Hur man konstruerar serie och parallell elektriska kretsar med krets byggsats programvara.

Hur man konstruerar parallell och serie att gå runt tillsammans med grundläggande begreppet serie och parallell krets med krets bildandet och variationer i strömmen i

parallell till serie att gå runt med "krets byggsats" programvara. En lätt och förklarande video. Posta din kommentar och frågor. Om du vill veta mer om "krets construction kit" programvara besöka "bozemanscience.com".

Relaterade Ämnen

Hur man blåser och dekorera ett ägg

trodde jag skulle skapa en video om hur att blåsa och dekorera ett ägg ser det är påsk!...

Hur man konstruerar alfabetet med PVC: M och Q

detta är hur man konstruerar Q och M detta är den slutliga produktenSteg 1: Steg 1 för M du behöver 3 90 graders kontakter2 5 tum bitar av PVC2 2,5 tums bitar av PVCSteg 2: Steg 2 för M Ta båda 5 tum bitar av PVC och sätta 90 graders kontakter på dem...

Hur man drar Alvin och gänget (chipwrecked)

lära sig hur man drar Alvin och gänget (Chipwrecked) med de bästa ritning handledningen online....

Hur man gör en anpassad elektriska Go-Kart och borstlösa DC Motor

detta Instructable information om design och tillverkning av min elektriska go-kart. Dock kan de principer och metoder jag använt tillämpas på liknande fordon.Eli-Kart växte fram ur ett intresse till mig att skapa en enkel, pålitlig, personliga elekt...

Serie och parallell kretsar

SPELA UPP VIDEOTitta på video att lära sig om serie och parallell kretsar och hur de fungerar.För att se mer från mig, prenumerera Helt enkelt elektronik på YouTube.Lämna dina synpunkter eller video förslag här eller på YouTube. och de kan betraktas...

Hur man löser en skjuvning och ögonblick Problem

Detta instructable kommer att lära dig hur du löser för krafter och moment på en balk och hur man drar en skjuvning och ögonblick diagram för att stråla. En skjuvning och nu problemet är ett vanligt problem i en teknisk kurs som använder olika grunde...

Hur man kör en batteri elektrisk klocka på solenergi--del II

Vi har uppnått mycket med en enda 2 Volt solcell laddning en super kondensator delvis jag men att gå vidare måste vi lägga till fler solceller som i sin tur tar på behovet av extra kontroll i laddningskretsen.Här i Cornwall i sydvästra England mycket...

Hur man läser en Resistor

IntroduktionI elektroniska kretsar definieras motstånd för att vara enheter som har ett designat motstånd mot passage av en elektrisk ström. Man kunde tänka på ett motstånd som en dam som låter vattnet genom men i en kontrollerad takt. Det gör att st...

Hur man kan konstruera och craft polymer lera cartoon-stil broscher

Hej alla!Jag älskar verkligen crafting med polymerlera, eftersom detta material är mycket mångsidig. Jag ska visa dig hur man konstruerar och hantverk en platt polymer lera brosch, att få varje motiv du vill ha. Den här gången kommer jag göra en gumb...

Lösa en enkel krets diagrammet med en enda spänning och motstånd i serie och parallell

Maskiningenjörer kräver vissa grundläggande kunskaper av kretsar, el och närliggande begrepp för att fungera plattformar med elingenjörer, elektriker, datatekniker och andra relaterade yrkesgrupper. Detta Instructable hjälper en lösa och lära sig en...

Hur man läser en garn etikett... Plus en gratis utskrivbara diagram!

Har du någonsin sett symboler och instruktioner på ditt garn etikett och visste inte vad de alla menade?Det brukade se ut som ett främmande språk för mig i början! Men efter denna tutorial... kommer du aldrig att förvirrad igen om hur man läser en ga...

K40 Laser skärare: hur man skära och gravera i ett jobb

K40 är en budget-vänlig desktop laserskärare. Med tanke på att maskin- och programvara direkt exporteras från Kina, är det dock inte förbrukaren vänlig på alla. Denna handledning visar slutanvändaren hur man skära och gravera ett hänge i ett svep.Obs...

Hur man löser 2 x 2 Rubiks kub

så du vill veta hur man löser en 2 x 2, eh?Tja, om du följer dessa steg, kommer du vara där på nolltid! Låt oss komma igångDISCLAIMER: Min 2 x 2 händer att ha svart istället för vitt, inte låt som får du förvirrad :DSteg 1: Starta Först bara förvräng...

Hur man löser Rubiks kub snabbare (Del1)

såg min andra instructable och vill veta hur man löser Rubiks kub snabbareDetta instructable kommer att lära den första delen av Fridrich metoden kallas f2l häxan står för första 2 lager.Fridrich metoden skapades av Jessica Fridrich att lösa Rubiks k...

Hur man löser en 2 x 2 Rubiks kub

jag kommer att visa dig steg för steg hur till lösa en pocket kuben. Hoppas det hjälper fullt ut. Några frågor fråga.Steg 1: Notation Om du redan vet hur man löser en 3 x 3 kan du hoppa över denna del. Detta är notation när jag säger är lagret till h...

Hur man löser en Rubix kub

Hi Guys innan jag börjar jag skulle vilja ge en väldig massa kredit till poisontiger som lärde mig i första hand att göra detta och vem videor im använder. Tack poisontiger! Anyway är här hur man löser en rubix kubSteg 1: Du behöver... En rubix kub!...

Hur man löser en 3 av 3 av 3 Rubiks kub

Detta är en Instructable hur man löser en 3 av 3 av 3 Rubiks kub. Alla movments är egna uppfann. Och jag ville säga, att jag är tysk, så om du hittar någon spellingmistakes berätta för mig.Steg 1: Innan du börjar Innan börjar du bör veta vad movments...

Hur man löser en 4 av 4 av 4 Rubiks kub

Här får du lära dig hur man löser en 4 av 4 av 4 Rubiks kub. Innan jag wantedto säga att jag är tysk, så om jag gjorde någon spellingmistakes berätta för mig. Jag ville också säga, att jag uppfunnit alla movments på min en exept för movment i spetiel...

Hur man löser en 5 av 5 av 5 Rubiks kub

i denna Instrucable lär du dig hur man löser 5 av 5 av 5 rubiks kub. Först ville jag säga att jag är tysk, så f jag har någon spellingmistakes berätta för mig. Jag ville också säga att jag uppfunnit alla rörelser på min en exept av det speciala falle...