Hur man kod din egen klo maskinJag, har tillsammans med många andra människor, barndomsminnen av gå in i en biosalong, livsmedelsbutik eller arcade och ser ett stort glas låda fylld med leksaker. Det fanns alltid att en leksak antingen begravd eller uppflugen ovanpå att jag ville ha. Allt jag behövde göra var att få några pengar från mina föräldrar och flytta klo över leksaken och tryck på knappen. I min barnsliga oskuld verkade det så enkelt.

Men som många av er förmodligen kan gissa, upptäckte jag snart jag hade fel. Det var nästan omöjligt att greppa någon leksak, än mindre den jag ville ha. Eftersom jag har sådana "minnen" av klo spelet, jag bestämde mig för att jag ville ha en av mina egna, och ge alla andra kraften att skapa sina egna. Eftersom jag har en bakgrund i FPGA design bestämde jag mig att vända den Basys 3, en Digilent FPGA, till hjärnan av en av dessa enheter. Detta Instructable går över de steg och filer för att skapa det akryl höljet för klo spelet. Först måste du skära och 3D skriva ut bitar, då du ska montera strukturen. Är att detta är ett stort projekt, ska jag vara att göra Instructables för varje bit och sätta dem i en samling. Du kan visa denna samling och Instructables som jag har skapat hittills i The Claw. Om du är intresserad av min resa av klo spelet, mer om varför jag gjorde det, eller om det kommer gå till den Digilent blogg.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger din egen Gaming maskin

Älskar dugamla skolan arkadspel? Hur skulle du vilja veta hur man bygger din egen, med ett urval av över 5 000 spel att spela när som helst det passar din fantasi?Vill veta mer? Klicka här för mer information eller kolla in följande steg för att skap...

Hur till bygga din egen vikt maskin

hur att bygga din egen vikt maskin och spara en massa pengar,...

Hur man bevarar din egen persilja

säger som dess skördesäsongenJag trodde att jag kan visa dig hur man bevarar dina grödor.Just nu vet jag bara hur man bevarar persilja.Vänligen njutaSteg 1: Vad du behöver 1.a liten plastpåse2. parsely som du vill bevara3. olivolja4.a knivSteg 2: Kom...

Hur man bygger din egen jetmotor

du behöver inte vara Jay Leno att äga en jet drivs motorcykel och vi visar dig hur du gör din egen jet enigne här för att driva dina galna fordon. Detta är ett pågående projekt, och gott om ytterligare info kommer snart att publiceras på vår hemsida....

Hur man bygger din egen iPad fodral.

jag vet att vi har alla sett och dreglade över den nya iPads och några av oss har skalade ut stora pengar till få en.Om du är lik mig vill du skydda din investering och att det ser trevligt. Om det kan passa din personlighet och du gör det själv, är...

Hur man bygger din egen dator

Följande steg hjälper dig att att bygga din egen dator.Steg 1: 1) få dina delar.Det första du vill göra är att hitta en återförsäljare som Fry's Electronics. Om du inte väntar på frakt, finns Newegg och TigerDirect stora webbplatser att hitta datorko...

Hur man bygger din egen slaktare-block

Jag tyckte att för att bygga din egen slaktare block inte är så komplicerat! Med underbar resurs för våra barn att dra från (mina farföräldrars gamla trä arbetande shop) finner jag bara mer och mer material att arbeta med. I detta fall visste jag för...

Hur man bygger din egen pappersmodell LEGO Castle Black Knight minifig

även om jag har gjort många papercraft modeller redan, jag aldrig postat alla dem här på Instructables ännu så här är det! o) de delar du behöver (och dessa instruktioner) finns i avsnittet LEGO på min papercraft webbsida: http://www.kickme.to/ninjat...

Hur man bygger din egen 1u Linuxserver

i detta instructable, vi kommer att bygga en snabb server kan köra Linux mycket väl. Det kommer också att utökas till två processorer och i standardkonfiguration, stöder RAID 1-spegling. Denna specifika konfiguration har blivit testade med Debian och...

Industriella IoT - hur man bygger din egen utomhus pagoden för väder, luftkvalitet och andra sensorer

** Uppdatering: Artikeln nedan är från vår äldre Android app! Valarm är industriella IoT. Vi hjälper dig, ditt team och din verksamhet med industriella IoT applikationer med hjälp av Valarm verktyg moln.Om du vill spara tid och pengar kan du bara få...

Hur man bygger din egen USB Keylogger

orsak jag har sökt en hel del för ett projekt som detta, och jag har inte hitta något på Internet, jag skulle dela min erfarenhet av min personliga USB Keylogger.Det är egentligen inte en ren "USB" Keylogger (orsak USB HID protokoll är mycket sv...

Hur man bygger din egen projektor Mount

Varför spendera $300 på en projektor fäste? Gör din egen för under $15...

Hur man installerar din egen sprinklersystem

du kan installera din egen sprinklersystem för $200-$300. Att ha ett installerat kostar 10 gånger så mycket....

Hur man binda din egen inbunden bok

konsten att bokbinderi är ett forntida hantverk, men faktiskt det är inte mycket svårt att göra och med nästan ingen praxis kan du få riktigt awesome resultat. Om du är på jakt efter roliga projekt hantverk eller snabba sätt att göra fina julklappar...

Hur man tillverkar din egen designer leksak eller starta ett nytt litet företag

jag vill starta med full insyn. Jag är en utbildad och praktiserande industridesigner. Jag har tillbringat de senaste 15 åren djupt nedsänkt i både traditionella och styckning kant visualisering och prototyping verktyg. Detta projekt var möjligt på g...

Hur man aldrig äta skit frystorkade backpacking måltider igen (eller: hur man torkar din egen backpacking mat)

Vandring är min "grej". Jag älskar att se fantastiska saker som jag inte kunde möjligen sett från inuti en bil. Att ha en ett-årig i kundvagnen runt har inte hindrat mig ännu heller - så långt våra stora resor har inkluderat Tour du Mont Blanc (...

Hur man odlar din egen Fairy räkor.

1) tid – dessa fairy räkor vilja gör bäst när kläckts på vintern, mellan Halloween och alla hjärtans dag. Deras hatch räntan är den största i kallt vatten (50-65 grader), vilket är svårt att upprätthålla vid varmt väder. Klassrum på vintern är perfek...

Hur man odlar din egen episka dvärg skägg på en kväll!

Supplies:1 virknål, 2,75 mmminst 375 gårdar av 5mm medeltung akryl garn i färger tillnärma hår, helst i flera liknande färger1 ark plast duk, minst 10,5 "x 13.5", klass 7 meshSharpieSax~ 18 inches av smal resår (en cut-öppen elastisk hår wrap fu...

Hur man Design din egen tyg (i Gimp)

för Min systers kommande baby shower, har vi beslutat om en cupcake tema. Tyvärr, alla cupcake party förbrukningsmaterial verkar ha HAPPY BIRTHDAY skrivet över dem. Så det är en tanke på att en massa dekorationer och vad som inte kommer att vara hand...