* Underhållning och musikDet finns många sätt at...

Hur man har gratis samtal och skicka SMS med din smarta telefon med WiFi

detta instructable visar dig hur man har fri yrken och text-ing med din mobiltelefon i USA...

Hur man har naturligt vita tänder på 2 minuter

Hur man har naturligt vita tänder på 2 minuterSxmscelik...

Hur man gör din PSP "Bättre" eller hur man har roligare på en Sony PSP

saker du kan göra för att din PSP en fantastisk gaming odjuret sak. Jag kommer att gå igenom den kompletta uppenbara och den kompletta inte så självklart.Jag skulle vilja vara i den nya O'Reily 100 Instructables. Rösta om vill ha.Steg 1: Det uppenbar...

Hur man har en stor sleepover

Hej om du gick till har en stor sleepover följa dessa stegSteg 1: Gör en PlanTänk på ett roligt tema för din sleepover. Människor har ofta en sleepover för deras födelsedagar eller bara eftersom de känner sig som att ha några vänner tillsammans. Men...

Hur man har en Lucid Dream

Lucid dreaming låter dig ha fullständig kontroll över de händelser som inträffar i dina drömmar. Du har möjlighet att uppleva allt du kan tänka utan någon konsekvens. Eftersom känslor och vardag, logiskt tänkande är mer avslappnad och mindre inblandn...

Hur man har en glad Aussie Doodle

Hej! Jag har en Aussie Doodle och jag kommer att visa dig hur man tar hand om dem.Steg 1: spela Mest Aussie Doodles älskar att spela. Fånga, frisbee, tugga och kör är idealiska för en glad DoodleSteg 2: straffa När din doodle är ung han/hon sannolikt...

Hur man har lätt Minecraft rekvisita

detta är min allra första instructable. Jag är ett väldigt stort fan av denna webbplats och alla här.I detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör en billig, enkel och lätt Minecraft rekvisita. Jag är inte ansvarig för några skador. Barn f...

Hur man har en talande hund

har du någonsin sett Pixar's och tänkte, jag önskar att min hund hade en krage som skulle låta honom prata med mig? Jo gjorde jag, så jag bestämde sig för att göra honom till en.I detta Instructable ska jag visa dig alla delar du behöver, ge dig den...