Hur man knyter Dye en Yin Yang DesignJag gjorde av följande video visar hur göra en enkel yin yang design för nybörjare slips färgare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man knyter Dye A tacksamma Dead Jerry Björn

Detta instructable har en video jag gjorde på hur man knyter dye en tacksamma Dead Jerry Bear.Steg 1: Video om hur man görHär är video jag gjorde för att visa mer avancerade dyers hur jag knyter dye en tacksamma Dead Jerry Bear av begäran. Videon är...

Hur man knyter Dye T-Shirts på ett enkelt sätt

I den här videon min dotter och jag visar hur man enkelt knyter dye t-shirts med en färg per skjorta.Detta är en kul aktivitet att göra med barn eftersom det är ett mindre rörigt sätt att nå de tie dye utseende....

Lätt! Hur man knyter Dye ett hjärta!

En FiberArtsy handledningHämta denna Tutorial gratis!Detta är mitt första försök på slips färgning en specifik form. Det är lite mer kinkig än andra fällbara tekniker men jag är ganska nöjd med hur det blev. Jag kommer att behöva öva min plissering,...

Hur man knyter Dye en gammal vit skjorta

Tie dye skjortor är nästan som Amerikan som äppelpaj. Det är omöjligt att vara ledsen iklädd tie dye färger – särskilt om du shoppa med din favorit regnbåge vävstol armband!Medan några instruktioner föreslår med string tycker jag att gummi band funge...

Hur man knyter Dye en T-Shirt

material:-En vit t-shirt-Disponibel plast bord trasa eller skräp påsar-Handskar-Stora hinkar eller skålar-Tyg färg-Salt-Plast squeeze flaskor-Gummiband-PlastpåsarSteg 1: Steg 1: Före tie-dying, måste du ställa in ditt arbetsutrymme. Att hålla röra ti...

Hur man knyter Dye blommor med osmos

Det kan verka som magi, men genom att utnyttja mycket byggstenarna i växtbiologi, kan du enkelt göra din egen vacker regnbåge färgade tie dye blommor. Detta är ett roligt projekt att göra med familjen eller med barn och det är en överraskande mängd k...

Hur man knyter Dye

Vrida vitt till makt från cdgoodART på Vimeo.Denna metod är en variant på det vanliga sättet. Vårt gäng på OKTOBUS club hade mycket roligt denna dag.Du kan använda naturliga färgämnen, som kardborre lämnar, rödbetor och gurkmeja....

Hur man Tie Dye A tacksam döda stjäla ditt ansikte

handledning för avancerade färgare-video är hastighet upp för gången. Förklarar processen på hur man knyter dye en tacksam döda Stealie....

Hur man knyter min mest användbara Cobra Stitch form: The Bunny Loop

detta är hur man knyter den snart att vara berömda bunny loop. ; ) Detta är min design. Det är i grunden en serie av justerbar loopar som du kan använda att lash/fästa saker tillsammans. Lätt att göra och extremt mångsidig....

Hur man knyter en Globe Knut (eller någon Turks huvud-liknande Knut)

En globe Knut är en som täcker ett sfäriskt objekt. Det finns ett stort antal möjliga globe knop. Jag kommer att visa dig hur man knyter en med 30 aspekter eller 30 delar av sladden som visar på ytan av Knut. I detta fall är det samma som antalet kor...

Hur man knyter en knut Clinch

clinch knuten är extremt lätt att knyta och det är också mycket pålitlig. Jag lärde mig hur man knyter det från min far. Vi använder den för allt, har fesh och saltvatten, och det alltid höll upp. Bilden visas är min första fisk och största fisk fast...

Hur man knyter en Uni Knut

Så är vad en uni-knut. Ett uni-Knut är en knut som används i fiske för många olika saker, så det finns två olika typer av uni knop. En typ är att knyta en krok till lina och den andra kallas en dubbel uni-knut. Den dubbla uni-knuten används att fästa...

Hur man knyter din Tagelmust (Touareg turban)

Drömmer om öken landskap och vandringar genom i oförlåtande sandfilled områden och/eller vill uttrycka din kärlek för Touareg öken blues genom att klä upp som en Touareg?Då måste du veta hur man knyter din daviss eller Touareg turban!Vad du behöver:e...

Hur man knyter en spindel Hitch

Hur att knyta en Spider's Hitch - Klicka här för fler roliga filmer, detta klipp kommer att visa dig hur man knyter en spindel hitch, förmodligen det snabbaste och enklaste sättet för att knyta en dubbel...

Hur man knyter Pålstek Knut

The Pålstek är knut jag kommer att lära dig idag. Om du är ny på min kanal, gå till min tidigare instructable, "hur man knyter knop (inledning)" att ha en bättre förståelse av knop.Avsedda har jag smält 2 färger av paracord tillsammans så att du...

Hur man knyter din sko

Steg 1: Hej där! U vet inte hur man knyter din sko? Dem titta på denna enkla instructable.Steg 2: Först, göra ett x med dina skosnören.Steg 3: Nu hålla x men ta den rätta strängen och stoppa in under ad ses i bilden. Du kommer att ha ett x med en "kn...

Hur man knyta en knut

alla roliga saker har svårigheter. Men jag är här för att visa dig hur man knyta upp dessa problem!Steg 1: knop Har vi alltid knop i vår levande och jag ska Visa du haw för att reda ut demSteg 2: Vad du behöver Först behöver du en tandpetare eller de...

Hur man knyter hög draghållfasthet stängsel tråd det riktigt enkelt sättet - inga verktyg.

Hej Instructablers,High tensile tråd kan vara en verklig smärta i nacken att hantera. Första gången jag var tvungen att göra vissa stängsel med det jag gjort en absolut röra av jobbet, och förlorade lite av huden längs vägen. Jag antar att jag var tu...

Hur man knyter en "Cobb & Co" Hitch

när jag växte upp hade jag förmånen att leva i den australiska bushen och lära känna några sanna bushmän. Personer med de färdigheter och den uppfinningsrikedom som tillät dem att frodas i en miljö som skulle lämna staden de flesta hjälplös.En av väs...